Jump to content

Съвети за покупка на Ауди???


GUEST

Recommended Posts

Решил съм категорично да си купувам Ауди 80. Искам да ме посъветвате какво точно да гледам в едно Ауди. Проблемни зони на оглед преди закупуването! Слаби места! Въздействито на Газовата уредба върху мотора съответно разхода и ефективността на колата! Задължителни изисквания от моя страна към продавача! Задоволителни резултати при измерването на компресията на цилиндрите! Изобщо посъветвайте ме за каквото се сетите. Какво бихте гледали вие преди да купите кола. Може да се каже че имам около 6-7 % знания за автомобилите като цяло. Това е равностойно на МНОГО НАЧИНАЕЩ. Не разполагам с много пари. Предпочитам цената на колата да е в границите на 2500лв. Знам че ще ми препоръчате да си взема нещо по скъпо но качествено. С течение на времето с отделените средства ще оправям това което е необходимо на колата за 2500лв. до ниво 70% от техническото "Перфектно" Състояние на колата. Мерси предварително.

П.С. Надявам се не съм се изказал прекалено сложно :lol: .

¤ПОЗДРАВИ¤

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че за 2500 лева не би трябвало да имаш никакви претенции към продавача, нищо да не гледаш и нищо хубаво да не очакваш за кола от сорта на Ауди, пък ако ще и 80 да е. За тия пари или ще е с блокирал двигател, или валяк ще е минал отгоре и.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не бих си купил Ауди за 2500 ...

После ще се откажеш от марката и то не защото не е хубава, ами защото за 2500 ще си вземеш само приключения, по-добре недей!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласен съм!

Ако моят бюджет беше 2500, щях да се насоча към Голф 2 - здрава кола, за която има много и евтини части. Не очаквай много от нея като удоволствие, но и не очаквай да караш Ауди, ако не си готов да отделиш още горе-долу толкова...Ако за 2500 лв. намериш Ауди, то просто ще е било такова преди години :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ясно. Значи остава единствено да се насоча наистина към някаква друга марка коли, или да изчакам докато подобря сумата събрана за такава кола. Очаквах да бъде нещо по олекотено като вариант но наистина не си заслужава да взема някое Ауди в което после ще налея още толкова пари за да го оправя. Мерси все пак за мненията ви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че колегите са прави.

За 2500 дори и читав голф не можеш да намериш. Освен ако не е 20 годишен.

Ако е нов внос 3500-4000 за Ауди 80 някъде 88година.

+ данъци, такси, застраховки, ремъци, филтри и притягане на основните агрегари (>700лв при всички положения).

Т.е 4500 е нещо като минимум средства за Ауди 80, поне според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

каквато и 15 г. кола да вземеш, си приготви още 1000 лева отгоре за такси и ремонти. По-добре после от тези 1000 да ти останат 200-300, отколкото да не си ги приготвил тези 1000 предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе ще вземе 80-ка за тия пари и после ще налее още толкова!!!Като мен :lol:  :lol:  :lol:  :evil:  :evil:

И аз така направих и сега половината кола е нова :lol:

Между другото в mobile.de се предлагат Ауди 80 - яйце за около 500 евро с доста добри показатели - така, че ако има кой ди ти внесе кола - това е най-добрия вариант!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз така посъветвах едни приятели, но сам стигнах до там - да правя каквото им препоръчвах на тях - все пак като взимаш една кола никога ня знаеш какво ще се случи, даже и да е със сервизна книжка и да е перфектно поддържана! Сега по колата знам какво съм правил и какви част съм вложил - и откъде може да изскочи проблема.

За внос от чужбина - най-добре е да имаш познат, който внася коли, другият вариант е през mobile.de да си набележиш няколко за оглед - оттам рейса и на път - можеш да се върнеш с рейса и да натовариш колата на някой автовоз - по-евтино е отколкото да плащаш всички пътни такси на връщане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Две години хапвах от дълъг, по-дълъг, накрая и все по-крив ставаше, ама сега вече се кефя наистина! Не че няма какво да се сменя оше, обаче у нас и ходовата част е консуматив :roll:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решил съм категорично да си купувам Ауди 80. Искам да ме посъветвате какво точно да гледам в едно Ауди.

...

Изобщо посъветвайте ме за каквото се сетите.

Авант, quattro, климатроник, спортен волан с 3 спици, Рекаро спортни седалки и евентуално в комбинация с 2.2л турбо 315 коня версията :evil:

:evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич, мойта я взех за 3600(с митото) и добавих към хиляда, та се получава към 4500. Мисля, че трудно под тази сума ще намериш читава кола. Чувам, че имало по 3000 ма нещо ми звучи малко невероятно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много важни са също и стикерите "REMUS", както и ПОВСЕМЕСТНИ сини лампички - най-малко 20 коня отгоре! :evil: Ама тях на Аудита рядко съм ги виждал, та... :lol:

Сериозно, за парите, които си надиплил, едва ли ще можеш да вземеш нещо читаво! :evil:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре КРАЙ. Стана ми ясно че за тези пари читаво Ауди няма да се намери. Минавам на следваща вълна - Екскурзия до Германия. Сумата се покачва на 3500-4000 MAX. Едно време имаше Организирани екскурзии до Германия с цел закупуване на автомобил. Немските автокъщи плащат на Българите за да закарат хора до там които желаят да си купят кола с условието да я вземат от тях. Интересува ме съществуват ли още такива екскурзии и как мога да се свържа с организаторите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислил ли си за варианта с инвалид - тогава можеш да я вкараш на ниска цена и да не плащаш мито. Все пак не сме с пълни джобове с пари! Като няма друг начин и това е вариант не-лош. :roll:

Между другото в mobile.bg има доста Аудита до 1992 година, на цена до 3000 лв, така че може някое от тях да е твоето.

Р.С. Има даже едно като моето, но с 1 година по-ново - невероятно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...