Jump to content

Recommended Posts

Обявих (най-сетне) война на скапания, гаден, гнусен, противен, изгнил, протрит, миризлив, измачкан и монополски Интернет Експлорер и се кефя в момента на Опера - da real one.

Ооообаче гледам нещо не се справя като хората с Java-та предполагам, защото Кредора не ще да захапе. Някой да има решение на този проблем или такова просто няма? Щото то ако това не работи значи и други екстри няма да бачкат... :wink:

Адрес на коментара

Opera RULEz :wink:

А ти коя версия на опера инсталира? С java или без java?

Аз съм с тази която инсталира java и никви проблематичности.

Ако си на домашен компютър можеш да си инсталираш това. Най-добрия кирилизатор, не се ползват бози тип флекс тайп и тн. :wink:

Адрес на коментара

Хъъъммм.... Интересен въпрос ми зададе за Java-та. Проблема е че PCто е адски дърто и не искам излишно да го товоря с последните версий на различни софтуери. Намерих си една Опера 7.23 барабар със сериен номер и за това и си я метнах на бърза ръка.... Няма ли начин да си сложа Java support отгоре? :wink:

Иначе ползвам Win98SE + FlexType и нямам грижи с кирилицата kakto se vijda :wink:

Въпроса май по-отиде към това дали самата Опера подържа Java или не от колкото защо не ми работи Кредора, което е ясно всъщност...

Адрес на коментара

Едно въпросче към всички от мен непросветения. Ако имаш едновременно Опера и Експлорър "скарват" ли се, както е при антивирусните :?: :?: :roll: :roll:

Адрес на коментара

Абсолютно ни най-малко!!! Тези софтуери са си напълно stand-alone и не могат да си пречат взаимно. Единстеното нещо което ще получиш като въпрос от IE като надуши Операта е да те пита дали все още го искаш за default browser. Това е всичко!

Адрес на коментара

Аз съм с Опера 7.54 With Java. Не се притеснявай за натоварването.

16 МБ е Opera+java, ако искаш ще я цепна на части и ще ти я пратя по мейла. Но има и 8ма версия.

Другия вариант със съмнителен резултат е да свалиш джава от sun.com.

Колкото за Интернет Експлойтер ще кажа, че това програма, която е напълно отворена за всякакви вируси, спайове и тн... Препоръчвам да не се ползва, само в краен случай.

От M$ обещават подобрения в IE 7ма версия ... ще видим.

ПП. Забелязали ли сте че windows update се отваря само с IE, както и hotmail.com :wink:

Адрес на коментара

Wizi може да си инсталираш някое JRE, ще ти го ползва операта, тя прави същото ако я инсталираш с жава - инсталира ти някаква си версия дет ходи с нея, но не е специфична за операта или нещо. И после в tools-preferences-multimedia я чекваш и има жава :wink:

Адрес на коментара

Значи туко що теглих една майна и се ъпдейтнах на 8ма версия. Треснах и един сериен номер на бърза ръка и мога съвсем отговорно да кажа, че работи по-бързо от предната версия, 7.32 или там колкото беше!!!

В крайна сметка самото инсталационно файлче е 3 и нещо мегабайта... Кое точно да ми тормози системата!? :wink:

Обаче!!! Гледам в настройките пише, че има Java съпорт, отивам си на go.icq.com което изцяло 10000% Java Applet и си бачка без ядове! Но Кредор не се види....

Както и да е, здраве да е. МЕГА УЛТРА ХИПЕР съм доволен и ви рекламирам Операта с пълна сила!!! :wink:

Адрес на коментара

Абе я да задам едно леко въпросченце тука - кое те кара да мислиш, че кредора е джабарски? Мързи ме да ровя, ама на пръв поглед ми прилича като да си е javascript.. И от известно време goICQ-то е флаш (новото де), а не аплет ... тъй че, мисля не е критерий за работеща джаба.. май... малко е посреднощ и не ми се рови, ама ако се завихри спор, утре може :wink:

Адрес на коментара

Значи като отидеш на go.icq.com и имаш да си избереш дали да зарадиш новата версия на Go ICQ или старата като изрично пише - For those of you who prefer our previous ICQ2Go! Java version. Дори ако нямаш Java на броусера те препраща да си свалиш Java 2 Engine и чак тогава можеш да го подкараш.

Кредора честно казано нямам идея дали е скрипт или аплет... не чаткам толкова нещата.... да беше с 4 кръга отпред може би по да бех открехнат ;)))

Адрес на коментара

Оки, за кюто се съгласих, че си пуснал старото.

Обаче кредора определено си е скриптче и няма връзка с разните там джаби. Така че търчи да оправиш другата тема докато някой не я е оцапал и после "последната промяна е направена дрън-дрън" ;-)

Между другото - още нещо по темата мисля си, че не е много учтиво да обезглавяваме всеки новодошъл само защото форумът не му дава очевиден начин да пише на кирилица. По-резонен за мен е начинът да ръчкаме Ники да оправи нещата... :roll:

А, и специално за д-р Магесников - Firefox Rulzzzz :wink:

Адрес на коментара

Защо да оправям другата тема, като проблема си седи?? :wink: Ще се разровя из настройките, евентуално ако намеря нещо там, което да накара Кредора да се събуди, но до сега каквото съм гледал нищо интересно не е било. Както и да е... ще го преборим.

пс. туко що накарах от PCто ми от София да се логнат във форума с Опера и пак няма Кредор... :?

Адрес на коментара

Аз обвинявам Опера-та, че кара Java-та да се бози :wink:

А и както виждаш зеленият хайвер е тук, при мен. Така че не ги пращам толкова на далеч :wink:

Адрес на коментара

Това plug-in за Опера ли е????

Майтапа на страна....

Пич, темата е "Opera + Kredor" и по-скоро защо не работи ш**** скрипт или аплет или там каквото и да е. Предполагам, че тази огнена лисица е много хитра, но аз не търся алтернатива на Опера и IE, ами начин на разрешаване на даден проблем.

И моля те не се пали толкова, защото не ти виждам основанието.

Адрес на коментара

При вас последната версия ли е? Не ми се зарежда кредора и при вас... получавам непрекъснато тази грешка:

http://audibg.com/forum/posting.php?mode=reply&t=5229

Inline script thread

Unhandled exception: [Object DOMException]

Странно, при вас не е отчело такава грешка :roll:

Адрес на коментара

Последната версия е при нас да, от вчера. Някои хора имаха проблеми с кредор и firefox и Андро сложи новата версия. Сега всичко е ОК. Видях, че си привързан към операта от тази тема, но горещо ти препоръчвам firefox пред нея :wink: Ако дадете повече подробности за грешката мога да се опитам да помогна.

Адрес на коментара

Преди малко тествах Firefox-а, но ми се стори по-тромав от Опера-та и не ми хареса, че новите джамове ги отваря като отделно приложение, като е при IE.

Кредора ми се зарежда без проблеми с Firefox, както тук, така и там, но мисля да остана на Опера за домашна употреба поради ускъдните параметри на компютъра на който седя в момента :?

Благодаря много за готовността за помощ!!!

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...