Jump to content

Снимки на нашите А4-ки.

rumen1989

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Едва ли е оригинално това радио колега ...

Така ми казаха,а не разбирам от оригинални и не,факта че когато изключа/включа двигателя радиото се изключва/включва ме навеждаше повече на мисълта за оригиналност,просто мислех,че ако е оригинално няма смисъл да го сменям,а да направя някаква магия или да намеря чейнджър от някъде,за това питам тук :help:

Извинявам се,че темата се здоби с малко спам...

Колегата Lex_Luthor Ще помоля ако има да пусне някой снимка с вкл фарове да видя какав е ефектът иначе евала колите са Супер :hilezh:

Само тази на габарит успях да октрия,ще снимам утре,че вече я пребрах в гаража и ако не забравя ще я кача.

DSCN0993.jpg

Ето и от мен малко снимки. Още са топли. Парат не се барат :hilezh::hilezh:

Колега hellix това 16-ки ли са ... на снимката с зимни гуми както гледам :hilezh: питам щото ме е налегнала една дилема тука и незнам.

колегите hellix и Lex_Luthor :lol: УНИКАЛНИ МАШИНИИИ !!!

все така момчета - напред и нагоре :hilezh:

едит: Turbo-Мaniak :bia: - леле колега, ма то музиката сигур' е по-бясна и от фацата май, а ?

Edited by CID

колегите hellix и Lex_Luthor :lol: УНИКАЛНИ МАШИНИИИ !!!

все така момчета - напред и нагоре :hilezh:

едит: Turbo-Мaniak :bia: - леле колега, ма то музиката сигур' е по-бясна и от фацата май, а ?

Музиката не е лоша но А4-ката не е много кола за музика

този бас ми е още от стара кола и в нея се чуваше много по добре

а във А4-ка много дрънкат ламарините

Слагате снимки на багажници, аз пък ще сложа снимка, но под предния капак. :hilezh:

Някои от вас може би познават налендзения майстор :) Аз му викам - "ох, падна ми!"

P1110030.jpg

P1110035.jpg

P1110044.jpg

Всичката тази драма във връзка с ето тези чарколяци

P1110029.jpg

Edited by brabusGTI

колега brabusGTI , я раздуй малко повече за Motul 8100 че и на мен ми идва реда да си сменям маслото...

спрял съм се на 4100 Turbolight 10W40 , ти по каква причина слагаш това ? по-добро ли е от 4100 ?

пълна или полусинтетика е ? има ли някакви по-добри показатели които да са ти направили впечатление?

едит: сори за спама :) , но ми е важно

Edited by CID

колега brabusGTI , я раздуй малко повече за Motul 8100 че и на мен ми идва реда да си сменям маслото...

спрял съм се на 4100 Turbolight 10W40 , ти по каква причина слагаш това ? по-добро ли е от 4100 ?

пълна или полусинтетика е ? има ли някакви по-добри показатели които да са ти направили впечатление?

едит: сори за спама :) , но ми е важно

Може и на лични да го питаш

така ще остане по чиста темата

сега я направихме по една снимка на страница

Колега Performance ще те подядат за това С4 ... махни поне 1.9ТДИ и Куатрото ...

Иначе евала за визията и за колата наистина е една от най-хубавите във форума ....

В Аудио Спирит ли я прави?

Незнам как позна но ДА там е правих,както каза колегата TURBO_maniak ужасно срибуца от няколко места е като се усили почти до максимума спира :rolleyes: да се чува обаче е много дразнещо.Да попитам някой ако е решил проблема с тракащия заден номер да прати ЛС да не спамим темата,че какво ли не съм опитвал не става и не става,айде примирих се с периодичната смяна на крушките на номера ама мн дразни бръженето на тенекия.

Edited by Lex_Luthor

абе плевенски търновки ловешки колеги няма ли с а4-ки бе :Х толкова мн коли в околието а никой ли няма във форума

This post has been edited by rumen1989: Nov 16 2009, 23:02

ето плевенска но сега е малко изпонадрана защото обичам да спирам на чужди места :rolleyes:

audi7.jpg

audi4.jpg

au003.jpg

Колега Performance ще те подядат за това С4 ... махни поне 1.9ТДИ и Куатрото ...

Иначе евала за визията и за колата наистина е една от най-хубавите във форума ....

Колега Prformance верно грам не се връзват С4 с останалите надписчета... пък ако трябва да сме перфекционисти до край, намери старата емблема на С4 (като тази на решетката) :wall: