gecata_stamboliev Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Едва ли е оригинално това радио колега ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamata Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Едва ли е оригинално това радио колега ...Така ми казаха,а не разбирам от оригинални и не,факта че когато изключа/включа двигателя радиото се изключва/включва ме навеждаше повече на мисълта за оригиналност,просто мислех,че ако е оригинално няма смисъл да го сменям,а да направя някаква магия или да намеря чейнджър от някъде,за това питам тук Извинявам се,че темата се здоби с малко спам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex_Luthor Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Колегата Lex_Luthor Ще помоля ако има да пусне някой снимка с вкл фарове да видя какав е ефектът иначе евала колите са Супер Само тази на габарит успях да октрия,ще снимам утре,че вече я пребрах в гаража и ако не забравя ще я кача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ето и от мен малко снимки. Още са топли. Парат не се барат Колега hellix това 16-ки ли са ... на снимката с зимни гуми както гледам питам щото ме е налегнала една дилема тука и незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Ето ме и мене:В Аудио Спирит ли я прави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CID Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) колегите hellix и Lex_Luthor УНИКАЛНИ МАШИНИИИ !!! все така момчета - напред и нагоре едит: Turbo-Мaniak - леле колега, ма то музиката сигур' е по-бясна и от фацата май, а ? Edited November 18, 2009 by CID Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen1989 Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 не са от най-добро качество...не са с добро качество ама а4-ката е просто перфектна поне я видях и тя усети левченските дупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBO_maniak Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 колегите hellix и Lex_Luthor УНИКАЛНИ МАШИНИИИ !!! все така момчета - напред и нагоре едит: Turbo-Мaniak - леле колега, ма то музиката сигур' е по-бясна и от фацата май, а ?Музиката не е лоша но А4-ката не е много кола за музикатози бас ми е още от стара кола и в нея се чуваше много по добреа във А4-ка много дрънкат ламарините Link to comment Share on other sites More sharing options...
brabusGTI Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) Слагате снимки на багажници, аз пък ще сложа снимка, но под предния капак. Някои от вас може би познават налендзения майстор Аз му викам - "ох, падна ми!"Всичката тази драма във връзка с ето тези чарколяци Edited November 18, 2009 by brabusGTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumen1989 Posted November 18, 2009 Author Report Share Posted November 18, 2009 (edited) па и я имам снимка на капака,бях я разкардашил по късно ще я пусна Edited November 18, 2009 by rumen1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CID Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) колега brabusGTI , я раздуй малко повече за Motul 8100 че и на мен ми идва реда да си сменям маслото...спрял съм се на 4100 Turbolight 10W40 , ти по каква причина слагаш това ? по-добро ли е от 4100 ?пълна или полусинтетика е ? има ли някакви по-добри показатели които да са ти направили впечатление?едит: сори за спама , но ми е важно Edited November 18, 2009 by CID Link to comment Share on other sites More sharing options...
TURBO_maniak Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 колега brabusGTI , я раздуй малко повече за Motul 8100 че и на мен ми идва реда да си сменям маслото...спрял съм се на 4100 Turbolight 10W40 , ти по каква причина слагаш това ? по-добро ли е от 4100 ?пълна или полусинтетика е ? има ли някакви по-добри показатели които да са ти направили впечатление?едит: сори за спама , но ми е важноМоже и на лични да го питаш така ще остане по чиста темата сега я направихме по една снимка на страница Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo_Dinkov Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Колега Performance- колата ти е най- хубавата във форума Само една забележка имам- зимните ти джанти ме кефят повече от еС- ковите Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemballa.bg Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 От Ромката ли е открадна тая решетка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Направо я отнесох Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvan Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 http://performance.snimka.bg/automobiles/p...14.12678410.big Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Колега Performance ще те подядат за това С4 ... махни поне 1.9ТДИ и Куатрото ... Иначе евала за визията и за колата наистина е една от най-хубавите във форума .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPTO7007 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Да не съм ОФФ ето я и мойта баба яга ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex_Luthor Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 (edited) В Аудио Спирит ли я прави?Незнам как позна но ДА там е правих,както каза колегата TURBO_maniak ужасно срибуца от няколко места е като се усили почти до максимума спира да се чува обаче е много дразнещо.Да попитам някой ако е решил проблема с тракащия заден номер да прати ЛС да не спамим темата,че какво ли не съм опитвал не става и не става,айде примирих се с периодичната смяна на крушките на номера ама мн дразни бръженето на тенекия. Edited November 18, 2009 by Lex_Luthor Link to comment Share on other sites More sharing options...
JORCH Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milencho Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 абе плевенски търновки ловешки колеги няма ли с а4-ки бе :Х толкова мн коли в околието а никой ли няма във форума This post has been edited by rumen1989: Nov 16 2009, 23:02 ето плевенска но сега е малко изпонадрана защото обичам да спирам на чужди места Link to comment Share on other sites More sharing options...
zekey Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 ето и мойта количка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gemballa.bg Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Колега Performance ще те подядат за това С4 ... махни поне 1.9ТДИ и Куатрото ... Иначе евала за визията и за колата наистина е една от най-хубавите във форума ....Колега Prformance верно грам не се връзват С4 с останалите надписчета... пък ако трябва да сме перфекционисти до край, намери старата емблема на С4 (като тази на решетката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manchorov Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts