Jump to content

Снимки на нашите А4-ки.

rumen1989

Recommended Posts

Колега hellix това 16-ки ли са ... на снимката с зимни гуми както гледам :hilezh: питам щото ме е налегнала една дилема тука и незнам.

Да. 16-ки са и са много корави. ЕТ42, 7 или 7,5J :angry: Отзад сложих и 10мм фланци защото капачките на джантите опираха в металните на главината. Може да е било и от модела на капачките. Пробвай ги все пак предварително как стоят. Но с фланците нещата спят просто. Дори се замислям дали да не ги преместя тези отпред, а отзад да сложа 20мм :hilezh:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

абе плевенски търновки ловешки колеги няма ли с а4-ки бе :Х толкова мн коли в околието а никой ли няма във форума

This post has been edited by rumen1989: Nov 16 2009, 23:02

ето плевенска но сега е малко изпонадрана защото обичам да спирам на чужди места :hilezh:

audi7.jpg

audi4.jpg

au003.jpg

па кажи си поне номера на колата аз по принцип помня номера

искам да си направя стоповете така тъмни кажи ми как :hilezh:

Ми ако си покрай Плевен ще ти обесня къде е бояджията, 30 лв ми взе за 2-та стопа занесох ги свалени, ако не ловиш един бояджия от твоя край и слага оцветител в лака но да не е супер черно и ръси :mukkies: ,а ако изчакаш месец да я пребоядисам цялата и да сменя ролките и ремаците, ще ти я дам на добра цена :bia:

Performance Всичко сам ли си променял по колата колега

Супер добра е станала И за тези който незнаем по какво точно да ги разпознаваме със сигурност ще си мислим че е S4 :flipoff:

готина тема се е развихрила, дано намеря време да няправя една фото сесия да се включа и аз.

Всички коли са с мерак гледани, баси хванал ме в вируса Аudi RS ( H1)

готина тема се е развихрила, дано намеря време да няправя една фото сесия да се включа и аз.

Всички коли са с мерак гледани, баси хванал ме в вируса Аudi RS ( H1)

:hilezh:

Много готина каляска колега ;) Само това което НЕ ми харесва е,че е малко височка и също лъскавата линия отзаад която си сложил.Надявам се да не ми се сърдиш,пак казвам колата е много яка просто изразявам моето виждане. ;)

Edited by Lex_Luthor

Еййц, еййц, ейц, таз А4-ка много арна бре Танасе. :D

Доживех да си я джиткам:) Само ти и Илиян сте в час ква мъка беше :bia:

П.С. Снимките са с телефона и са гадни, не може да се види ква магия е тоя цвят! :puke:

Edited by corso