Jump to content

Apple iPhone

Recommended Posts

Не ми остана време да го нося да го гледат, но подозирам, че освен за части, за друго няма да става.

А телефонът ми е доста важен, защото без него съм с вързани ръце.

Алтернатива на ябълката не ме вълнува :)

Just now, SinisteR said:

Всичко започна на 1-ви декември и приключи на 17-ти март.

Аз с тях го играх същия филм....тотални идиоти са. 

Аз под 1600+ не успях да видя цена за 7+, дори в онлайн магазини, на които доста хора не са почитатели. При моето ползване и тази разлика в цените, аз бих си взел 6ес+.

преди 35 минути, redalex написа:

Алтернатива на ябълката не ме вълнува :)

Точно поради тази причина си заслужава да намериш евтина ябълка до Ноември, защото очаквам Apple да изкарат убийствен телефон и като фен на марката ще те е яд че си дал 1600+лв за да го ползваш само 6м.

7 minutes ago, goshevv said:

Аз под 1600+ не успях да видя цена за 7+, 

Офертите, които имам за сега са 1100 за 6ес+ и 1650 за 7+

550 разлика... но 7цата е 32 гб.

А за това дето ще излиза септември винаги се носят легенди през годината и не държа да съм с най-новото и модерно на момента, така че едва ли ще си счупя краката да го купя още октомври/ноември...

Edited by redalex

Ако 6-цата е 16 гб. и това е проблем за теб, значи качването на сторидж ще доведе до по-малка разлика в цената и от там съответно е по-разумно за 7-цата.

Едит: Сега погледнах - 6ес+ с 64 гб. отива на около 1400, малко тъпо ...

Edited by goshevv

Взех 6ес плюс -1099 лева (неразпечатана демо бройка е и е без слушалки) 16 гб памет -т.е. като стария ми тел.

Не взех 7плюс, защото беше джет блек и нямаше слушалки :) А спестих и 20-30 лева от кейса на стария тел.

Дано тоя да не се дави или чупи...

Мерси ама както казах и на продавча в магазина - по принцип винаги ми е било кеф да си разопаковам новия телефон, само тоя път не ми беше кеф...

е джет блек толкова трудно се намираше, а ти го пропусна...

Червения е интересен, а пък за новия модел може и да не се справят за есента и да го пуснат към края на годината, но ще си струва чакането ;)

Консултантът в магазина беше с джет блек и ми го показа на какво прилича - направо ми стана зле.

3GSът ми преди години не се беше надрал така мощно...

Тия май нарочно ме изчакаха да си купя пак старата бангия...

http://www.apple.com/newsroom/2017/03/apple-introduces-iphone-7-and-iphone-7-plus-productred-special-edition.html

Като не ме послуша, сега ще ги гледаш отстрани ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 weeks later...

По колко време горе-долу карат вашите батерии на 6с плюс, моята днес за 45 минути четене на форума, свали около 15%.

Тия бедните потребители на iPhone като мен живнаха доволно с 10.3 и APFS, която разчисти доволно място на телефона. :flehan: 

• 4 weeks later...

Момци доволни ли сте от седмиците и най-вече от + версията? Потвърдиха ли се слуховете за скапания интелски модем? Давайте мнения и съвети....

Добавям едно питане за обикновенната 7-ца ... на 32ГБ версията на чист телефон туко що активиран без качено нищо ... колко е свободната памет като цяло оставащата?
Клиповете и снимките с какви размери са приблизително?

Мерси предварително.

На времето ползвах някакъв апп с който можех да заключвам приложения... Сега не мога да се сетя дори дали телефона не беше джейлнат... Някой може ли да помогне в намирането на апп който да ми заключва допълнително инсталирано приложение?

След няколко месеца опити да свикна с размера на 7+ и две сменени стъкла по-късно се върнах на малкият вариант.

Обаче нещо ме тормози - чува се странно от тоя телефон, по време на разговор чувам някво ехо, звукът не е така кристален и ясен както на другите ми айфони преди това :nixweiss: