Jump to content

--------ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕ-------


Millen76

Recommended Posts

http://www.facebook.com/da.pomognem.na.bilyana Това го прочетох случайно преди минути. Дано всичко мине успешно и няма усложнения.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Простете, още одеве прочетох по-горното, но не ползвам "Фейсбук". Ако е удобно, бихте ли писали какво става? Ако трябва да се помага, пак ще съм насреща с каквото мога.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е редно аз да цитирам такива неща,но нека реално,който не може да види във фейсбук да се информира директно от темата.

"Здравейте приятели. Много ми е трудно, но преди часове научихме, че за съжаление Биляна е получила рецидив на заболяването.Миналата седмица и направиха операция на подутина в лявото краче и днес ни съобщиха резултатите. В понеделник предстоят изследвания от които ще разберем повече подробности"

Вярвам,че нещата ще се оправят отново и красивото детенце да получи най-хубавото от живота sad.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте,

Извинявам се, че се включвам със закъснение.

Ситуацията към момента е следната:

На 26 ноември Биляна се оплака от болки в левият крак. Установихме, че има леко възпаление, но се напипваше и твърдо обазувание. На другият ден ни приеха в МБАЛ Света Марина гр.Варна. След множество изследвания на 03.12.2012г е направена операция при която са отстранени два лимфни възела с туморна формация за която изследването показа, че отново е алвеоларен рабдомиосарком.

На 10.12.2012г беше направен ПЕТ скенер който не показва наличие на разсейки в тялото.

Очакваме и резултатите от изследването на костния мозък, надяваме се да са добри.

От 12.12.2012г. започна 4 дневен курс химиотерапия и на 17-ти ни изписаха. Следващият курс ще бъде от 03.01.2013.

Все още не знаем колко курса общо ще е лечението.

В момента Биляна се чуства добре, въпреки че доста и паднаха кръвните показатели ( вследствие от химиотерапията). Вече има добър апетит и се надяваме следващите да са по- добри.

Благодаря на всички за подкрепата!

На този етап нямаме нужда от финанси, лечението във Варна е безплатно, а и по сметката са останали доста средства от кампанията през 2010, като искренно се надявам и да не се налага да ги ползваме.

Актуализирам информацията за Биби и на импровизирания сайт който преди направих https://sites.google.com/site/helpforbibi/home, както и във Фейсбук (там жена ми влиза) .

Убеден съм, че ще се справим и с това предизвикателство!

Пожелавам Светла Коледа с най-близките ви хора до вас!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай Боже детенцето да се оправи и всички проблеми да останат само неприятен спомен. Весели празници и не се отчайвайте!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Много стискам палци за подобрение след химиотерапията на Биби.

Но много ме зарадва ето това, което прочетох на сайта:

Прибрахме се в Плевен за голямото събитие - на 23.02.2013 ни се роди син Мартин. Биляна вече е кака и много му се радва, както и ние разбира се :-). На 26 ти изписаха Марти и мама и се прибрахме всички вкъщи.

Да ви е жив и здрав Марти!

Редактирано от tita
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за пожеланията!

На Биляна и остава последен шести курс химиотерапия, като междувременно очакваме становище от клиниката в Мюнстер за последващо лечение, евентуално лъчетерапия. Доста са бавни там- още декември им писахме, изпратихме всички епикризи. Впоследствие изискаха дисковете с образните изследвания - изпратихме им ги. След месец и половина след многократни мейли и телефонни обаждания изискаха и хистологичните резултати. Изпратихме им тях в началото на март. Все още не са ги разгледали и потвърдили за да дадат становище.... Обещаха за тази седмица да имат резултат - ще очакваме.

В събота успяхме да се насладим на хубавото време в парка Кайлъка и покарахме едно VW :lol:/> . А бебе Мартин спа почти през целия ден :)/>/> .

post-3126-0-62742500-1365365955_thumb.jp

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...