Jump to content

Recommended Posts

Предлагам да се направи тема в която всички, които искат да се поздравяват, да си се поздравяват на воля! Ама не в общия форум! Кво ме интересува, че в този ден някой бил роден или имал имен ден! Не искам днешните рожденници да ги обидя, защото не е свързано с тях. Да са живи и здрави и да илядат!! Но всеки ден ..знайни и незнайни съфорумци, поздравяват на воля кво им падне. Аре стига! И ми писна от плонжове на всякакви относно всичко!

Адрес на коментара

Като не те кефи, не си длъжен да четеш.

Според мен пък е готино, по този начин рожденикът се чувства специален (както е редно на рождения му ден), а тъй като много хора във форума се познават помежду си, искат да има малко по-лично отношение при поздрава за празника.

Като те дразнят, игнорирай ги, чети си в Тунинг раздела, например.

Адрес на коментара

Кво ме интересува, че в този ден някой бил роден или имал имен ден!

Нас пък кво ни интересува ....тебе кво те вълнува ....

Редактирано от Kadiev
Адрес на коментара

Абе то щом "Извън темата" се занимава със законодателство, ГО, Каско, Данъци и всичко подобно би трябвало да си има раздел за поздравление, забавление и тям подобни ама някои ги мързи да го съпортват.

Адрес на коментара

Нека си ги поздравяваме бе, не знам какво ти пречи? Знам само че яко ще ти се нацъкат минуси сега :)

Имаш един плюс от мен:lol:!

@BURKAN: ти напоследък(а май и не само) правиш нек'ви ебати неподготвените изказвания!? :)

Хич не са неподготвени, ако четеш по - внимателно! Човек не трябва да се втурва с тиквата напред като стадо. Стадния инстинкт ми е противен, той е олицетворение на нашето общество. Всеки различен е заклеймяван. Имам страница във Фейсбук, но за рождения си ден ще се отпиша от Фейсбукито, щото ще почнат едни тъпи поздравления....Разбираш ли ме!

Адрес на коментара

....

"Стаден инстинкт"!?!В това, че честитиш на някой рождения или именния ден!?Аре бе!?

Като си мразиш РД-то си го мрази тайничко... :hilezh:

Е аз не виждам нищо различно в това.

А!?

Да се пусне една тема: Кой си мрази рождения ден!?После тези, които са гласували АЗ, да бъдат поместени в една пинната тема и преди да се пуска тема за тях да се проверява и ако си го мрази, да не получава поздравления!?Това ли е варианта!? :hilezh:

Има и хора, които си го обичат, "колкото и странно да звучи"... :lol:

Адрес на коментара

Burkan, можеш сам да си отговориш на въпроса, без да го правиш обществено достояние, от какъв зор четеш теми, които още от заглавието са ти дали индикация, че са ти крайно неприятни? Самоконтрол? Мазохизъм? Каквото и да е, проблемът ти е персонален, не обществен :hilezh:

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...