Jump to content

Как се става член на Ауди Клуб България?


Inkozi

Recommended Posts

Това е един от въпросите, който аз отдавна си задавам ... Търся отговор във форума но не намирам.

1. Виждам, че въпроса с членския внос е доста палав ... Надали ще го решим скоро

2. Видях някъде и въпрос - Като си налепим стикери, членове ли сме ... ?

Добре, ето, налепихме си стикери ... членове ли сме на АКБ?

3. Видях предложение за членски карти .. доста добре издържани графично ... но до там .. поне като информация поместена във форума

4. Видях и информация за клубни намаления в някой магазини.

5. Видях и идеи за клубен уеб сайт - но пак останали само идеи.

Но никъде не видях:

1. Официална информация за регистрацията на клуба - макар, че знам че има такава

2. Официална информация за статута на клуба според неговата регистрация

3. Устав на клуба

4. Учредители на клуба

5. Участниците в учредителното събрание на клуба

6. Клубна хронология и история

7. Ръководство на клуба

8. Членове на клуба

9. Отличителен клубен знак

10. Отличители клубни пособия, значки, фанелки, шапки - уникални само за нашия клуб. /За фанелките знам ... ще има такива /

11. Цели и идеи на клуба

12. Действия за реклама и популяризиране на клуба

13. Създаване на истински официален клубен уеб сайт - само форум не е достатъчен!

14. Информация за това какви са критериите един привърженик да бъде член на клуба, как той може да бъде приет за член на АКБ.

А това са все неща, който правят събраната от една обща идея или страст група хора, нещо което наистина да можем да наречем клуб. Повярвайте ми, в последните 15 години се занимавам с организиране на три спортни клуба. Това са нещата, който дават основата на една работеща клубна организация - без тях не става. Тези неща трябва ди ги има и информацията за тях също трябва да е достъпна за всеки.

Честно да Ви призная, с риск да засегна някого ще кажа: Не виждам без горната информация,атрибути и най важното - истински АКБ членове - за какъв клуб си говорим въобще. На документи и само с приказки клуб не се прави.

Господа и дами, считам че е време да се раздвижат и тези неща. Абсолютна загуба на време и потенциал е да има толкова много хора, който да идват с колите си по срещи дори при -15°С, а да не може да им се предложи нищо по различно от форум+бира+два часа лаф.

Редактирано от Inkozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 125
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Подкрепям те и мойто мнение е,че само форум и бира вече се е изчерпало,времето и хората показват,че трябва да има развитие.Има хора които трябва да се нагьрбят с тази инициатива и тази година да направим нещата заедно по истински :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно тази сутрин съм махмурлия, но обещавам към обед или най-късно утре сутрин да ти отговоря

ОК. Благодаря :motz::D:rotcol:

Но да кажа, че не търся конфронтация или каквото и да е било друго негативно действие. Просто считам, че количествените натрупвания, като хора и идеи би трябвало да водят и до качествени изменения към по-добро, към един истински клуб :respekt::blink::gut:

Редактирано от Inkozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не иде реч за конфронтация в момента, а за адско главоболие придружено с гадене  ;)  ;)

Хе хе хе ... пияндеее :respekt: ОК. Възстановявай се по-бързо :motz:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инкози, при цялото ми уважение към теб и това което правиш, БЕЗПЛАТНО, ще ти кажа аз как виждам нещата за себе си:

1. С или без АКБ, аз ще продължа да съм фен на АУДИ и единствената причина да се откажа, е ако те предадът идеята.

2. С или без АКБ, аз ще продължа да карам АУДИ, стига да мога да си го позволя, защото живота е непредсказуем.

3. С или без АКБ, аз ще продължа да идвам на сбирки, стига такива да има.

4. С или без АКБ, аз ще продължа да помагам на колегите тук, ако мога и имам с какво.

Помисли, ако ще е само с идеална цел, за какво са ти карти, членски внос и т.н. Среща+бира+бъра-бъра+стикер/шапка/блузка са абсолютно достатъчни. По някое мероприятие, от време на време и това е.

Ако е с практична цел, освен задължения (членски внос, събрания, организация), би следвало да има облаги, които нечленовете, по никакъв начин не ползват. Ама по никакъв начин. А както забелязваш, тук има колеги, които са бизнесмени и не биха си позволили да изпуснат и един клиент. Аз също работя в търговията и напълно ги разбирам и съм солидарен с тях.

Редактирано от RossN
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо трябва да се изясни въпрос номер 11:

"Цели и идеи на клуба "

без него всичко е безмислено, на мен лично моментното състояние ме задоволява, не мисля че искам да се ангажирам с членски карти, ръководства организации......

2002 година зимата беше, ако не се лъжа се бяхме събрали 10-тина човека в едно кафене в Лозенец да обсъдиме устава на клуба. Основните учредители на клуба май са HITMAN, Spidercho и Nasti, поне те бяха най дейни, въпросната вечер бяха и Mugaga, drv, lud_audi_fen (ако някой пропускам моля за извинение)

Доста от тези хора изчезнаха и от срещите и от форума, което значи, че вече са се изморили да въртят нещата, ТРЯБВА НОВА КРЪВ (ентусиасти които да подемат начинанията)

Устава го бяхме взели от БМВ клуба, който по това време мисля беше единствения официално регистриран клуб, прочетох ме го и направихме няколко промени....

след това последва писмо до централата на ауди и така се появи официално клуба.

Наистина работата по сайта куца, но аз лично с нищо не мога да помогна и затова незнам кога ще се завърши. Иначе поне това искам да стане, ще помагам в статии и снимки

Да се върнеме пак на членския внос, за какво ще е той??????

какви права ще дава? имали наистина нужда от него или просто ей така?

Относно отстъпки в някои магазини, не виждам как ще стане това, ние не можеме да си издействаме отстъпка за бензин, дето всеки ден купуваме такъв, камо ли за части. Дори някой да издейства намаление от 10% някъде, съм убеден, че много малка част от нас ще пазарува от там. Много хора са сои свикнали да си пазаруват от определени места, други имат добри отсъпки и т.н. Засега само при Димо (thesaint11) мисля се пазарува здраво

Брой на клуба: все си мисля за този проблем. Може да сме минали 100хил мнения и 2700 потребителя, но реално дейните сме около 100, а около 50 са що годе редовни по срещите. Малко сме!!!!!!!

Масовите мероприятия особено тези с национален характер доказват че интерес от клуба няма!!!!!!

Реклама на клуба, добре ама как?

Членове на клуба, наистина няма критерии са такива, но и не е задължително да има. В момента сме на статус "желанието е достатъчно"

евентуални ограничения могат да намалят още численоста на клуба

С няколко думи: колкото повече осложняваме нещата, толкова по-малко ще бъдеме. Това е мое мнение, моментното състояние на клуба донякъде ме задоволява :respekt:

Иначе Инкози, шапка ти свалям за хъса и инициавността която имаш. Ти си един от "новата кръв" които биха могли да променят нещата към добро, както и редица други участници във форума :motz:

Редактирано от verter
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Роска, това, което казваш е напълно вярно. Но един истински действащ клуб би могъл да предостави на членовете си и доста допълнителни привилегии. Засега нещата изглеждат невъзможни или донякъде ненужни, но за вбъдеще това ще се промени. Не искам нещата да се въртят само около идеята за клубните събори или идеята за обиколката на Родината, но едно реално членство със съответния документ, доказващ принадлежността ни, може да ни е от полза. За справка темата за Летния рейд и мненията по нея, както и другата тема за статута на Ауди Клуб България :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега се сещам за какво може да се използва членския внос, може да се направи реклама в редица големи БГ сайтове само незнам колко ще струва?, но трябва да имаме и сайт към форума задължително, не можеме да разчитаме да привличаме фенове с умнотиите ни във форума, трябва си сайт и в него всичко свързано с Ауди, така да гали окото, да е интересно, да има снимки хората обичат тези неща, след което ако някой го влече ще намери сродни души с които да споделя мисли :respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.... С или без АКБ .....

Човече, за тебе съм абсолютно сигурен в това което казваш :respekt:

Това в което вярвам е, че ако дадена фирма или организация не се развива, точно тогава тя замира. Не искам това да се случва с идеята, която ни събира всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,

имаме уникалната възможност да доразвием и да задвижим нещо което никой друг не е правил преди нас ... Истински Клуб на Ауди феновете в България ... Тази марка притежава богата история, защо ние да не сме част от нея ...

Както занете основите са положени!

Nasti, Spidercho, Hitman, Verter ...... 100 * :respekt:

Нека да стъпим на техните рамене и да погледнем малко над чисто комерсиалните и прагматични страни на една такава организация. Бъдете малко идеалисти.

Ох, пак се запалих и чакам вече Magnus да дойде и да ме свали на земята. Очаквам го защото знам, че ще е конструктивно. :motz:

Редактирано от Inkozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инкози, принципно е така, но както мога да видя, от момента на сформиране на клуба, преди 3-4 години, до днес, клуба е нарастнал от 30-40 до почти 3000 човека. Както виждаш, хора идват и си отиват, а това остава, така че не е сигурно, че ще умре идеята. А и ние ставаме все по-компютъризирно общество. Т.е. сайта ще продължава да се разраства, освен, ако някой не открадне идеята, не я реализира комерсиално и не привлече членовете, като им предложи нещо по-атрактивно от просто форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инкози, принципно е така, но както мога да видя, от момента на сформиране на клуба, преди 3-4 години, до днес, клуба е нарастнал от 30-40 до почти 3000 човека. Както виждаш, хора идват и си отиват, а това остава, така че не е сигурно, че ще умре идеята. А и ние ставаме все по-компютъризирно общество. Т.е. сайта ще продължава да се разраства, освен, ако някой не открадне идеята, не я реализира комерсиално и не привлече членовете, като им предложи нещо по-атрактивно от просто форум.

Ей ей ей ... Колко са регистрираните членове на АКБ ... 3000??? Дай боже да станат, но как ?

Аз от две години посещавам този форум и въпреки компютъризираното ни общество не виждам и сантиметър развитие в посока Клубен Уеб Сайт ... Предложения имаше ... ОК .. Но реализация ... Тц ... А все от някъде трябва да се започне.

Ето ти имаш сървър, който може да хоства нашия сайт. Предполагам, че от програмистите, които имаме в тази наша общност, все ще се намирят един двама да отделят време за проектиране на клубен сайт.

А за идеята ... От нас зависи дали някой ще успее да ни я "открадне" :respekt:

Редактирано от Inkozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официалната регистрация на клуба може да видиш ако държиш, тя е в ХИТМАН, на отговорно пазене, там може също да видиш устав, учредители, председател, членове на надзорен съвет и т.н. и т.н.

Отличителния клубен знак виждаш при всяко зареждане на форума :motz:

Сайт, рекламни материали, хубави идеи, но си говорим, тук всеки предлага но не действа, ти искаш ли да поемеш ангажимента да работиш по въпроса с клубния сайт?

За членският внос - такъв няма да се събира на този етап защото не е нужно, напротив ще усложни нещата, както бях писал някъде другаде, знаеш ли какво се случва когато се събират пари в България, за нещо което не е ясно точно какво е? ЛУДНИЦА, А АЗ НЕ ИСКАМ НИКОЙ ДА ОБИРА НЕГАТИВИ В РЕЗУЛТАТ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДО ПСИХОЛОГИЯ!

На този етап мисля че събирането на пари от желаещите да имат стикери и фанелки е по-добър вариант, аз лично не желая фанелка и не виждам нищо лошо в това!

Относно стикерите и членството в клуба:

1.ЧЛЕН НА АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ Е ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ

2. ЧЛЕНСТВОТО В АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ СЕ СТАРТИРА И ПРЕКРАТЯВА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ БЕЗ ДА ИМА СТРАНИЧНИ ФАКТОРИ КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ ТОВА

3. ЧЛЕН НА КЛУБА Е ВСЕКИ КОИТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ И КОЙТО СЕ ЧУВСТВА КОМФОРТНО В КОМПАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ КЛУБА И СЪПРИЧАСТЕН С НЕЩАТА КОИТО ГИ ВЪЛНУВАТ!

Хората създали този клуб, го направихме с идеята да се събираме, да ни е гот, да се забавляваме и да създаваме качествени контакти по между си. Аз съм благодарен на този клуб, защото тук намерих много приятели, които наистина са такива!!!

Аз лично съм против популяризирането на клуба, той е достатъчно популярен и най-дорбата реклама е тази която върви от уста на уста! Ти на колко хора каза за клуба, колко от тях влязоха тук? Това е въпрос на личен избор както писах преди малко!

Отстъпките, да те са хубаво нещо, но какво от това? Ти надали си тук за да спестиш 2 пъти в годината по 10-15лв. от някой ремонт, защото ако е така или ако някой друг е тук по тази причина, ТОЙ СЕ Е ПРЕЕБАЛ ЖЕСТОКО, САМО БЕНЗИНА КОЙТО Е ИЗХАРЧИЛ ЗА ДА ДОЙДЕ НА СРЕЩИТЕ СТРУВА КОЛКОТО ОТСТЪПКАТА :respekt:

На ентусиасти като теб и RSQ едно ГОЛЯМО ЕВАЛА!!! Правете каквото желаете, дерзайте, имате пълната подкрепа на мен и останалите учредители на този клуб, като ние винаги ще застанем зад вас, но нека всички да се стараем клуба да остане толкова чист по детски, като не го цапаме с излишни усложнения! Мисля си че идеалната цел на този клуб го прави толкова приятно място, каквото е в същност!

Други въпроси?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да аз имам сървър, направил съм два "сайта", един за Събитията, под форамта на снимков материал и един за техническа информация, но това са само "напъните" на един фен, който грам идея си няма от програмираме. Всичко е правено на приципа опит-грешка. Но от това, едва ли някой има полза, в смисъла на гореспоменатото от теб.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един клуб го правят такъв не вноса, картите, шапките, вратовръзките и т.н. а хорта, които са в него и духът, който цари в него. Аз съм тук, защото най-добрата кола ЗА МЕН е Ауди и защото съм очарован от хората, които срещнах тук, от духа на уважение и толернтност във форума (които липсват на много други места)... ;)

Малко допълнителна организация не би била лошо, но подчертавам МАЛКО! С много организация може да навредим...

Ако националните събори (и походи????) станат по-масови и регулярни, ако успеем да популяризираме знака на клуба и да организираме по-добре КЛУБНАТА БИРА :respekt::motz: ми се струва добре.... А относно отстъпките - не съм търговец, може и да бъркам, но ми се струва, че ако на някой търговец му се изсипят наведнъж n на брой клиенти с ангажимент да ползуват определено време услугата (продукта) му той винаги би дал отстъпка...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1.ЧЛЕН НА АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ Е ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ

2. ЧЛЕНСТВОТО В АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ СЕ СТАРТИРА И ПРЕКРАТЯВА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ БЕЗ ДА ИМА СТРАНИЧНИ ФАКТОРИ КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ ТОВА

3. ЧЛЕН НА КЛУБА Е ВСЕКИ КОИТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ И КОЙТО СЕ ЧУВСТВА  КОМФОРТНО В КОМПАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ КЛУБА И СЪПРИЧАСТЕН С НЕЩАТА КОИТО ГИ ВЪЛНУВАТ!

.................

Аз лично съм против популяризирането на клуба, той е достатъчно популярен и най-дорбата реклама е тази която върви от уста на уста!

...................

Мисля си че идеалната цел на този клуб го прави толкова приятно място, каквото е в същност!

Трябваше ми малко време след регистрирането ми в този клуб за да осъзная, че нащата стоят точно така както ги е описал Nasti.

Inkozi, подкрепям те на 100% но всичко това което искаш е една допълнителна "екстра" или мотивация за членовете на клуба. Тези идеи наистина ще са от полза но за реализирането им е нужно време и най-вече хора готови да жертват голяма част от времето и нервите си...

Виждам, че ти си поел някаква инициатива и гласът ти се чува. Това определено ме радва - значи има хора готови да правят нещо за идеята.

Ако имаш нужда от помощ - аз съм насреща. Радвам се, че имаш и подкрепата на Nasti. Това не е без значение. Все пак той е официален представител на клуба..

Редактирано от Satriani
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ще кажа и моето мнение по въпроса!

Първо-аз мисля,че всички които сме тук сме се събрали около една идея наречена AUDI.Събра ли сме се тук не защото сме плащали някаква вноска,не защото ползваме някаква отстъпка,не защото извличаме дивиденти от това а защото сме поклоници на тази велика машина!

Защо толкова често се дискотира темата за това да се легализира.Не е ли достатъчно да имаме това което е сега....?Място където да си пишем,където да се разбираме за мероприятия и т.н.Моето лично мнение е, че ако се стигне до въпроса за събиране на някакви пари то ще отпаднат толкова много от в хората който пишат сега,просто защото българина не е свикнал да плаща за щяло и нещяло,било това дори и идеята Ауди!

Все пак си мисля че организирането на нещо такова няма да ни направи по-силно обичащи марката отколко сме сега.

Сега и да кажа няколко думи като търговец-както каза verter много хора са си свикнали да си пазаруват от някой места и те да речем с мен изобщо не се консултират даже.Моето виждане на нещата е, че който е работил с мен от вас тук е оставал доволен.Винаги съм се старал да бъда в услуга на който ме е потърсил било то само за информация,помощ,съвет препоръка и т.н.За съжаление процента който го давам за всички вас( 15 ) е нисък,но се старая останалото да го компенсирам с отношение и помощ от моя страна-нещо което не по мое мнение а по Ваше го постигам.Ако беше мой магазина нещата можеха и да со по-добри в цифрово изражение но това не е така:respekt: Пак казвам за мен е по-важно да мога да помогна по някакъв начин на Вас.Нали за това сме в този клуб-да си помагаме.Защо пиша всичко това?Не е за да си правя реклама тъй като за мен най-добрата реклама е приказките на хората.Просто искам да кажа,че ако има има учреден клуб това няма да ме накара на едни да дам отстъпка а на тези без лепенка-не!Напротив всички щом обичаме марката сме равни!

Членският внос може да се разглежда по друг начин.Например просто да се събират пари за някакъв спомагателен фонд.Какво имам в предвид.Да речем всеки месец всеки да дава по 5 кинта да речем.ТЕзи пари да се събират някъде и когата някой изпищи спешно за помощ да има с какво да му се помогне.Давам веднага пример.Представете си следната ситуация.В колата ви се чупи нещо много скъпо или някой тъпак решава че трябва да паркира във вашата кола(казвам всичко това и чукам на дърво да се случва колкото се може по-рядко)Нямате в момента паричната възможност да си позволите бърз ремонт.Тогава какво става?Ето тук е ключовата намеса на този Спомагателен Фонд-парите се взимат от закъсалия човек,поправя щетите или колата и след това когато може връща парите.тук е момента да кажа,че ще пусна отделна тема по този въпрос където да се обсъдят всичките плюсове и минуси на подобна инициатива.Смятам,че това би било много полезно нещо за всички тук!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Господа,

Не става дума за разходна част, не говоря за членски внос, нито за такси или събиране на каквито и да е пари от хората. Напротив, реч иде за евентуално външно финансиране и спонсорство на клуба. В тази връзка въпросче към Насти.

Регистрацията на клуба, позволява ли да се администрират, усвояват и осчетоводяват външни приходи под формата на спонсорство или дарения? Ако да - какъв е финансовия механизъм? Ако не - какво би трябвало да се промени за да стане възможно това?

По отношение на:

1.ЧЛЕН НА АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ Е ВСЕКИ КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ТАКЪВ

2. ЧЛЕНСТВОТО В АУДИ КЛУБ БЪЛГАРИЯ СЕ СТАРТИРА И ПРЕКРАТЯВА ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ БЕЗ ДА ИМА СТРАНИЧНИ ФАКТОРИ КОИТО ДА ОПРЕДЕЛЯТ ТОВА

3. ЧЛЕН НА КЛУБА Е ВСЕКИ КОИТО ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ ТАКЪВ И КОЙТО СЕ ЧУВСТВА КОМФОРТНО В КОМПАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ КЛУБА И СЪПРИЧАСТЕН С НЕЩАТА КОИТО ГИ ВЪЛНУВАТ!

Абосютно и безпрекословно - ЗА! Това са и от моите разбирания за съпричастност към Ауди идеята. Безкрайно се радвам, че сме на едно мнение. :respekt: Знам, че същия този ентусиазъм, който сега ни "тресе" мен и още няколко човека, Ви е накарал Вас да направите първата крачка, клуба, форума. Благодарност за това и отново :motz:

Остъпки, бонуси, членски внос, ала бала ... това са неща заради, който не сме тук със сигурност. Това са съпътстващи подробности. И без тях може!!

"Правете каквото желаете, дерзайте, имате пълната подкрепа на мен и останалите учредители на този клуб, като ние винаги ще застанем зад вас, но нека всички да се стараем клуба да остане толкова чист по детски, като не го цапаме с излишни усложнения!". ;) Така ще бъде!!! Убеден съм!!!

По отношение на клубния сайт ... ДА, мога да поема ангажимент да го направя .. Но аз съм аматьор и това което аз ще направя, въпреки ентусиазма и желанието, които ще вложа, ще изглежда аматьорски. А не би трябвало да е така. Но ако трябва да се започне от някъде - готов съм, да си поиграя с FrontPage. Уви само до толкова разбирам .. Все пак съм прост инженер строител. А защо не го направи някой луд Ауди фен уеб дизайнер. Няма ли да се намери поне един. И той няма ли да се справи в пъти по-добре от мен. Четох темата за това кой какво работи ... има досто хора, който се занимават точно с това.

Хайде на следващата среща да седнем и да поговорим точно по тези теми. Мисля имаме какво да си кажем и измислим на по чаша ;)

Редактирано от Inkozi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клубеният сайт трябва да е професионално напревен, не нещо "нахвърляно" на Frontpage или Dreamweaver. Не знам дали си чел темата за развитието на сайта, но там точно и ясно се разбра, че става дума за ХИЛЯДИ лева инвестиция......... Според моите виждания тези пари могат и е РЕДНО да се съберат САМО чрез спонсорство и реклами. Абсолютно категорично заявявам, че твърдо седя зад идеята членският внос да е нещо напълно доброволно, а най-добре въобще да го НЯМА! Nasti е обяснил най-добре кой може да се нарече ЧЛЕН на клуба.

Цели на клуба..... какви цели може да имаме??? Ние не можем да се съберем за един клубен събор като хората, а сте тръгнали ЦЕЛИ да си поставяте.....

Отстъпки - мисля достатъчно се написа над мен за да има какво да добавя.

Разпространение на клуба за мен най-добре става чрез клубни стикери и лично. Можем някой ден ако имаме излишни 1000лв да праснем един билл-борд около НДК - по-голяма реклама от т'ва, тури му пепел братче.

.... и още нещо! Не съм сигурен до колко искате да "затягате колана" с всичката организация, устави пр. Знам само, че по никакъв начин не бих искал да сме като БМВ клуба, където не можеш да смогнеш на нови членове, дето пишат и бришат из форума или като ФОлксваген клуба, където те дебнат 21465 модератора и четат под лупа всяка твоя дума дали не е написана на криво и трият и местят като побъркани. Нашият клуб е някаква перфектна комбинация от 2та други клуба и бих искал така да си остане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...