daks Публикувано 12 Март 2007 Доклад Share Публикувано 12 Март 2007 След като установих, че между Б4 и първото А6 няма съществени разлики, оправдаващи разликата в цената,реших да се бръкна малко по-дълбоко и да се пробвам с по-новото А6. Да, обаче масово мнение е, че 2.5 ТДИ (V6) не е читав мотор. Затова се спрях на оптималния вариант 1.9 (110 к.с.). Нямам обаче наблюдения върху него и бих бил благодарен на колегите от форума,ако ударят по едно рамо по въпроса. Интересува ме всичко по темата - окачване,вървене,поддръжка,разход и т. н. Най-вече се питам дали проблема с носачите тук е малко по-малък от на А4? Предварително мерси! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daks Публикувано 13 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 Колеги, как да разбирам мълчанието по тази тема? Никой не познава въпросния модел Ауди или съм станал досаден в опитите си да избера точната кола за мен? Надявам се не е някакъв вид бойкот. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 13 Март 2007 Доклад Share Публикувано 13 Март 2007 Имам познат с такъв автомобил,който е много доволен от него като динамика и разход/бяга до 200 без проблеми,а е над 300 000 км./.А на другите си въпроси можеш да си отговориш от другите теми във форума. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Слагаш му един чип и става екстра. Вдига 200, има динамика (не като 2.5, но все пак става) и не харчи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бате Весо Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Аз мога да кажа за носачите - те практически са същите като при А4, А8, Пасат и т.н. Така че и проблемите са същите, даже и малко по-големи, според мен, тъй като А6 е по-тежка кола. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AALEXANDROV Публикувано 14 Март 2007 Доклад Share Публикувано 14 Март 2007 Колеги, как да разбирам мълчанието по тази тема? Никой не познава въпросния модел Ауди или съм станал досаден в опитите си да избера точната кола за мен? Надявам се не е някакъв вид бойкот.Ами просто много трудно се коментират и сравняват два различни класа коли от две поколения.На първото купе на А6 по-скоро отговаря 100-цата. Така че помисли си, дали не си се объркал - може би си искал да сравниш 100 с А6, или пък Б4 с А4? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daks Публикувано 15 Март 2007 Автор Доклад Share Публикувано 15 Март 2007 Ами просто много трудно се коментират и сравняват два различни класа коли от две поколения.На първото купе на А6 по-скоро отговаря 100-цата. Така че помисли си, дали не си се объркал - може би си искал да сравниш 100 с А6, или пък Б4 с А4?Колега, никак не съм се объркал даже. Много добре знам кое на кое отговаря. Прочети въпроса ми по-внимателно и ще разбереш, че ни най-малко не става дума за сравнение между два модела, а още по-малко пък между Б4 и по-новото А6 (те са коренно различни естествено). Търсех единствено мнения и информация за това А6 (1.9 ТДИ, 98 г.) без да го сравнявам с нищо. Не си ме разбрал. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
S8_TDI Vasko Публикувано 20 Март 2007 Доклад Share Публикувано 20 Март 2007 Колеги, аз съм много доволен от този двигател при темперература около -20 градуса ДВГ пали перфектно само с едно подгряване на свещите. А пък както решите при мен този ДВГ прояви перфектни качества!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
brunobanani Публикувано 20 Март 2007 Доклад Share Публикувано 20 Март 2007 Мисля, че това наистина е оптимален вариант ... широко и комфортно купе с икономичен мотор. Обаче се срещат много рядко С5-ци с него Карал съм пасат комби с такъв мотор, който като размери отговаря на А6-цата и съвсем добре си движи при същия разход като В4-ката.Този ъпгрейд си заслужава! Давай смело и късмет с търсенето. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vorsprung durch technik Публикувано 20 Март 2007 Доклад Share Публикувано 20 Март 2007 Колеги возих се на такова но 2002 година с 130 коня мотора и докато не ми казаха,че е 1.9 си мислех,че е 2.5 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване