Jump to content

Ремонт и обслужване на спирачна система-къде


Mitch

Recommended Posts

Здравейте колеги, имам една молба: Понеже има доста сервизи които предлагат въпросната услуга и благодарение на такива "майстори" сега съм при тенекиджия и едван не се пребих с колата миналата седмица след като ми отказаха спирачките/ заключиха ми се и 4-те колела и колата стана на шейна/ . Та ако може някой да помогне с наистина добър сервиз разполагащ с необходимите условия, където да се привери цялата система-от обезвъздушаване и спирачна течност до серво и АБС система.Става въпрос в София. Сигурно го има някъде из форума, но нямам време да ровя пък и ми трябва актуална информация.

Другото ми въпросче е откъде да си взема едно серво за спирачки-ново, качествено и на добра цена.

Благодаря предварително на тези, които ще помогнат!

Ауди 1.8T Avant, Quatro, Банзин /AEB../ 1996 Октомври

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е твоя човек.

П.П. Въпросното блокиране се получава когато липсва луфт м/у педала и оста на помпата, тогава помпата не може да се върне във крайно положение за да "разтовари", а спирачната течност при загряването се разширява и блокира спирачките. Разбира се възможен е и друг проблем!

Редактирано от cvetan83
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята кола я карам само на един майстор и в един сервиз. Кв.Надежда Форд експрес сервиз. Диагностика им е добър, механиците знаят какво и как да пипат, а и докато ми правят колата и гледам там винаги е купон. Ще се поразтърся и като ги намеря ще ти драсна и телефоните

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно :zustimm: Съгласен съм напълно със cvetan83!Това е твоя човек! :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

+ още един глас за buzzi! Нека не забравяме и горелката :hilezh: И съм сигурен, че освен за спирачките може да помогне и за други болежки или поне да даде насока.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз ще добавя плюс един глас за buzzi-Пепи.... На мен лично много проблеми ми е разрешил.... жив да си Пепич... :bia:

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=49224 - това му е темата относно спирачната с-ма. Ако имаш търпение, чети... Там ще намериш и мой постове с проблемите ми, и ще разбереш още какви неща ми е оправил, а има и неща, за които несъм писал, тъй като публиката е много голяма тук... Аз така се запознах с него, търпеливо изчетох темата му и без колебание му набрах номера и т.н. ... :hilezh:

Редактирано от Миркоо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тоя дето го пишете го познавам и е шушумига и половина,просто има късмет понякога:gruebel:

Не се прикривай докторе :bia: :bia: :hilezh: :hilezh: :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Послушах колегите от форума и не сгреших. В петък бях при buzzi и човека наистина свърши чудесна работа. Общо взето какво ли не прави-то не бяха смяна на предни накладки, то не бяха цилиндърчета, то не беше обезвъздушаване, то не бяха апарати, абе къде ли не пипна тоя човек. Сега вече като се кача на колата се чувствам спокоен и най-важното спирачките ковът,а не приплъзват. :) Другата седмица остана да я закарам на контролен преглед и да :bia: и се надявам с това да приключа моите неволи по тази тема. Едно голямо благодаря на buzzi и на колегите, които помогнаха да се свържа с него :flehan:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...