kbarterov Публикувано 14 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2008 къде да отида да проверят в какво състояние ми е катализатора на колата и ако трябва да го ампутират, щото чета из форума почти всички с като моя мотор са го кръцнали и са супер доволни.Колата е А6 AEL 140к.с. куатро.Направи ми впечатление че отдолу аспуха се дели на две , а въпросния катализатор не го скивам!?!От София съм и работя до блул. "К.Величков", та ако някой знае майстор некъде около този район нека напише. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 15 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2008 Като тръгнеш от "Константин Величков" по посока "Опълченска" вдясно има сервиз за ауспуси "Палма" мисля се казваха. Много са коректни и бързо работят. От години водя всичките коли там и не съм имал проблеми. Също виж тук във форума има колеги, които с това се занимават например Lazarov-90 май беше. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanka Публикувано 15 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2008 Колега защо трябва да го махаш? Той се маха когато издаде багажа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Seagirta Публикувано 15 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2008 Имаш два катализатора - в тези две разколнения. По принцип ако не миришат не ги пипай. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kbarterov Публикувано 15 Февруари 2008 Автор Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2008 колата за сега си върви, така че може и да са ОК.това къде мога да го проверя? поздрави Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 19 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 Да колега, и аз съм на същото мнение. Щом автомобила върви нормално, няма повишен разход на гориво и не мирише на сяра в отработените газове катализаторът не ти е за смяна. А по принцип, ако се прояви интерес към темата мога да дам полезна информация относно запушването на катализаторите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sashocos Публикувано 19 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 А по принцип, ако се прояви интерес към темата мога да дам полезна информация относно запушването на катализаторите. Има интерес! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kinjal Публикувано 19 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 Аз също Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 19 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 И на мен ми е интересно Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kbarterov Публикувано 19 Февруари 2008 Автор Доклад Share Публикувано 19 Февруари 2008 ми давай я де Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Извинявам се колеги, но снощи нямах време, а и сега така по-набързо.Как да разберем, кога катализатора е започнал да се запушва?Един от първите признаци е промяната в миризмата на отработените газове( както казват колегите от форума замириса на "кенеф"). Филтриращият елемент (питата) е съставен от хилади клетки с проход по-малък от милиметър. В процеса на експлоатация тези клетки постепенно се запушват ( от перифирията към центъра) т.е. натрупват се налепи ( смоли , катрани, сажди и др. нагари) в следствие горенето. Ако вземем база данни пропускателната способност на една пита 100%, постепенно прохода се свива до 90%, 80%,70% и т.н. Намалявайки сечението-скоростта, налягането и температурата се увеличават. Катализатора изпада в екстремен температурен режим. Керамиката започва да се стопява, като същевремено се свива и намалява своят обем (като цяло). Уплътняващият елемент с който питата е капсулована към корпуса (азбест, мрежа в зависимост от катализатора) се освобождава и често се изхвърля назад по ауспуха. Настъпва един временно лъжлив ефект на разтоварване на системата. Спира да мирише и автомобила се поотпушва, на питата е вече освободена от корпуса. В повечето случаи тя започва да подскача и да дрънка в катализатора ( зависи в какво положение ще застане). Постепенно керамиката се разрушава ( тя е температуро устойчива и твърда, но крехка) и се изхвърля назад по тръбите и гърнетата. Имал съм множество случаи за подмяна на нови и здрави гърнета, но запушени. В зависимост от големината на раздробените парчета едни се изхвърлят, а други остават по гърнетата и въпреки, че не се запушват постоянно дрънкат и вибрират-много е неприятно. Други проблеми. Заради повишаване на съпротивлението и температурата се пукат меки връзки, корпуси на турбото, дори и изпускателни колектори. Падане на мощноста или постепено увеличаване на разхода на гориво-( горепосочените причини).Има разбира се и други различни случаи, но по принцип тези са най-срещаните. Ето защо препоръчвам при пробег 130 - 150 хил. км. (може и по-малко в зависимост от качеството на горивата и техническото състояние на автомобила), катализатора да се смени с нов или да се отстрани. Повярвайте приятели ще си спестите доста главоболия.Също като смяната на маслото колеги. Автомобила може да върви и със старото масло, на на "Х" км. пробег се заменя заедно с филтъра. Така трябва и да бъде. Катализатора е също един вид филтър, но е и заглушител. Точно тук идват онези гърнета( катализаторни-заместители) за които съм говорил много пъти. Различни в зависимост от катализатора който ще се отстрани. Толкова мога да кажа от разстояние. За по-точна диагноза трябва да "преслушам" автомобила.Изчезвам, че ме гони службата. Ще се радвам ако съм ви бил полезен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Евала колега много добре обяснено. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
slav4o Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Искам само да вметна че миризмата на сяра може да се появи при определени ситуации дори и с отстранен катализатор. Причината за това е тайна за мен и в тоя ред на мисли не знам до колко появата на такава е показателно за запушен катализатор! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Тази миризма може да идва и от други места - например скапващ се акумулатор или приплъзващ (подпален) съединител (което май не е твоя случай ти си с автоматична скоростна кутия като гледам профила ти). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duno Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Колега Lazarov-90 писал си за премахване или смяна на катализатора,моя го махнах и: 1 Струва ме се,че от тогава изгорелите газове имат много лоша миризма 2 От време на време дрънкули.Та въпросът ми е ако сложа нов лошата миризма ще изчезне ли,коло приблизително струва? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Колега Lazarov-90 писал си за премахване или смяна на катализатора,моя го махнах и: 1 Струва ме се,че от тогава изгорелите газове имат много лоша миризма 2 От време на време дрънкули.Та въпросът ми е ако сложа нов лошата миризма ще изчезне ли,коло приблизително струва? Колега, като махна катализатора, какво сложи на негово място? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duno Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Майстор го прави,просто го избучи и след това го постави пак. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 (Редактирано) Майстор го прави,просто го избучи и след това го постави пак.Колега щом като ти е бил изтърбушен катализатора няма начин да не звънти. Редактирано 20 Февруари 2008 от Lazarov-90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duno Публикувано 20 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 20 Февруари 2008 Колега щом като ти е бил изтърбушен катализатора няма начин да не звънти.По ме дразни,че миризмата на изгорелите газове е по-неприятна от преди.Причината в липсата на катализатор ли е,или си втълпявам? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 21 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2008 (Редактирано) Отстранил си филтър колега. Разбира се, миризмата и състава на отработените газове на изхода ще се промени. Ако монтираш нов катализатор и автомобила няма друга техническа неизправност би трябвало всичко да е наред т.е. както си е бил преди с оригиналният катализатор. Пропуснах друго да те питам колега: неприятната миризма в купето ли влиза или е само отзад на изхода на ауспуха? Редактирано 21 Февруари 2008 от Lazarov-90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duno Публикувано 21 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 21 Февруари 2008 По принцип е от ауспуха,но ако подухва(вятър) го завърта.При отворен прозорец или врата влиза миризма. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Караконджул Публикувано 25 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 25 Февруари 2008 (Редактирано) Колега, ще ви подскажа: вземете си автомобил с бензинов мАтор и проблемите с гадните миризми ще изчезнат Редактирано 25 Февруари 2008 от Караконджул Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iceman77 Публикувано 28 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2008 Къде можем да те намерим колега Lazarov-90 и с какво работно време си? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lazarov-90 Публикувано 28 Февруари 2008 Доклад Share Публикувано 28 Февруари 2008 (Редактирано) Къде можем да те намерим колега Lazarov-90 и с какво работно време си? София, понеделник - петък , 8.00 - 17.00ч.0888746507 Редактирано 28 Февруари 2008 от Lazarov-90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iceman77 Публикувано 1 Март 2008 Доклад Share Публикувано 1 Март 2008 София, понеделник - петък , 8.00 - 17.00ч.0888746507В кой район на София е сервиза колега и пиши и адреса ако може? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts