Ziki Публикувано 17 Октомври 2009 Доклад Share Публикувано 17 Октомври 2009 Здравейте колеги ...Както се подразбира от заглавието на темата , днес се сдобих с трите уреда и част от ел.инсталацията им.Искам да помоля за малко помощ относно монтирането.Уредите са вързани помежду си оригинално ... бяха свързани оригинално и на колата на колегата.Всички кабели бяха събрани в ``шлаовка`` т.е на сноп в две букси ... ние откачихме буксите ... (след малко ще сложа снимка) ... и свалихме уредите .Въпросът ми е. Сега от тези две букси , на къде продалжава инсталацията ... т.е. от къде да пусна кабели за да ги вържа към буксите..?Приемаме,че имам датчиците.Всяко мнение по темата ще е от полза. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 17 Октомври 2009 Доклад Share Публикувано 17 Октомври 2009 Колега гледай схемата и само проследи цветовете на кабелите и всичко ще ти стане ясно, мисля че на малката кръгла букса идва сигнала от датчика за налягането и датчика за температурата на маслото. Схема: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ziki Публикувано 17 Октомври 2009 Автор Доклад Share Публикувано 17 Октомври 2009 Да разбрах точно така е.Мерси за което.ПИН от таблото с бушоните F30AL ... тук за кое табло става въпрос , т.е знам къде са ми предпазителите, но там не намерих такова съкращение ... Затова си мисля да не да има друго табло ... или съм услепял.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ziki Публикувано 18 Октомври 2009 Автор Доклад Share Публикувано 18 Октомври 2009 Искам да благодаря на колегата Pif и най-вече на колегата Ivo_dinkov ,за споделената от тях информация относно монтажа на тези джаджички Темата може да бъде изтрита. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 25 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 25 Ноември 2009 Благодаря и аз за темата ,защото се възползвах от схемата и много ми помогна,но защо ли стария собстреник на барчето е изтръгнал сиво-ЧЕРНИЯ кабел от този бустер и го е удължил с кабелче .Също искам да питам защо имам още един черно-син кабел с + излизащ от бялата букса и къде трябва да е вързан? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 26 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 26 Ноември 2009 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 26 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 26 Ноември 2009 Днес закупих последните нужни елементи за ъпгрейта:датчик VDO за налягане на маслото и трите малки уреда от ЛАДА 1600 ,чийто части ще разкрасят VDO уредите ми ..........Скоро ще ги монтирам,но се притеснявам от факта ,че датчика го свалих от няква стотачка със 16 клапана ,а аз съм с ADA 1,6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 27 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 27 Ноември 2009 Днес закупих последните нужни елементи за ъпгрейта:датчик VDO за налягане на маслото и трите малки уреда от ЛАДА 1600 ,чийто части ще разкрасят VDO уредите ми ..........Скоро ще ги монтирам,но се притеснявам от факта ,че датчика го свалих от няква стотачка със 16 клапана ,а аз съм с ADA 1,6 Няма проблем датчика е същия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 28 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Ноември 2009 Днес вързах уредите и направиха някви показания ,но при 90гр. на антифриза ми показа ми се стори странно 65гр. на маслото ,като и 1,5 bar. при загрят на празен ход. .Остава само да изкарам изкарам лайстните от ладовите уреди и да ги намуша на VDO-товите и да монтирам запалката.Ще ми се да направя нова подсветка за запалката .....някви идеи? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 28 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 28 Ноември 2009 Температурата на антифриза няма нищо общо с тази на маслото. Можеш да покараш с 160+ 20 минути и антифриза пак ще ти е 90 градуса, но маслото няма да е 90, а вече ще е на 130 градуса Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 30 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2009 Инсталацията успешна,всичко си показва май точно .......и благодаря за информацията. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
leo Публикувано 30 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 30 Ноември 2009 Колега качи някоя снимка да видим как е станало. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
integrale45 Публикувано 1 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2009 Няма проблем датчика е същияДатчика за маслото който е монтиран на двигателя става от Лада 1600????? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pif Публикувано 1 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 1 Декември 2009 Датчика за маслото който е монтиран на двигателя става от Лада 1600?????Нямам предвид колега че датчика за налягането на маслото от Лада 1600 е същия като при Ауди 80, прочети си внимателно въпроса по-горе и ще видиш че питаш съвсем друго, датчика е същия какъвто се монтира при Ауди 100. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 2 Декември 2009 Доклад Share Публикувано 2 Декември 2009 Лада 1600 ми е дала 3 те си малки кръгли уреда,които като ги разглобих си запазих само никелираните им лайстни,а всичко останало в боклука .По размер ми паснаха на трите уреда на аудито,но първо леко ги запилих в дъбочина на шмирнела без да ги прегрявам много.Ринговете влизат точно в цепнатината между уреда и отвора в барчето ,но ще се наложи да фиксирам на 2-3 места леко със силикон или пластелин дори ,колкото да не падат.За това и споменах преди това за лада 1600............... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shosho Публикувано 17 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 17 Януари 2010 Колеги, здравейте. Имам два въпроса относно тези уреди, и да не пускам нова тема питам тук, мисля че има връзка. Преди около месец си купих ето тези два уреда - налягане и температура на маслото Май са от Ауди 90. Въпрос 1 - какви датчици да им търся, примерно от 100 2.0 16V ( АСЕ ) ? Въпрос 2 - гледам че отзад имат отвор за фасонка, мога ли лесно да намеря отнякъде 2 фасонки и какви точно да търся? Извинявам се ако въпросите ми са тъпи, но с Ауди не съм много в час, имам БМВ и за тях има онлайн каталог и всичко се изяснява лесно... то може и за Ауди да има ама аз да не знам. Благодаря Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
georgi 80 avant Публикувано 18 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 18 Януари 2010 Не съм запознат с тези уреди от снимката от каква кола са ,но при мен се получи това....Благодарение на руските иженери си има и рингове..........и благодарение на мен да си ги орепревя. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shosho Публикувано 19 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 19 Януари 2010 Човекът, от който ги купих ми каза че са от Ауди 90 купе. Щото датчици от 2.0 АСЕ лесно ше намеря по моргите, ама ако не работят точно си имам едни датчици в повече да си ги бия от кухата глава Даже ако някой може да каже каталожни номера на датчиците ше съм много благодарен!!! Номерата на уредите са: - налягане на маслото - 350.271/31/7 ; - температура на маслото - 310.274/82/1 . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 19 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 19 Януари 2010 Датчиците на всички двигатели на Ауди са еднакви. Гарантирам ти го. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shosho Публикувано 21 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 21 Януари 2010 Ок, колега. Не споря, пак казвам че с Ауди не съм много в час... Но ти си първият, от когото чувам че всички датчици са еднакви, няколко човека ми казаха че имало разновидности (за темп. - по съпротивление, за налаягането имало и някъв комбиниран...). Гледам че моите уреди са налягане - 0-10bar, темп. - до 150 С, а по-масовите са 0-5bar и до 170 С. Лошото е, че тоя колега, от който взех уредите и той май не е съвсем наясно от каква кола ги е взел, а пък на колата сме и изтървали следите отдавна Ше пусна обява в купува, но все пак ако някой има такива датчици за продаване да не си трае. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 22 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2010 Ето повече инфо от челния ми опит с темата, има и номера на датчиците, и алтернативите им за нови такива. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Shosho Публикувано 22 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2010 ок, благодаря ти Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
veselin velchev Публикувано 22 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2010 Колеги, здравейте. Имам два въпроса относно тези уреди, и да не пускам нова тема питам тук, мисля че има връзка. Преди около месец си купих ето тези два уреда - налягане и температура на маслото Май са от Ауди 90. Въпрос 1 - какви датчици да им търся, примерно от 100 2.0 16V ( АСЕ ) ? Въпрос 2 - гледам че отзад имат отвор за фасонка, мога ли лесно да намеря отнякъде 2 фасонки и какви точно да търся? Извинявам се ако въпросите ми са тъпи, но с Ауди не съм много в час, имам БМВ и за тях има онлайн каталог и всичко се изяснява лесно... то може и за Ауди да има ама аз да не знам. Благодаря Тези прибори май не са от Ауди колега.Имам уреди на колата които са оригинални и не приличат на тези. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivo_Dinkov Публикувано 22 Януари 2010 Доклад Share Публикувано 22 Януари 2010 В Голф1 са подобни.Иначе са си ВДО. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sloter Публикувано 5 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 5 Февруари 2010 Оказа се, че съм загубил малкия датчик (температурния). Отидох за нов ме ми казаха, че трябва да видя какъв цвят е датчика за моята кола. Имало бял, жълт, кафяв... и имало разлика междъ тях. Като казвам цвят става въпрос за някакво пластмасово пръстенче на самия датчик. Някой знае ли какъв трябва да е за RU мотор? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване