Jump to content

Fish_man

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Fish_man

  1. На всички Б5 е така със задните стъкла.
  2. Биващ и не създаващ проблеми е ОЕМ-ския, вземай и слагай смело. След замяна на вида крушки ще ти се наложи да си направиш реглаж на фаровете иначе и ти ще сваляш гарги в полет. Вземи и се обади на тоя младеж, да вземе да ти оправи рефлекторите и слагай един ОЕМ ксенон с крушки на 4100-4300K.
  3. Няма никакво разглобяване. Издърпваш декоративната кора зад десния стоп и поглеждаш отвътре, право надолу, покрай калника. Там в една подобна на дунапрен опаковка се намира вакуум-помпата, ще се ориентираш по кабелите и маркуча(-те).
  4. Браво на археолога за откритата тема. Чети няколко поста над твоите и ще видиш отговора.
  5. Не само, че стават, ми и по-добре изглежда даже. А що се отнася до буксите, малко ръчен труд и творчество ( пренареждат се ) и си в играта.
  6. Ми бий една тапа и карай, а иначе нещо е залипсвало, сигура.
  7. Микроключета Смяна на същите
  8. Колега, давай го по-скромно и повече четене му е майката. Тука е така, запомни го. Има и компетентни пишещи, ма не се нядявай веднага да ти сипят отговора. по темата - вече са ти отговорили, че не сса еднакви, НО запомни, че имат и разлика в зависимост от модела двигател и екстрите които има автомобила, както пружините имат 20-тина вида, така и амортисьорите имат 3-5 вида.
  9. ЧНГ и на теб, жив и здрав. 1. Укрепи си турбината поне на още една точка. 2. Вземи си серво-апарат от 2,5 "душегуб" фейс 180к.с. ( т.н. двойно серво ), както и помпата с казанчето. Помпата е с по-голям вътрешен диаметър.
  10. Всичко идва от нередовна смяна на спирачна течност. сменяйте я изцяло на 2-3 години и ще избегнете подобни дертове. Естесствено всичко по спираната уредба трябва да е работещо или рециклирано.
  11. Не работи бутона "Сбит вид" за показване резюмето на Цялата активност. Изчистих Кеш-а на браузъра, ма пак не тръгва.
  12. На 100% имаш проблеми с клапаните в рейката отговарящи за усилване в дясна посока. Ще се наложи сваляне на рейката и дефектацията и на тезгях.
  13. Заръчвай смело от Aliepress и сменяй, после няма си познаеш нави-то.
  14. ЧНГ, жив и здрав. Благодаря, ще звънна, но към края на месеца.
  15. Отличен резултат. Гледам и с други марки работиш, та на въпроса: На братчедката колата е Пежо 307, такива правиш ли?
  16. Естествено, че автърмаркет. За чий да спонсорирам бездарниците вносители на "оригинални" филтри? п.п. А в коя фабрика на Ауди ги произвеждат тия оригинални филтри?
  17. Приготви си поне 150 лева, може вече и 200 да е станало.
  18. Вземай 16-те и се радвй на мека возия поне зимата.
  19. Имаш зумер за фарове, а този за парктроника е друг.
×
×
  • Create New...