Jump to content

djbran

Members
  • Мнения

    188
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djbran

  1. Здравейте, наскоро ми излезе грешка с диагностиката свързано с ламбда сондата.На таблото не свети лампа за грешки. Колата е 3.2 ФСИ газ/бензин. Някой може ли да каже в какво се състои проблема. 004503 - Oxygen (Lambda) Sensor Heater Circuit: B2 S1 P1197 - 006 - Electrical Malfunction Freeze Frame: Fault Status: 00000001 Fault Priority: 5 Fault Frequency: 1 Reset counter: 40 Mileage: 391713 km Time Indication: 0 Date: 2005.02.01 Time: 12:29:09 Freeze Frame: RPM: 0 /min Mass Air / Rev.: 0.0 mg/str Temperature: 52.5°C Engine Off Time: 0.0 s Bin. Bits: 00000100
  2. djbran

    Нов акумулатор при А6

    Колеги, дайте bem code за Varta silver 110 Ah 920 A
  3. От начало даде тези грешки, след като ги изтрих никакви грешки не вади. Върти и не пали. Да не би нещо свързано с компютъра на газовото
  4. Мини с поялник всички спойки на платката.
  5. Колеги, Ауди А6 1.8 Т на бензин и газ - тази сутрин не ще да пали. Върти но няма наченки да запали. Пробвах принудително запалване на газ със задържане на бутона но пак не ще. Къде да търся проблем. Явно е електрически
  6. Здравейте. Ауди А6 C5 1.8 Т + газово както си карах почна да прекъсва, независими дали е на бензин или газ. Натискам педала на газта и не форсирва, задържам педала и на моменти тръгва и прекъсва с удар. Сякаш нещо електронно прекъсва/не работи. Ако на някой му се е случвало подобен проблем да реши моля да каже къде да търсим проблема. Грешките които показва са тези: 16487 - Mass Air Flow Sensor (G70) P0103 - 35-00 - Signal too High 00544 - Maximum Boost Pressure Exceeded 35-00 - -
  7. Колеги, има ли развитие относно изключването на дистроник.
  8. Оказа се че след изтриване на грешката се задейства помпата. Интересно защо не пръска към фаровете и не работи задната чистачка.
  9. Колеги, имах същия проблем със загуба на течност до левия калник. След като го оправихме, изведнъж помпата спря да пръска течност. Свалихме помата, подадохме 12в. и си работи. Къде може да е проблема. Гледах предпазителите и не видях някой да е изгорял.
  10. Всъщност има ли някъде обозначение/схема на Български тези предпазителим да знам кое да ползвам.
  11. Здравейте, имам видеорегистратор с букса за запалка и искам да я сложа на 4Ф. Предното ми Ауди имаше куплунк за запалка в джабката и беше лесно. От къде е най-удачно да се пусне захранване 12в.
  12. Здравейте, обмислям да ходя на оглед в София и Варна за този модел - AUDI A6-4f , 3.2 FSI + газово , Quattro, въздушно окачване. Евентуално да я закарам в сервиз за оглед. Знам че има доста писано за тази стара кола, но ме интересува дали в даден сервиз(може да препоръчате за двата града) могат да я диагностицират. Дали въздушните възглавници са добре и не изпускат и най-вече веригите дали са сменяни. Както предполагате всеки продавач твърди че е сменял вериги но не пази фактурите или е не е снимал колата разглобена. Наскоро пробвах една А6 4f , Quattro с 18 джанти, волана според мен се въртеше доста тежко(на място си трябваше леко усилие), това нормално ли е заради широките гуми Благодаря предварително.
  13. По-добре късно да ти отговоря. При такъв проблем е желателно да се минат с поялник всиички спуйки в таблото.
  14. Предпопагам е строго индивидуално но какъв разход дава този авант средно. Понеже чувам едни 12-13 е било нормално за това тежко купе.
  15. Всички които сме го правили е следното, махаш един диод и запояваш новия по същия начин на същото място, без да се пускат нови кабели и прочие. Явно си окъсил някъде и за това се е получило това светене.
  16. Мерси, това е бил проблема. След като спрях притока на Газ си пали нормално. Сега остава да разбера кой е точния модел понеже не съм сигурен че точно това е модела на Томассето Артик монтиран при мен.http://onlineshop.smgas-bg.com/izparitel-tomaseto-artic има вариант да е този май Tomasetto Nordic http://onlineshop.smgas-bg.com/izparitel-nordic-tomasseto-at09 иначе пише 67R-01 4066mod. AT09 I1097675
  17. Колеги. Трудното палене при мен се задълбочи. Вече въртя 8 секунди преди да запали, и като запали почва да тресе аха, да изгасне ако не подам газ с педала. Преди се решаваше проблема със пълен резервоар до горе, но вече не действа. Преди да пристъпя за действия по отстраняване на проблемите бих искал да попитам. Изкарах маркуча за евентуален пропуск от и след половин час продължаваше да изпуска газ. Това значи ли че клапанчето или квот там е изпуска газ и за това не може да запали. Грешката в VCDS e: Изпарителят е : Tomasetto Artic АТ09 http://onlineshop.smgas-bg.com/izparitel-tomaseto-artic Също така искам да сложа възвратен клапан над помпата, доколкото виждам имам достъп до нея от багажника а точно върху нея лежи 70лт бутилка. Според вас дали има смисъл този клапан да го монтирам горе до двигателя, или да разкача газ.бутилка да монтирам въз.клапан точно над бенз.помпа. Също така бихте ли казали от снимката маркуч номер 1 или 2 е входящия към дюзите. Третия проблем които видях е че се напукал корпуса на дюзите и гумичката която играе роля на уплътнение е изплюта. Това голям проблем ли е и евентуално да взема мерки силикон...или да търся корпус. Благодаря предварително.
  18. djbran

    A6 1.8т АЕБ трудно пали

    С ВагКом ми дава грешка. Изпратено от моят SM-N910C с помощта на Tapatalk
  19. djbran

    A6 1.8т АЕБ трудно пали

    Къде се намира този G62 , ( датчик темп охладителна течност да я сменя и аз.
  20. А какъв дисплей купувате и ако може снимки на монтиран ще е добре.
  21. Колеги, има ли някъде снимка на разтоварващия клапан да проверя. Имам същия дразнещ звук.
  22. Дай размер/модел/цена на възвратния клапан. Иначе и при мен го има това трудно палене, което се решава с бензин догоре. Интересното е че сега като се постопли на 3/4 пълен резервоар не ми прави проблем, и съм решил да карам до святкане на лампата.
  23. Дайте линк за 118 към определен сайт или продавач от който сте пазарували и доволни.
  24. Аз също обмислям вариант да сменя стандартните тонколони/не са Босе/ но какви да взема.Също така предполагам при всички е така,предните като цяло си свирят добре ниски и високи,но задните нямат почти никакви високи.Доколкото знам задните били свързани заедно със Буфера и затова само/почти чувам ниски без високи. Ако пусна отделен кабел за задните тонколони от предните дали ще се прецака нещо!!! Смисъл ще си свирят на преден канал 2 тонколони и съответно същото за преден десен,предполагам така ще мога да чувам по-качествен звук. Или да не се занимавам а да купя каквито и да е тонколони със същия инч колкото да паснат нови ....има вариант и на старо босе само тонколонките.
  25. Значи за това нещо за да се смени трябва а се източи фреона ли!
×
×
  • Create New...