Jump to content

vangnay

Members
  • Мнения

    779
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vangnay

  1. Правилно, чрез отделянето и се получава енергиен недостиг вътре в уреда и се повишава енергийно-гравитачното напрежение. В момента, в който се надвиши стойността му над бариерния запиращ слой между нас и паралелния свят се получава лавинен пробив точно по оста на въртящото се колело и започва неизчерпаемо теглене на енергия. Енергията се тегли от огледалната топлофикация, по-точно от частта, предвидена за общо дялово разпределение. След този сублимен момент, дори да спрете ротора, енергията продължава да приижда, но е малко пулсираща и на моменти мирише лошо. Единствената поддръжка от тук насетне е периодично да се почиства енергийния отвор с неметален предмет, както и един път годишно да се продухва системата с водород ( в краен случай с Браунов газ), поради по-ниския му кавитачен коефициент спрямо съдържащия се във водата микс от азот и кислород.
  2. Сипи и нафта де... Или ако има, но е замръзнала я вкарай в някой гараж на малко по-топло.
  3. Спирачната сила, създавана от триенето на феродото в диска, умножена по рамото (радиуса на диска) дава спирачния момент.
  4. Само не разбрах,що като сложиш по-големи дискове,трябва да спира по-слабо. То не е ли като мъжка пришка-колкото е по-голяма, толкова повече работа върши...
  5. Може би не е помпа, щом мирише на сурова нафта. По-вероятно са ниски оборотите от стартера ( акумулатор, стартер). Не е лошо да замерите компресия и подгр. свещи. Ама всичко това, те колегите вече го писаха.
  6. Покарвайте си колите и на по-дълго, та могат загреят, да се не чудите що ви се качва маслото...
  7. Пробай с ква да е глим лампа, щом така е свързана нема начин да не светка. Друг е въпроса колко силно ще го прави и дали ще можеш видиш белега. Ма ако го праиш нощеска в тъмен гараж, може и да стане.
  8. Като я палиш, ако на студено не ти го прави, изключи ламбда-сондата и опитай пак.
  9. По принцип, за да стане бартер, некой требе да иска да земе твойта.....
  10. По-предната В4 земах от един митничар у Враца, немах ник'ви проблеми дорде колата не се тотализира. Всичко е късмет, си мисля, щом ти работи у Бургас, трее работи и у Враца.
  11. За всеки отоплителен уред, дето не е на принципа на термопомпата има две новини - лоша и добра: Лошата е, че си плащаш всеки всеки киловатчас произведена топлина по текущите цени на ДКЕВР. Добрата е, че КПД-то на нагревателите е 100%.
  12. При тебе май не е от тоз лагер, ми е от компресора, че туй лагерче си се върти постоянно. Ма може и да бъркам.
  13. Да не си ремонтирал скоро запалката и да си разменил кабелите
  14. Тъй като при теб, най-вероятно, предпазният и възвратният клапан са в едно тяло, много вероятно да се е развалил точно възвратния клапан и да не пропуска даже в посоката дето не трябва да спира водата. Теча на вода при загряване е нормално, понеже налягането в болера се повишава от разширената вода и тя трее да излезе от нейде. Така че щом тече е успокояващо, ма ква файда като не можеш се изкъпа...
  15. На ниска скорост най-често се обаждат биалетки, те поне не са скъпи. Дигни колата и провери всички шарнири с една щанга, ще видиш кой е заминал.
  16. vangnay

    Началото на audibg.com

    Бех сигурен още преди да пишеш. Големи коли са, кой квото ще да пише. Лятото си карам само ИС-ката, макар да е два пъти по-дърта от Алдито.
  17. vangnay

    Началото на audibg.com

    Автор Nasti (Нерегистриран) Публикувано 14.10.05 10:56 za men BMW ne e kola, taka che nqmam kakwo da kaja za chastite im, tuk goworim za koli Дали има развитие от тогава ?
  18. Е тук пише за автомобилните крушки, по Филипс. http://krushki.hit.bg/faqs7.htm
  19. Тоз дето го набедиха за трифазен си е баш от Перла. Двускоростен с работен кондензатор. Ако е читав, може го ползваш, само вземи от схемата на Перлата колко е кондензатора, от там ще видиш и кой край е за кондензатора. Краищата ще ги разбереш с мултицет, щото са две отделни намотки (превключват се чифтовете полюси за двете скорости). Реверсирането става като закачваш кондензатора на едната или другата жица (Ф,0) Поиграй си, шъ съ опраиш, нема го изгориш. Другия, щом е от Рига - по същия начин
  20. Ако чистите дросела без да го сваляте, вземете жената да държи натиснат педала на газта, за да бръкнете покрай заслонката/клапата ( не знам как му се вика) и да го почистите около празния ход.
  21. Гледам, вече втора седмица, една бяла колица стои забита в дърво при Богров. Не съм се заглеждал по- внимателно, но шофьора май не е вътре.
  22. vangnay

    Не пали

    Виж си акумулатора да не е дал фира. Подай ток от друг автомобил и ако пак прави така - почваш проверките по указаните по-горе от колегите начини.
  23. Здрасти когато въртиш пълен ляв и пълен десен в крайните положения се товари както рейката так и хидравличната система тогава се усеща и по двигателя че се затормозва понеже се натоварва хидравличната помпа не е добре и за рейката да я товариш много в крайните положения но когато се налага няма как най добре е да караш колата в сервиз за да можете да я огледате от всякъде докато не го оправиш проверявай често нивото на хидравличната течност и доливай за да не развалиш окончателно помпата ако е нещо по хидравликата знам че в ТУ са доста добри и ще ти свърщат работа със сигурност. НЕ ЦИТИРАЙ ЦЕЛИЯ ПОСТ!!!!
  24. Не можеш ли да си вземеш парите от застрахователя и като додадеш още малко да си купиш друга. Колегите са напълно прави, че нема сми да се занимаваш с тази, освен ако не си правил за сефте секс в нея , та да ти е едно радостно като я караш. Макар, че като чета поста ти, секса е бил на път...... Купувай си друга, тая я отпиши изобщо. Не ползвай я, че ти не тряат повече от две дири в снега.
×
×
  • Create New...