Jump to content

SVarbanov

Members
  • Мнения

    317
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно SVarbanov

  • Рожден ден 20.02.1980

Друго

  • Kaра
    4FH

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Плевен

Последни посетители

2964 профилни разглеждания

SVarbanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. SVarbanov

    Свързване с блутут

    Този кабел трябва да има и юсб.Връзваш го към зарядно в запалката и тръгва.
  2. Той Цани не е влизал сигурно от няколко години.Шанса шлиците на карето да са същите като на а4 е нищожен.А отзад съм с барабани. ??????
  3. Колеги дайте идея,как да премина от между болтово 4×108 към 5×112 освен чрез фланци.Купих си една Б3ка и трябва да й сложа 17ски.Б4 има ли с 5 болта на главината.
  4. На генератора колко волта дава
  5. Някое вътрешно каре вероятно е заминало
  6. Най-вероятно,ти се включва помпата за вторичен въздух.Ако е тя всичко е наред.
  7. @nikolay80Писъл съм го и преди.Вала който предава на маслената помпа е кален само външно.Новият шестостен,ако има и малко по-голям луфт в него,трябва да се обработи.Разпробива се,нарязва се нова резба,завива се нов кален болт,и после се обратва за да стане на вътрешен шестостен.И вече можеш да мислиш за следващите 100 000 км преди да мислиш шестостена отново.
  8. @nikolay80 Сигурен ли си в тези твои твърдения.Защото аз поне 15 картера съм свалил и проблема и тук си важи с пълна сила.Даже и касетата с валовете си е същата.Само на една съм видял превъртял де.
  9. Ми освен да ги гътна и рециклирам утре рефлекторите друго не мога да направя.
  10. Вчера сменях на А8 ксенона с осрам лазерни.Единия бледнееше повече от другия и го отдадох на това,че му смених баласта.Дали е възможно да е от него не знам. Днес си поръчах и аз такива.Слагам ги и гледам и при мен така.Едната свети малко по различно от другата.Ужас. При мен единия фар е по кристален от другия.Сигурно е по нов.Дали рефлектора оказва влияние?
  11. Абе на снимката,не изглежда баш така.За това и питам.
  12. Днес ми изгоря едната и се чудя лед като на Вальо или осрам лазер.Някакви съвети и впечатления от някой?
  13. @ники 125кс. Постни снимка на разпечатката от стенда
  14. От тази последната авто къща не ги поглеждайте.То фактически авто къща НЯМА.Регистрирана е съвсем скоро и нямат още къща.Ако искаш да видиш авт. ти праща по вайбър местоположение.Км. са връщани на 1000 %. Като се видите да разгледаш авт и нямаш спокойствието да го огледаш хубаво.Все пак сте на улицата.Ако все пак решиш да го вземеш почват драмите.Отиди и ме изчакай тук,после отивате на др.място.....Мъка голяма.Прекупвачи са.Роми са.
×
×
  • Create New...