Jump to content

thatguy

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от thatguy

  1. Аз имах такъв проблем с 1вото палене миналото лято. После се появи и едно тракане от двигателя и реших, че си отива тая кола и я закарах в един сервиз където щяха да отварят двигателя, обаче като свалили всмукателен колектор в него има едни клапи, та тия клапи се счупили и се отварят и затварят както си искат и тракат. Та смених колектора и се оправи всичко. Но преди да се прецака окончателно и да се разтрака го правеше тоя номер с паленето и оборотите. А иначе в сервиза ми казаха, че това е станало най-вероятно от детонация на газ в колектора и наистина имах проблем с един сервиз за газ малко преди това, мисля че го сътвориха този проблем.
  2. На мен ми тропаше отзад и я закарах в един случаен сервиз, където бяха сигурни, че са тампоните и ги смениха. Продължи да хлопа и я закарах в сервиз който се занимава само с ауспуси и се оказа че като съм паркирал назад и съм ударил ауспуха в един бордюр и той съответно се е преместил напред, но иначе си изглеждаше нормално поне за мен, та оказа се, че той опира в определени ситуации и тропа.
  3. Ами аз сигурно няма да съм ти много полезен, но при мен пасажерската седалка така беше заяла. Ръчката се отпусна и започна да се движи свободно напред назад, обаче явно нищо не беше счупено защото напръсках с wd-40 къде можах по жилото под седалката и се оправи, от тогава трябва да са минали 2 години поне и не е правила повече проблеми.
  4. thatguy

    Меки връзки - 1.6 8V

    Ами сервиза беше във Велико Търново така, че едва ли ще ти свърши работа.
  5. thatguy

    Меки връзки - 1.6 8V

    Аз съм ги сменял преди 2 години и бяха 100 лв. само връзките смениха без тръбите. Беше сервиз който се занимава само с ремонт и производство на ауспуси.
  6. thatguy

    Audi A3 8L ключ

    Нищо не липсва от ключа, батерията мисля, че беше 625a. Има си го и след фейслифта този ключ.
  7. Ами 22 евро е 1 преден, това от Германия, не знам в България някой продава ли ги, може би ще има и някаква доставка.
  8. Ами ако свалиш кората на тази с 4те врати ще видиш че зад тази голяма решетка има едно малко говорителче и това е по скоро дизайнерско решение. Аз си поръчах 2 оригинални говорителя понеже единия беше с накъсана гофра (мислех че и 2та са, но после оказа само единия) и номера на частта беше еднакъв за 2рата и 4ри врата. А преди това бях минал през една морга и ми показаха от ауди тт и беше същия говорител, но и той беше накъсан.
  9. Почти съм сигурен че бяха еднакви. Освен това мисля, че са еднакви и с ауди ТТ.
  10. Аз по скоро бих заложил на термостата
  11. Тази сутрин на обръщалото на булевард България беше станало море за пореден път (вода до коляно или малко по малко) и малко безразсъдно го преплувах с колата. И уж всичко беше наред, обаче като спрях на 1вото кръстовище и се оказа, че яко буксува и едвам тръгва се едно няма съединител и така 3 4 поредни кръстовища със затихващ ефект и накрая се нормализира. Чудя се, възможно ли е да влиза вода при съединителя, или от какво се получи така.
  12. Това е като ти падне антифриза под минимума и ти изпищява и ти светва лампата на таблото. При теб кабелите са дадени на късо и не работи. Трябва да си намериш букса и да си я смениш, да я закачиш и да видиш какво ще стане, предполагам ще заработи. Според мен е важно, на мен ми беше текнал антифриза и добре, че го има това иначе нямаше да забележа.
  13. Мисля, че има 1 винт и е залепено. http://www.catcar.info/audivw/?lang=en&l=c3RzPT17IjEwIjoiQnJhbmQiLCIyMCI6IkFVREkiLCI0MCI6IkF1ZGkgQTNcL1MzXC9TcG9ydGJhY2tcL3F1LiBFdXJvcGUiLCI1MCI6IjIwMDIiLCI2MCI6IkJvZHkiLCI3MCI6IjgyNzIwICJ9fHxzdD09NzB8fGJyYW5kPT1hdXx8bWFya2V0PT1SRFd8fG1kbD09QTMgICB8fEVwaXM9PTIwOXx8RWluc2F0ej09MjAwMnx8TWFpbkdyb3VwPT04fHxCaWxkdGFmZWw9PTgyNzIwIHx8R3JhZmlrPT0wODI3MjAyMDk%3D
  14. Само като информация, ако някой го интересува оригиналното за а3 8л е 675лв само стъкло.
  15. Аз преди 2 години бях счупил картер и ми сложиха нов който беше 113 лв.
  16. При мен пасажерската седалка започна да се движи свободно напред назад и дръжката се беше отпуснала. Оказа се че жилото заяжда напръсках го с wd-40 и се оправи вече 1 година няма проблем...
  17. Моите в началото на миналата година са сменяни в сервиз и гледам, че са написали едни уплътнения за 24лв и едни за 22лв. Мисля че всичките бяха на всмукателния колектор, но не помня точно.
  18. Да не ти е запушена дюзата? Може да я махнеш и да видиш дали ще пръска без нея. Моята постоянно се запушва или е крива нещо незнам, свалям я чистя я и пръска 2 дена и пак се запушва..
  19. Климатика изсушава въздуха, затова като пуснете изсушаване на стъклата компресора се включва (за да намали влагата във въздуха). Когато датчика за външна температура дава -50 градуса компресора няма да се включи ( при мен под 3 градуса не иска да го включва вече) и няма да изсушава въздуха (и от там стъклата) ефективно. Това с водата в краката на пасажера може и да е от пластмасата под чистачките ако го прави след дъжд..
  20. На мен ми се беше развалила стоп машинката и не ми работеха стоповете и светеше EPC, това, че свети ESP-то може да не е свързано. Очевидно трябва диагностика.
  21. Пластмасата под чистачките https://drive.google.com/file/d/0Bwnr9Yb6VqkQbXJUNjhrYnpMTlk/edit?usp=sharing
  22. Инжекцион bsm е газта. Ще трябва да ходя да я прегледат явно..
  23. Здравейте, колата е 8l 1.6 bfq 2002 година има газ. Вчера я карах на газ и ми светна лампата на двигателя, проверих грешките и излезе: 2 Faults Found: 17698 - Coolant Temp Sensor at Radiator Outlet (G83): Signal too Small P1290 - 35-10 - - - Intermittent 16556 - Fuel Trim: System Too Rich: Bank 1 P0172 - 35-00 - - Изтрих ги и продължих да карам само на бензин и пак ми светна лампата, пак проверих грешките този път беше: 2 Faults Found: 16555 - Fuel Trim: System Too Lean: Bank 1 P0171 - 35-10 - - - Intermittent 17698 - Coolant Temp Sensor at Radiator Outlet (G83): Signal too Small P1290 - 35-10 - - - Intermittent Изтрих ги и днес карам само на безнин из София и не е светвала още. Чудя се ламбда сонда ли си заминава (един път богата смес един път бедна?), или е нещо свързано с газта искам да реша на кой сервиз да ходя при газаджиите, или да търся нещо което не е свързано с газта. На газ я карам от година и не е давала такава грешка досега. И да попитам между другото някой знае ли номера на темп. датчик, него мисля да си го сменя сам. Малко дълго стана ако някой има предложения слушам. Мерси предварително.
  24. И аз го имах този проблем, влиза вода в някое от копчетата. При мен беше така при всеки дъжд. Ей тук мисля, че беше обсъждано това: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=87701
×
×
  • Create New...