Jump to content

930 км за под 9 часа


Recommended Posts

Бате, как за 2часа  40 мин до Сл.Бряг - това е безумие

Как София - Пловдив - 30 мин. Айде да ме повозиш до Пловдив - щото си мисля, че трябва да държиш около 210км/ч средна скорост. :eusa_clap:

ами шофера на бенца е безумен обаче няма лъжа и измама!!! :eusa_clap:

за 30+минути се стига кое те смущава карал съм колкото може колата около 240км/ч и само на няколко места съм намалял,както казах нямаше движение грам ,а на 45 минута бях на Герена !!бързах зверски!!!точно това е предимството на спортното окачване колега ,където другите не могат аз си минавам с макс скорост по завоите и не ми дреме :)

Редактирано от kolio kioravoto prase
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 74
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

ами шофера на бенца е безумен обаче няма лъжа и измама!!! :)

за 30+минути се стига  кое те смущава карал съм колкото може колата около 240км/ч и само на няколко места съм намалял,както казах нямаше движение грам ,а на 45 минута бях на Герена !!бързах зверски!!!точно това е предимството на спортното окачване  колега ,където другите не могат аз си минавам с макс скорост по завоите и не ми дреме  :D

:eusa_clap:

Не ме смущава, ама аз за по-малко от час не съм стигал до Пловдив :eusa_clap:

Редактирано от AALEXANDROV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре през ноща ще я тествам моята на магистралата да видиме за колко ще съм в Пловдив но 30+ не е непостижимо,напълно му вярвам на Кольо,че ги е направил

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...а четохте ли за катастрофата на пътя слънчев бряг бургас? некви "бързи" се опитвали да счупят рекорда и се занитили челно в един автобус. колата се смачкала и минала под рейса. спрели след 20-тина метра влачене и колата вече се била завряла чак под задния мост. резултат: подобрено време за стигане в отвъдното- единия за 27 години, другите двама за 23 години! ще ги върнат на майките им в запечатани кутии, щот не приличат на хора.

не карайте по-бързо отколкото ангелът ви закрилник може да лети, щот точно от такива рацерски изпълнения стават най-големите бели!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение, е че няма да има голяма разлика, ако си достатъчно трезвомислоещ. Просто средна скорост над 90км/ч, е шофиране с голяма доза риск. Ако си сам на пътя и имаш РС-ка, вероятно ще имаш осезаема разлика, но това е практически невъзможно.

Нямаше риск. По-добре не съм го минавал никога. Без опасни изпреварвания и др. такива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Милко, абсолютно е реално това, което си постигнал, на все пак малко рисковано си карал. :eusa_clap:  До Сливен как стигна - "Подбалканският" или през Стара Загора. :eusa_clap:

Магистралата, околовръстно на СЗ и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е не забравяйте че всичко е до кола....съвсем различно е поведенито на една А8 и една А4 при скорост 200....и най-важното- ако си с първата доста по-спокойно пътуваш защото всички на пътя изведнъж стават нечовешки любезни към теб....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

определено е така.На практика всяка що годе по новичка кола може да се движи с 200км.Обаче едно е усещането с голяма и стабилна кола,едно е с някоя мъничка с която ще имаш чувството че излиташ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех да се запиша в темата с постижение София - Поморие - 4.00 часа, но като видях София - Пловдив - 30 мин. :eusa_clap: ме досрамя...

Затова се записвам за "най-бавна обиколка". Маршрут - ретранслатора на Твърдица - подбалканския път, 6 км. черен път за час и нещо. Нивата до праговете в кал, няколко затъвания, едно вадене с лебедка и дъжд през цялото време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук сериозно бих се подредил за някоя призова позиция ... Оффроуд ... Планински път над Лесидрен ... 1км .. за 5 часа ... В най-невероятната кал която съм виждал някога ... Джипа затъна до над праговете на вратите. Да е жив и здрав производитела на лебедката на джипа ... Господ мното милиони печалба да му даде ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По темата с калта

С един приятел затънахме с Б3 в кал над праговете ... не е за разправяне

Вместо лебедка имаше наблизо бригада цигани, да са живи и здрави , само дето на ръце не ни изкараха.

Докато манго буташе колата , френда даваше газ и ги опръска с кал от бретон до джапанки :eusa_clap:

Редактирано от wizard2000bg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами шофера на бенца е безумен обаче няма лъжа и измама!!! :hilezh:

за 30+минути се стига  кое те смущава карал съм колкото може колата около 240км/ч и само на няколко места съм намалял,както казах нямаше движение грам ,а на 45 минута бях на Герена !!бързах зверски!!!точно това е предимството на спортното окачване  колега ,където другите не могат аз си минавам с макс скорост по завоите и не ми дреме  :bia:

Абе средна скорост 220 km/h е сериозно нещо. Това означава, че ако си карал 1-2 мин. да речеме със 140 km/h, то за да го компенсираш после трябва да си карал с 300 km/h също толкова време. А и на пловдивската магистрала има поне 2 завоя, който да ги вземеш с 220 е абсурд, не заради окачването, а заради нютоновата физика, центробежните сили и т.н.

На повечето от състезанията на F1 средната скорост е под 200 km/h, а за болидите 0 - 300 km/h са неколко секунди.

То бива, то може ама другари и другарки... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маи пропуснах да отбележа че бяхме 4 души в колата!!! :hilezh:

и пловдив софия е 114км а не 150 както се знае!!!! :D

освен тва колта ми е с окачване като на А8,на пружините ми пише А4/А8 както и амортисиорите!!!ша черпа явно! :bia:

Редактирано от kolio kioravoto prase
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Средна скорост над 100км/час..... неннормалници колкото щеш.

Ако караш по магистрала особено ..къде е тръпката не разбрах, да чуваш как двигателя държи 5000об/мин изобщо не е тръпка. Е ако хванеш подбалканската е приятно да се поръчкаш ама чак да гониш темпо на каране.. не разбирам..сигурно съм много одъртял.

Преди 6месеца направих Тревизо (Италия) - София за 12 часа - около 1080 км.

При магистрално каране навсякъде над 120 но под 150 с изключение на последните 70км.

И при условие че спираш нормално, правиш си кефа , пиеш си кафета, почиваш си помалко. ...пак съм под 100 средна скорост. Как ги правите тия средни скорости хич не разбрах.

Мойта идеология е нещо такова..

Музика, студени безалкохолни,компания, слънце, свалени прозорци понякога... пътя трабва да се запомни а не да се премине като насън.

Всичко е в пътуването.. не в крайната цел (тва хората отдавна са го казали) :D

Не говоря за хората с А8, Бентли континентал, Мерцедес 500 и.т.н неща , там нещата сигурно са много други :hilezh:

Редактирано от AUDIST
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Средна скорост над 100км/час..... неннормалници колкото щеш.

Ако караш по магистрала особено ..къде е тръпката не разбрах, да чуваш как двигателя държи 5000об/мин изобщо не е тръпка.  Как ги правите тия средни скорости хич не разбрах.

Мойта идеология е нещо такова..

Ми отговарям ти веднага....а ти ми кажи дали съм ненормалник,със 180км/час е на 3100об/мин мотора...със 150 имам чуството че ще заспя,всичките инфарктни ситуации на пътя ми се случват когато карам бавно и зяпам през прозорците...След като взимам магистралата със 150-160 средна скорост не виждам какъв е проблема сумарно да е 110 средната.Всеки си има различна идеология.

P.S.Като бях в Италия ми се напълни душата...Това е страната за каране по магистрали....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...със 150 имам чуството че ще заспя,всичките инфарктни ситуации на пътя ми се случват когато карам бавно и зяпам през прозорците...P.S.Като бях в Италия ми се напълни душата.......

точно така е!! :D когато карам бързо съм супер концентриран ,без да се напрягам естествено,по рано натискам спирачките, повече се оглеждам ,повече се пазя а и другите!! :bia: верно по рисково е ,но искам да усещам че съм жив понякога!!и верно бързо си карам ама не и безразсъдно-има сериозна разлика!!!!! :o

Далавери иди покараи и в турско и там карат като италианците!!преди 10тина години когато почнаха много да се развиват и всички почти авто марки си построиха заводи там тея всички почнаха да карат нови коли и то с големи двигатели все ,примерно БМВ под 2.5 няма ,та те караха като обезумели на магистралата 5-6 коли една след друга с 1-2 метра разстояние между тях и с над 200км/ч :hilezh: само че доста често ставаха зверски катастрофи ,то първия като се лепне и познаи следващите за къв таратор става на въпрос,цели семеиства се затриха ,но сега са се поуспокоили доста ,но като цяло шофирането и трафика им е доста динамичен не като в бг да ми се влачат с 30-40 и на зелен светофар да ми дремат 10 секунди :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

със 180км/час е на 3100об/мин мотора...със 150 имам чуството че ще заспя

Ами аз нали поясних най отдолу на моя постинг.. след като можеш това на 3100 об/мин значи просто не съм описал всички марки дето ги могат тия неща :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А4 1.9Tdi e на 3600об/мин със 180.....Бая пояснения трябва да дадеш най-отдолу... :D

Може би малко повече обороти но са близко до там (по спомени от моята).

И аз ще вметна че каквото споменавам като скорост/време, е при нормално каране, не се напъвам излишно -- мен винаги ме е било страх да не излетя от някой завой :hilezh:

И в тази връзка ще спомена че напоследък се усещам как хич не внимавам като карам, което ме притеснява. Преди всичко което ставаше на пътя го знаех "автоматично", подсъзнателно. Сега трябва да се вглеждам...

Та колеги, внимателно, щото ако всички се разсейват като мен...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...