Jump to content

Audi A4 Avant 1.9 TDI 2003г.


Recommended Posts

Здравейте, колеги.

Дълго време се чудех дали да си взема Ауди А4 или Ауди А6, дали да е 2.5TDI или 1.9TDI

Кое е по-добре, Ауди А6 или Ауди А4, както и кой мотор е по-добре? 1.9TDI, 2.0TDI или 2.5TDI

Благодаря и поздрави!

Редактирано от SLADE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 64
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Четох във една тема,че искъше да си правиш твойта до към 300+ кончета,какво стана или видя,че е непосилно да ги взимаш една по една частите.Колкото до темата,ти хубаво си взимаш кола и гледам че наблягаш на дизел.Ми за тези пари от сорта на А4-ворки и А6-тици,можеш да си вземеш например 1.9 тди на А3-то,много здрави двигатели и така на татак...А ако си мислиш че за едно 5,6 хиляди ще си вземеш някой дизел се лъжеш,там късметът трябва да ти е голям за да уцелиш киоравото..Цели се към А3 може да попаднеш на читъва от колкото да търсиш за малко пари по голям клас Ауди от сорта на А4,А6(забрави).

Редактирано от Чарли
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, исках да я правя и още искам. Няма да е 300+, но ще е поне 270 конски сили, ако се заема да я правя...

Но, ако ще си взимам нова кола то ще е по-голяма. А3-ката вече ми идва малка и неудобна за пренос на каквото и да било. Все пак уж я правя спортна, а да я товаря с какво ли не и да си върша работа с нея малко не става, колкото и да ми се иска...

Попаднах на един пич от Англия и ми предлага Audi A4 Avant 1.9 TDI 2003г. за 5000лв. и не знам какво да правя.

Не знам между какви пари им варират цените, много евтино ли я дава или си е нормална цената. Ако вървят по 10 000лв. значи я дава много евтино за това не знам.

Пратил ми е много снимки на колата, ако имате интерес и въобще имат значение снимките ще ги кача, няма проблем - стига да ми кажете какво да правя.

Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако си решил да взимаш по голяма кола просто за превоз на по големи неща,то тогава вземи некъв коч там и тава е ..Иначе да малко са 5 хиляди за такава кола,пък и по снимките можеш само да видиш къв цвят е и дали е запазена оле мале ко се вижда нещо.Не я ли провериш както си трябва,то това може да те докара до колапс...Ако ти е само за голям багажник има далеч по одачни варианти от Ауди,смисъл ако я ползваш за амалска работа,то тогава търси някое евтино комби с което да вършиш работа и толкоз(евтини части,подръжка и т.н.)Може дори и Ford Escort комби имам познати които имат такива за работа става,но да се набутваш със второ голямо гърло няма смисъл.Предполагам,че като не е Ауди няма и да ти пука много да варви там нещо и тва е,а колкото до проектът ти в това няма лошо,но да знаеш,че вечно ще си си в ремонт.Все пак колата не е първа младост и общо взето няма смисъл да си играеш толкова.Пък ако си толкова навит да влезеш във филма почвай.И накрая като дръпнеш чертата ще видиш,че си щял да си купиш някоя Импреса,готова...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, благодаря ти за изчерпателното мнение, но явно не си ме разбрал. Ако ще взимам А4-ката ще продам А3-ката колкото и да не ми се иска. Не мога да ги храня и двете.

А, ако продам А3-ката и взема А4-ката или някаква А6-ца примерно, няма да я използвам за хамалска работа, а просто като ми се наложи да кача нещо то да мога или когато трябва да кача някой то да не трябва да слизам постоянно за да се качи и да не се притеснявам за возията...

В момента А3-ката ми е със спортно окачване, но скоро ще го сменя с такова от S3, което предполагам, че ще е впъти по-добре, но как да го кажа... Много на семейно започнах да я използвам тази А3-ка и само я съсипвам, искам нещо по-голямо и да не му мисля толкова по дупките дали ще закачи или тем подобни. Надявам се ме разбираш.

Не знам наистина по колко вървят подобни А4-ки и А6-ци, но искам да е 1.9TDI, а не 2.5TDI, защото им се носи лоша слава...

Определено тази А4-ка ме грабна. Ето няколко нейни снимки:

e83cca8902c0b8dc.jpg60cbc629cb542d6d.jpgdf6fbe331165f234.jpgd76e09d7239d2958.jpgd149370201716594.jpg9e757474a69b29da.jpg14f2c034e0c3e969.jpg7bd20733c40c5147.jpgee65a608268c5a4b.jpg48c2013c184a99a2.jpgdf27a992c4a1019a.jpg92fe2e1c81d5541c.jpg4b4f44038fd9eaf3.jpg8d8af2c937830915.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда прекалено добре, за да е истина. Хубави такива бройки със сигурност са над 10 хилки.

Ако има някакъв начин да се провери състоянието ще е най-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата се намира в Англия, Лондон. Попринцип имам приятел, който е на 40мин. от него и при покупка ще го накарам да мине и да я види лично.

Малко ме съмнява с транспорта и заплащането, защото ми писа, че и транспорта е от него, само аз да заплатя необходимите документи, които са на цена 180 евро.

Като преди пращането от негова страна, фирмата куриер издавала договор в който аз заплащам 50% от сумата и при доставка плащам останалите 50%

Това малко ме притеснява, като при доставка на колата имам 3 дни за тестването и, поне така ми казва и при евентуален отказ да заплатя 250 евро транспорта за връщането и.

Според вас има ли вероятност за някаква измама, защото и аз го питах същото и той ми каза, че фирмата куриер издавала договор, че съм заплатил тези 50%

Но този договор според мен може да се захвърли по всяко време и аз мисля, че няма как да докажа, че съм дал вече 1250 евро?

Благодаря, колеги! Поздрави!

P. S.

You will receive from company an contract with all conditions and their bank account.

Once the company delivers the car to your address, you can make any test you want and if you don't agree with the condition of the car after you have tested it, the company will reimburse you the money you have paid (50 % ) and you pay only the return of the car in my country ( 250 EUR ).

You will have 3 days available to verify and test the car.

All my transactions were concluded in this way.

That is the only way to complete this transaction.

Thanks

Това е отговора му след като му зададох въпроса как аз ще знам, че парите, които давам няма да изчезнат(предварителните 50%).

Редактирано от SLADE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kaк мощно ще изпращиш, просто не е истина... steinigung.gif

Дай мейла тука на този алтруистичен паки-пунджаби натурализиран нигерийски ингилиз.

Редактирано от Cornu©opia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе още ли има балъци дето са ловят на такива обяви в мобилето с имейл само боже :steinigung:

Редактирано от audiceco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези снимки наскоро ги срещах някъде из сайтовете, но не бяха на обява, а просто примерни снимки. 100% фалшива оферта, а и къде лява дирекция в/от UK?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези снимки наскоро ги срещах някъде из сайтовете, но не бяха на обява, а просто примерни снимки. 100% фалшива оферта, а и къде лява дирекция в/от UK?!

Чшшшш, те там са като деснячките тука, бре.

По три за паундак... steinigung.gif

Пак казвам,

дай мейла тука, та да излиза в търсачките инфо за тия дИбайли...

Редактирано от Cornu©opia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и така ще си на минус 5 000лв, дай поне да се съберем да ги изядем и изпием парите. Да не те е яд толкова, че са те преметнали с такава оферта. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Името му е Raven Norgan, а имейл адреса dealerautosales@hotmail.com

Каза ми, че при тях колите с лява дирекция били много евтини и ги продава навсякъде по Европа. Когато ми каза това му повярвах, защото и тук колите с дясна дирекция са наполовина на тези с лява...

Пак казвам, че имам приятел на 40мин. от адреса му, защото вчера му писах и го питах дали дадения адрес е далеч от него, че Лондон не е малък. Но щом са 40мин. не е много...

Ето и какво ми написа, когато го попитах от къде е:

This is my address: 36 Wilcox road, sw8 2ux, London, United Kingdom

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Батю само ти кажим, че колите с ляв волан в Англия са поскъпи от тези с десен волан. :D Ти тъй като са замислиш, що всички нашенци се завръщат след гурбет в Англия с коли с десен волан, а не с ляв, ако е по-евтин уж в Англия :hilezh:

Редактирано от audiceco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мога да му кажа да направи една снимка на двигателя за да видим, но как да го направя така, че да знам, че снимката на двигателя я е снимал той и на същата кола?

Цецо може и балък да съм, но за първи път попадам на подобна оферта и колата много ми хареса, а и този си е дал всички данни - не, че има как лично да го проверя де...

P. S. Ще му напиша, че един мой приятел ще го посети и лично ще тества колата да видим как ще реагира!?

Редактирано от SLADE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Недей са излага човек, въобще не ти трябва да се занимаваш това са фалшиви обяви, тоя пуска най-различни коли в мобилето на половина по-евтини с атрактивни снимки и се почва зарибяването по имейл пуска ги в различни градове в България имаше и от Добрич даже. Пълен ташак е всичко с цел измама и лично облагодетелстване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ти повярвам, Цецо. Наистина се зарибих, но за майтап ще му напиша, че ще го посети мой човек там да видим какво ще каже... Ще ви цитирам веднага отговора му.

Поздрави и благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми прави впечатление, че в темата се говори за дизелови коли, а тази на снимката е бензинова?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...