Jump to content

Обучаване на табло и ключове в София?


qnkov

Recommended Posts

Привет. Налага ми се да си сменя таблото, като разбира се е за същата кола - ауди а3 8l. Бих искал да ми помогнете като ми дадете координати къде в София мога да извърша това, тъй като трябва да се извлече ПИН кода и да се обучи новото табло и ключовете. Ако сте и информирани може да упоменете и цена.

Поздрави :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва ти ваг ком.

Отиваш в раздел имобилайзер, в зависимост от модела на таблото се адаптира, като се кликва на нулев или първи канал read & save в адаптация, просто в момента не се сещам точно как беше.

Има го описано във форума.

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Блкагодаря ви за бързите реакции. А иначе, колега Ради не ми се занимава да си купувам кабели доколкото и разбрах може и 2 вида кабели да ми трябват, по лесно ще ми е ако дам да ми го направят. :bia: бири за всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Брат отиваш в Лозенец при ключарите дето бяха на спирката на РУМа, сега са се преместили в посока Южния парк мисля, че адреса се води на Банат , точно зад магазина на Бош мисля, че беше този ,,,,,,,,,,,,, абе в Лозенец който и да питаш за Ключарите ще те упътят,,, сега гледам от няколко дена работи и ателието дето е на спирката,,,, малко кофти ти го обясних, но важното е, че отидеш ли ще ти направят всичко което искаш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Евала на колегата Владо. Отидох при него и първо, че след работно време ме изчака и второ, че се занимава до последно да ми помогне и успя разбира се!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

Виждам че темата е стара, но по-добре да пиша тук отколкото да пускам нова. Трябва ми човек в София, който да ми смени таблото на A3 8L. Старото е Jaeger с малък фис, а имам VDO с голям фис и необходимите букси, релета и лостчета за чистачки и мигачи. Влади не може в близките 2-3 седмици, а на мен ми трябва да стане възможно най-бързо, защото трябва да продам колата и имам купувач. Някой знае ли друг човек, освен Влади, който може да направи това нещо? Пак подчертавам че не става въпрос просто за обучаване на новото табло, а има и доста преправяне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, колега. Влади все пак успя да намери хора тук, в София, които да ми свършат работата. Постара се да ми помогне, въпреки че той самия няма възможност в момента, много е коректен.

Редактирано от manoleo
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...