Jump to content

Ел. Стъкла на А3


fuckercho

Recommended Posts

И аз имам същия проблем-Смъквам стъклото и при вдигането се вдига до някаде и се връща,за да го вдигна докрай си помагам с ръка.От това което пишете е ясно че трябва да се смъкне кората! Силно се надявам просто да не е сглобена както трябва,понеже излезе от цялостно пребоядисване :blackwhite:

Редактирано от NATALE
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смяната на повдигачите е много лесна, колеги. Просто ви трябва втори човек за помощ и четене в тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=49309&hl=+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%20+%D0%BD%D0%B0%20+%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8&page=1

 и си готов :))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да отбележа че не е задължително да се разглобява цялата врата на 2. Може със Г-образна еврейска звезда, като шестограмите да се отвие и завие болта на държача. Тогава се ограничавате в разглобяването само до махане на кората на вратата. В такъв случай не е нужен 2-ри човек. И сам може.

Редактирано от Иван Баев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко дълго трябва да е рамото на евр. звезда - нормалните, които са около 10 cm ще станат ли? Че и аз имам същият проблем, пък ако може да мина без сваляне на цялата рамка или 60-80 лева за ремонт, ще съм много щастлив?

 

П.С.: Също така, предполагам стъклото трябва да е свалено до долу, нали?

Редактирано от plamenbv
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стъклото трябва да е свалено наполовина някъде... то всъщност ти сам ще си прецениш като го свалиш кога имаш достъп до болта. Иначе за рамото 10см са достатъчни, но трябва да се види не точно рамото а тази част от буквата Г на ключа която е по късата. Тази с която се развива. Аз не можах да намеря такъв ключ с къса част (понеже там е доста тесничко) и взех накрайник с еврейска звезда от магнитна отвертка и едно ключе 8 или 7 вече не се сещам. Така скъсявам разстоянието до 3 сантиметра и има къде да се пъхне. Така със сигурност става :)

 

Цялата манипулация е 5 минути на врата със свалянето и слагането на кората.

Редактирано от Иван Баев
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 years later...

Имам следният проблем със стъклото на шофьорската врата. Вдига се и се спуска както трябва, но не иска да го прави автоматично с еднократно натискане на бутона от конзолата. Всеки път трябва да го задържам, а ако го натисна само веднъж стъклото помръдне съвсем малко и спре. На какво може да се дължи. И между другото не знам как е при вас но управлението на стъклата е най неудобното нещо в това Ауди. Явно са го правили за някои с къси ръце, аз трудно успявам с лявата ръка да достигна бутоните (особено тези за задните прозорци) и всеки път се протягам с дясната.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако се откача акумулатора след това стъклата се обучават,за да се смъкват и вдигат с едно натискане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно. При мен се случи веднъж, след като беше без акумулатор 2-3 дни. Обучих ги просто като ги свалих до долу и ги качих до горе отново.:stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, свалях акумулатора за около час някъде. Егати,как така се губят такива настроики, айде стъклата не са чак такъв проблем, ама ако се разбута нещо по важно кво правим. Иначе го оправих, и аз незнам как, свалях/вдигах задържах бутона за няколко секунди и вече е както трябва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 years later...
На 15.04.2013 г. at 16:07, dak написа:

Колега , СМЕНИ СИ ВОДАЧИТЕ НА СТЪКЛОТО !!! Те се чупрят в основата където е захванато жилото . Няма как да ги видиш без да ги свалиш.

Същия проблем имах и аз с колата на жена ми ! Може да се сменят и без да се сваля цялата рамка с огледалото !

Може ли информация как се сменят на място 😀 Отидох купих 4 оригинални от Ауди,платих 60 лв защото четох на доста места,че се сменят на място ама днес като свалих кората греда....Предния към огледало има достъп но задния няма никакъв достъп има цяло парче ламарина и няма как да се бръкне. Ауди А3 8л 🤔

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...