Jump to content

Ауди А4 Б5 1.8 Турбо - Седан или Авант ?


Кое е по-красиво - Седан или Авант  

53 гласа

  1. 1. Кое е по-красиво - Седан или Авант ?

    • Седан
      19
    • Авант
      34


Recommended Posts

Здравейте. С приятелката ми решихме да вземем Ауди А4 Б5 1.8 турбо. Сега обаче се колебаем какво да бъде Седан или Авант ? Вие какво ще препоръчате ? Кое е по-красиво ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти трябва повече място аванта разбира се, но мен по-ми харесва седана - някакси аванта ми грознее отзаде е като лада комби

но всичко си е до въпрос на вкус - което по-ти харесва на теб това :zustimm: Важно колата да е читава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е добре де , ти нямаш ли собствено мнение за "красиво" и "грозно"? Разбирам да е дилема между два двигателя които не познаваш и да питаш, ама "красивото" е толкова индивидуално като категория и разбиране, че едва ли има какво да се каже.Лично аз предпочитам седана, но това е мое виждане, други казват че вероятно едно от най красивите "комбита"(разбирай авант) е това на Ауди.А сега де!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още малко местенце в една кола никога не е излишно:bia:/> ,пък и за сравнение с други марки коли комбито на ауди е доста по симпатично,не може човек да го нарече катафалка щото си има пак своя загадъчно леко спортен вид,мойта предишната ми кола беше Сеат Ибиза с 2 врати мой набор :gruebel:/> и след това се метнах разбира се на един Авант (от магаре на ракрта:hilezh:/> ) , никога не бих си взел пак малка колаB)/>но както казват колегите това е въпрос на личен избор дали да е Седан или Авант,ти ще си я караш:zustimm:/> !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Личното ми мнение: ако ще е А6 - задължително седан, но А4 е градски практичен автомобил и аванта се вписва повече в моите разбирания. Иначе, и двете са много красиви, т.е. то май няма грозно Ауди!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е личен избор. За едни авант е по-красиво, а за други седана.

И аз харесвам седаните. Допадат ми триобемните форми, по-доброто обезшумяване и по-малкото кубични метри въздух в купето за охлаждане (и стопляне) от климатичната система (парното). Като мия стъклата имам по-малко работа при седана :) Тук се шегувам, макар да има истина в това, но колкото и красиво да е комбито, моите предочитания са за седан. А какво ще ти върши работа на теб е въпрос, на който ти и приятелката ти трябва да си отговорите. В случай че ви харесват и двете е още по-лесно - избирате по-изгодния екземпляр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хипер излишна тема....

И все пак за мен специално а4 б5 в авант вариант е по-красиво, а за практичността на комбито спрямо седана мисля няма спор.

Sent from my Lenovo using Tapatalk 2

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На по колко години сте с приятелката ти?

Ако нямате възможност да си сменяте колата всяка година, трябва да се мисли напред във времето.

Багажникът на аванта е в пъти по-удобен за ежедневно ползване от на седана.

А за красотата защо питаш не мога да разбера.... ако искаш покажи снимка на приятелката да ти кажем и за нея! :hilezh:

На мен ми харесват комбита, които нямат вариант седан - R-class и 4F Allroad. Тъй като второто е почти същото като 4F Avant, мога да направя компромис, но седанчето си ми харесва повече. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази дилема авант или седан за мен има много условности и не може просто ей така да се коментира даден модел с какво купе да е . Имам предвид това, че примерно едни джанти променят цялостно изгледа на колата. Представете си Б5 авант с тасове и някакъв убит цвят, ми грознее. Същата кола ако е с готин цвят и хубави джанти нещата изглеждат по друг начин. Това важи за всички модели .Аз лично харесвам повече седани, има чар в аванта ако изглежда спортно.

Чисто като фунционалност аванта е жесток.

Редактирано от Raino
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...