Jump to content

Избор на Ауди А6 4Ф


Recommended Posts

10 годишните коли не са това което бяха :hilezh:

 

В тази връзка според вас има ли кола от средния клас на възраст между  4-8г. или по-добре да кажем около 15 000 лева,  която да е на добро ниво като комфорт, динамика, визия и същевременно да не страда от някакъв фундаментален широко-разпространен пробем с някой скъпите компоненти (двитател, трансмисия, окачване)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди година и половина тръгнах да си купувам 4F 3.0 TDI, попрочетох - отказах се. :) Мина не мина някакво време, пак реших да си купя 4F, като че ли бях забравил разни неща. Попрочетох пак - отказах се. Странно, но преди седмица пак позабравил може би пак започнах да гледам обяви...попрочетох разни теми - отказах се. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дупе знае 2 и 200. Лесно спечелени пари лесно се харчат.

 Това е отговора и човек да си предцени според дохода без да се лишава от нищо.

Нямам такава кола , но си имам някви субективи ,че не съм дорасъл(финансово), пък и някак си МНОГО ДРАЗНЕЩИ ПРОБЛЕМИ ИЗКАЧАТ ПО ТИЯ НОВИ КОЛИ(наблюдение по форумите) не толкова финансово обвързани ,колкото точния човек който да ги реши.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-големия проблем на 4ф е, че цените  на придобиване втора ръка са ниски, а после частите и ремонтите са скъпи. Особено на 3,0 тди и в частност на 2,7 тди, който си е абсолютно същия мотор, и затова и поддръжката и евентуалните ремонти са по-тежки. Най-евтино се поддържа 2,0 тди на предно с ръчка и върви сносно особено с чип. Ако ще се взима шестак то по-добре 3,0 тди и да се настрои човек психологически, за да няма после болести и семейни скандали ако дойде някой по-скъп ремонт. За 3,0 тди както писа Стефчо, най добре да се търси мотор ASB, мисля че от 2007-ма година почват, защото са с по-бърза кутия и  ако може да е на по-нормални километри.

Защо пък да е най добре да се взима 3.0тди ? От коя гледна точка ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако тръгнеш да четеш по форуми за която и кола да е,ще се откажеш!!! Така че ,каквото ти хареса си купи.Няма кола само със суперлативи,било мерцедес ,бмв и т.н. Друг е въпроса да си прецениш възможностите за подръжка! Не е трудно да се купи дадена кола,подръжката при някои е по скъпа.4 Ф като съотношение цена качество е супер кола. Но все още са скъпи ремонтите по този модел определено. Може да е стар модел/2004/ но се произвежда все пак до 2012 г. !!  Ако е запазена и подържана колата 4 Ф си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То затва от ВАГ групата пройзвеждат А6, S6, RS6, S8, в зависимост от това каква кола ти трябва или какваможеш да си позволиш да си вземеш щото всяко изхвърляне над възможностите ще се отрази зле и на колата и на теб:-)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

АУДи А6 С6 / 4F на 500 000 / ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ / километра няма......

 

Знам ли... като гледам в тоя ценови диапазон там нейде са им километирте  :nixweiss:

 

gkfogjaj.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да четеш по форуми за да си харесаш кола е доста тъпо. Там само пишат тези с милионниците и безкрайните проблеми. Не е проблем и 5 милиона да мине някоя кола независимо колко е нова, въпроса е, че трябва поддръжка. Андрей май иска само да кара, така и 100 000 нема да изкара.

Редактирано от m@slarko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бхаха, нямало 4ф на 500 хиляди, това ме разсмя искрено. 90% от 4ф на Бг пазара отдавна са ги подминали. 4ф е много сполучлив модел, просто километрите са му много вече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,тука всеки кара кола на макс 8 000 км,купена от ауди за 9 000 лв. Просто чета и не вярвам колко глупости се пишат тука.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...