gurov Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 (edited) Здравейте колеги, имам следния проблем, а именно пръскалките на фаровете не ми работят. Самите те не се показват и не знам откъде да започна да диагностицирам проблема. Ако някой има опит с това, ще бъде супер, ако го сподели. Поздрави Edited February 15, 2015 by gurov Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogotzanovsf Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Първо сканирай колата за грешки ,след това гледаш за изгорял бушон и най-накрая през левия подкалник погледнете дали помпата за фаровете работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibonass Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Като пръскаш задържаш ли лоста? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan4ote Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 И да си с включени фараве Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapitango Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Обикновено гори помпичката. Влезне ли течност през оста вътре при ротора и чао. Нова на Феби е 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolio kioravoto prase Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 на мен ми беше горнала помпата, но почнах от Мейле през Феби и най -накрая купих оригинална като само тя успяваше да надуе пръскалките нагоре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gurov Posted February 15, 2015 Author Report Share Posted February 15, 2015 Задържам го, да. С включени фарове, но изглежда са издали багажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pbsh Posted February 18, 2015 Report Share Posted February 18, 2015 на мен ми беше горнала помпата, но почнах от Мейле през Феби и най -накрая купих оригинална като само тя успяваше да надуе пръскалките нагоре....И аз имам същия проблем с неоригинална помпа и работи не повече от една 1 сек. и спира, ако взема оригинална дали ще се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdasddj Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Колеги, а някой знае ли как да спра пръскалките изцяло? От борда може ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6koo Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Кодирай колата за ксенон без пръскачки и изкарай бушона. Ако така не става, другия вариант е да откачиш маркуча на на пръскачките на фаровете и да го затапиш с болт. 100% ефективно Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandrov84 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 просто ги спираш през VCDS и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6o977 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 При мен дясната излиза не всеки път и когато проработи не излиза до край.На практика не върши работа.Въпрос ми е някой дали може да каже дали да си играя да ремонтирам или да поръчвам наво. Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1995 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Не си купувайте афтърмаркет помпи за пръскачки, просто не работят. По-добре няква втора употреба от колкото тия боклуци феби меби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbr Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Какъв е смисълът от изкарването на бушона след кодинг за биксенон без пръскалки. Аз зимата ги спирам през VCDS без да бутам бушоните и не съм имал някакви ядове до момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa6o977 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Ако ще сменям ще е със оригинални такива, инак по добре да стои неработеща. Изпратено от моят EVA-L09 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koceg Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Задължително сменяй с оригинална,пробвал съм много такива неща,накрая пак отиваш на оригиналната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trapera94 Posted January 18, 2017 Report Share Posted January 18, 2017 Колеги използвам темата да питам преди ъпдейта при Стефан трабваше да задържа лостчето и тогава се пускаха,а сега винаги когато фаровете са пуснати и натисна леко лостчето се активират.Има ли начин да си го оправя както си беше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmbr Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Не е от ъпдейта. Ако караш на дневни светлини, през деня не се пускат пръскалките на фаровете, освен ако не задържиш лостчето. В момента когато ти се пуснат фаровете (ксенонът, ако си с такъв), при първото натискане на лостчето, ти се вкл и измиването на фаровете. При всяко следващо натискане трябва да задържиш ако искаш пак да се измият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trapera94 Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 Да точно така е в момента ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts