Jump to content

Ауди А4 Б6 1.9TDI 131k.c 2004г конкретна !!


Recommended Posts

Здравейте колеги! От две седмици съм пешеходец след като се разделих с Б4-ката. Усилено търся А4 Б6, но е голяма мъка да намериш нещо добро. Попаднах на тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11457026178273426#_=_ , изглежда добре на снимки. Молбата ми е ако има колега от Пловдив, който има възможност да я погледне и да изкаже мнение, ще съм много благодарен. Очаквам мненията и на всички останали. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някои неща правят впечатление ...

Този салон не се предлага без подгряване. Със сигурност е слаган допълнително. Трябва да се провери дали са вързали лумбалното издуване.

Но поне е комплект с корите. Добре е да се провери дали работи ел. прибирането на огледалата. Алуминиевите вложки около скоростния лост не се комбинират с такава топка. Дали е 2004г. ?

Като цяло много постна, но с хубав салон, хром пакет, Авант. Ако е технически добре ,търси се такъв модел и с оглед добрата цена .... може да е добра покупка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@alexander alexandrov Може и да са били някога, на мен колата ми прилича да я яко боядисвана и полирана, и отдолу прагове и брони са боядисвани скоро. Отделно, както каза колегата по-горе задната дясна гума изглежда много напред в калника, свети че няма течност за чистачки, може казанчето да е спукано, а то е в левия калник отпред и се пука лесно при удари. Трилъчевия волан, върви с кръгла спортна топка на скоростите. Иначе има 5-скорости и 2004 link link . Парите са добре, ако е читава колата пък и те от тая цена поне 600-700лв ще ти смъкнат. Мен лично ми прилича да е сглобявана от две, три коли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно отново не съм попаднал на добър екземпляр. Ако някой има наблюдения над такъв тип автомобил (мога да склоня и на VW passat), който е в добро състояние и не е "омагьосван", нека да сподели, може и на ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От кое е явно?От коментара,че няма течност за чистачките или от мнението

Преди 19 часа, alexander alexandrov написа:

Не е 2004г. Броните не са изцяло в цвета на колата.

което е забавно като цяло.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 21 часа, dshiznit написа:

Мен лично ми прилича да е сглобявана от две, три коли.

Ето това мнение ме притеснява. Навежда ме на мисълта, че се е случило нещо жестоко с колата, за да са сменени толкова много компоненти. Другият вариант според мен е предният собственик да бил голяма маниак и е сменял всичко което се захаби или не му харесва. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Svetkatars Най-добре ще се види на място. Оглеждаш всички фуги по капаците и вратите дали са равни, премери ако трябва с ролетка разтоянията между гумите и калниците да са равни и от двете страни. Врътни й две три обиколки да видиш дали не се клати или тресе странно. Няма лошо ако са сменяни разни части по интериора(даже може да го използваш при пазарлъка), ако са били захабени, просто отбелязваме с колегите. Ако двигателя работи добре, съединителя не тресе или да приплъзва, не тропа и лопа пазараш се за цената и е зимаш.

Редактирано от dshiznit
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...