Jump to content

Recommended Posts

  • Отговори 731
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ъпгрейднахме сървъра от 3.11 For Workgroup на NT 4 и за това увисва чат-пат, но ще го наместим... Сложихме вече 8MB RAM и нещата литнаха! Хитмана не е спал от декември месец насам... само два пъти на ден си показва носа за бутилка 0.5л минерална вода Баня и 2 кремвирша Лещи и обратно в сървърното да кОпа! Имайте малко разбиране. Баси.

Бат Живко, напиши едно подробно илюстрирано HOW TO за господата, на които не им се получава. Гаранция ще имаш поне една шепа +чета :(

Адрес на коментара

Чуйте една покъртителна история.

Харда ми умре.

В офиса обаче има още 2 компа. Ето какво се случва, като влезна във форума, без значение от кой от двата:

Първо, взарежда толкова бавно, че направо се отказваш.

Второ, образът не се събира на цял екран, а отдолу се появява лентичка за местене наляво - надясно.

Трето, като преодолееш нервата и зареди тема, аватари не се виждат, също и бутончето "нагоре" и "нередност", а под постовете липсва оная лента за "огговор" и "цитат", НО... Но под последния пост на страницата седи лента с "отговор" и "нова тема" и след това има празни пространства, все едно празни постове, под които седи лентичка с "+" и "–". Ако е имало примерно 10 поста без аватари, след последния има 10 празни поста с 10 лентички. Само че и тези лентички са изкукали, понеже не са подредени, както трябва.

Чудя се дали комповете не са с различна (стара) версия на експлоръра или някаква настройка не е направена???

ХЕЕЕЛП!

Адрес на коментара

Още един проблем забелязвам напоследък. Като е постната снимка в някои коментари и цъкна да се увеличи, не се оразмерява автоматично спрямо размера на екрана или на коментара. Появяват се бутончета за скролиране нагоре/надолу и на страни в екрана, в който се отваря снимката или снимките, и става страшно нагоре или надолу, докато намеря "х" за затваряне. Така е и на лаптопа, и на стационарният компютър с 22" монитор, и на двата съм Google Chrome. Вече почти избягвам да отварям снимки от коментарите. :hilezh:

Адрес на коментара

Да, това със снимките е идиотско, но аз ти предлагам, вместо да търсиш Х, за да затвориш дадена, ползвай Esc бутона, върши същата работа.

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара

Да, това със снимките е идиотско, но аз ти предлагам, вместо да търсиш Х, за да затвориш дадена, ползвай Esc бутона, върши същата работа.

Mерси много :rolleyes:

Адрес на коментара

дали комповете не са с различна (стара) версия на експлоръра

При мен с ИЕ7 поп-ъп прозорците на бутоните за линк, картинка, email не се форматират правилно. С Мозила, ИЕ8 и Хром няма такъв проблем. Така че нищо чудно да е от версията на браузъра.

post-2054-0-55592300-1296028138_thumb.pn

Адрес на коментара

Отзад напред:

Един_луд: вероятно е авария на самия IE, още повечче когато другите броузери са окей.

drob4o: тъп момент, сърди са на идиотите, които никога не са чували за resize, не на форума. Не съм сигурен дали има fix за това, ще питам Invision.

ЗеФс: изчисти всичкия кеш на броузера и виж дали няма да има положителен ефект. Вероятно само това ще е достатъчно

Адрес на коментара

Понеже съм много тъп и представата ми за "кеш" е чисто финансова, ще ме светнете ли, как се чисти кеш на браузър?

Не се отчайвайте, бъдете търпеливи и няма да задавам повече тъпи въпроси.

Адрес на коментара

Защото думата БАН на потребител означава точно това - лишение на достъп до форума, а не провокиране човек да открие нов акаунт.

Има принципен проблем с цитатите, който може да бъде разрешен след цялостно ребилдване на форума, което би отнело около два дена нон-стоп "джуркане". Ще го направим, но чакаме все още да си отдъхнете от драмата с личните съобщения.

Лични съобщения от други потребители БИ трябвало да не се получават :dance: Ще сигнализираме където трябва!

Мерси много!!!

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...