Jump to content

Audi A3 (8P) [АРХИВНА ТЕМА]


Dj example

Recommended Posts

Мисля, че мултито не работи с определен concert, но не съм 100% сигурен. Едно момче е пробвало, ако види поста, нека да каже.

Ако не е тайна, от къде взе волана и колко $?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какъв цол са джантите? Много ми приличат на такива от алфа 159 :gruebel:/>

Редактирано от audiceco
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, дайте предложения за нови готини 16-ки джанти, с които да сменя моите. Много искам и 17'', но вече имам кажи-речи чисто нови летни и зимни гуми и няма как, набутването ще е голямо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги, днес припалих колата сутринта и гледам, дисплея на компютъра свети, целият в червено а не само текста и цифрите, като най-отгоре ми изписа "batterie schwache".

Някой може ли да каже, дали това е от слаб акумулатор или започва да заминава дисплея на компютъра, като иначе всичко си работи, като сменям различните режими, независимо че свети целият в червено, се виждат всичко, но трудно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и аз си го преведох, но не знам каква е тая батерия, дали на компютъра има такава не знам :P/> Ако на някой му се е случвало нека да сподели :zustimm:/>

Редактирано от VBI
Цитиране на предходен пост!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги от скоро съм собственик на на ауди а3 8p 2004 година 2.0 тди автоматик.Имам следния проблем при тръгване с повече газ колата тресе тръгва по трудно 2 3 метра и след това си върви абсолютно нормално.Ходих при специалист по автоматични скоростни кутии и ми каза че най вероятно е вътрешни карета.Смених дясното което беше видимо по зле от другото(580лв оригинално) и не се оправи след това смених и тампоните на кутията и пак същото... на друго място пък ми казаха че съм за смяна на вътрешни съединители в кутията.. В момента си я карам така и незнам какво да правя реших да не избързвам,че да не хвърлям излишни пари на вятъра и реших да се регистрирам тук понеже има доста полезни неща.Прочетох всичките страници в тази тема но проблем подобен на моя не открих и бих бил благодарен ако някой на който му се е случвало сподели и ми помогне да го отстраня че ми скъсява животеца със всеки изминал ден :))) Благодаря предварително:))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"right dipped headlight" изгоряла дясна крушка ли е или друго по-сериозно? Сутринта ми го изписа и светеше само габарита и се чудя дали в обедната да ходя да купувам крушка или е по-сериозно?

Ако е само крушка, каква да взема?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги ... извинявам се за абсурдния въпрос, но спорих днес с един "разбирач" и искам да ви попитам за какво служи маркучът от горната страна на двигателя , посочил съм го на снимктата с червени стрелки ? :rolleyes: Бил му леко влажен точно на местото на лявата стрелка и твърни , че нямало проблем ... Как мислите вие B) ?

Поздрави

post-72395-0-90782400-1362500921_thumb.j

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи колега уто4ни влажен или омаслен.При мен е леко омаслен и е от капака на главата на клапаните/гарнитура/като се постопли смятам да я сменям 4е има много за разка4ане и сега не ми се занимава.Там отзад има и едно маркуН4е за картерната вентилация и от там може леко да омаслява също.Но за овлажяване там то4но няма откъде да доиде според мене.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то маслото ще мръдне след 6-7000 км.И при е омаслен леко.Това е студената част на турбото!А и на кола която е вече на 160-170 000 км няма как да не омаслява леко.Лошото е ако започне да прави капка и да става локва отдолу

Редактирано от sa60_89
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой знае ли как работи електрическата печка на парното, имам предвид кога се включва, има ли значение според външната температура или зададените градуси на климатроника, изобщо някаква информация. Аз имам такава на колата ми, но не мога да разбера кога работи и дали изобщо работи.

Благодаря предварително.

Намерих темата за това, а си мислех че съм изчел целия форум. Ето ако някой друг се инетресува Електрически отоплител

Редактирано от koceto_pld
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мех е омаслено точно там до лявата стрелка, на един ъгъл на маркуча и се чудих от къде идва. Днес смених маслото, чакам да видя сутринта на какво ниво ще е та да долея до max и да следя как се движи. Направи ми впечатление, че е почернило новото масло за нула време, но знам, че е абсолютно нормално при дизелите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, някой знае ли къде се намират буксите/кабелите за антената на А3-ката понеже искам да си монтирам антена на покрива и да знам дали е много сложно? В момента си имам вградена антена но по ме кефи, антена тип - Shark :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

кратко въпросче, защото нямам възможност да преровя цялата тема - възможно ли е (и как) да се смени езика на гласовите функции на а3 от немски на английски. Самото радио/навигация, както и ДИС-а са си на английски (и знам как да ги смуня, естествено), но като натисна бутона на волана за гласово колицата ми приказва на швабски, а така не се разбираме ;). Впрочем, ако не бъркам, и функцията за телефон светва на немски на ДИС-а - възможно ли е да е от модула за телефона? Съответно - как, аджеба, се сменя (и дали)?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...