toro Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 Виж ся, хубаво ще да е когато се опитваш да твърдиш нещо-да си го опитал и да знаеш, а не чул недочул, от тук от там. От 1990 година работя по заведения, та повярвай ми доста добре съм запознат с кафетата които са на пазарЯ, когато говорим за ХОРЕКА(ако имаш идея какво е това).Продавал съм всичките разновидности на Лаваца, от РОссо за блок-маса, та до Топ-клас за кафе машини. Та малко трудно ще ме убедиш в преимуществото на която и да било Лаваца спрямо и дори офис системата на Или, та дори и Митака- бюджетния вариант на офис системата на Или. Когато говорим за домашна употреба, там е друга бира. Ето ти и малко домашно: Хехе и какво да гледам по-точно?? Мега фабрика за кафе с модерни машини? Ама това не е автомобил, лаптоп или телевизор. И преди 100год кафето е било същото и няма нужда от велика технология за да е добро! Същото е с вино и др подобни, които не ги интересува напредъка на технологиите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N1995 Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 Тука ще закопаеш дълбоко, защото във вината пък колко прогресс и нови технологии има последните десетилетия Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 Дай да изясним първо за кафетата Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N1995 Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 По темата за машините, колкото и да ми се иска, тия роботи по-хубаво кафе от капсулата ми не правят Ще трябва или да я карам така или да мина на мелачка + машина. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 За роботите съм съгласен, те са за капучино и др, чисто еспресо не им е силата, ако ще да е от 2 бона. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tosco Публикувано 11 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 11 Февруари 2019 Когато коментираш видеото, хубаво беше да си го изгледал. Щеше да видиш как хората работят върху качеството и стандарта на Или. Поне за тях има филм... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 12 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2019 Вчера свърши единия вид кафе и днес сложих друг... от сутринта до сега съм направил 10 кафета и още не съм доволен с настройките на мелачката...ева ми се мамата. Нямам идея автоматите как преценяват колко ситно да смелят различните кафета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 12 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2019 Хехехе, как? Ами никак, ама нали имат крема диск.., модерно, бързо и мързеливо е, само натискаш едно копче, а може скоро и с гласова команда да може. Аз съм много доволен от това което излиза като краен продукт в момента. От както имам новата мелачка, всичко се промени драстично. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L&R Публикувано 12 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2019 Положението е такова, че масовия потребител не знае как изглежда еспресо или ристрето направено с прясно кафе :). Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 12 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2019 хахаха шпеко от години не го чета, ама така като се изкажете и ми става интересно каква дрисня е изакал този път... хубаво е от време на време да си припомням, защо съм избрал да не го чета ... Между другото преди седмица пих еспресо макиато на Дъбов - добре го бяха направили и кафето не беше лошо също. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hidalgo Публикувано 12 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 12 Февруари 2019 Последният път поръчах Pellini Gusto bar N46. За мен супер вкусно кафе. Мисля тия дни да отскоча до Chuky's и да пробвам някое от техните предложения. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 14 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2019 Генерално и нас не знам защо кафета по повечето магазини са изгорели на въглен и смесени с по-светли. Ето какви видях наскоро. Добре изпечено кафе Професора, който се изходи по-нагоре кърти мивки! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N1995 Публикувано 14 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2019 Е какво ги гледаш тия активни въглени, то освен да го дъвчеш против разстройство за друго не става, но пък е 19 кинта килото "бленд" Аладин Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 14 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2019 Абе и по 25-30 са същите, което не е без пари. Аз за около 40лв средно взимам съвсем различни неща. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 14 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 14 Февруари 2019 Киселяк и горчиляк, който хората заливат със захар, за да не им е гадно на вкус.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Добрутру... Sent from my iPhone using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Това от автомат ли е или само крема диск? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Къде ме фърли ти бре... нямам такива работи. Ранчилио силвия и отделна мелачка. Sent from my iPhone using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N1995 Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 По снимки всичко е наред Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L&R Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Добро утро и от мен, моето днес е нещо тъмно и шарено. Kenya AA. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Готина шарка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passi Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 Не трябва ли да са малко по къси тези кафета? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
redalex Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 хахаха ти как разбра колко са къси, като не знаеш колко са големи чашите бре?! моето е двойно и е сигурно 30-40 мл течност. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
OvivO Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 кафето по снимка няма как много да коментирам, но на този тип чашки определено им се радвам и аз Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L&R Публикувано 15 Февруари 2019 Доклад Share Публикувано 15 Февруари 2019 1 hour ago, Passi said: Не трябва ли да са малко по къси тези кафета? това от моята снимка е 22g~22ml Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване