Speedy Публикувано 11 Август 2006 Доклад Share Публикувано 11 Август 2006 Здравейте, от известно време ме занимава тази дилема и така и не мога да достигна до еднозначен отговор кой вариант е по-удачен. Зная, че и двата модела са обсаждани във форума и съм прегледал доста теми, но никаде не са съпоставени и сравнени пряко. Основен вапрос: Кой модел е за предпочитане и защо?Ако може собственици и компетентни по проблемите, експлоатацията, разходи по поддръжката да споделят положителни/отрицателни и впечатления.Не съм специалист по дизел, но зная че ТДИ варианта е много по-икономичен, но и струва поне 1000-1500лв повече, а и ремонтите са му по-скъпи. Заслужава ли си инвестицията или бензиновия вариант +газова уредба е по-добрия избор?Благодаря ви предварително! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLO Публикувано 11 Август 2006 Доклад Share Публикувано 11 Август 2006 От както си купих дизел,бензинови двигатели повече не поглеждам,обаче моята е с първа регистрация 03.2001г.Сега при теб е друг проблема,искаш да си купиш Б4 дизел и ще е поне на 11-12 години,което означава доста километри и доста поизхабен двигател(колкото и да е поддържан),което означава и доста често влизане в бокса,а поддръшката на дизела е доста по-солена.Демек ако имаш късмет и уцелиш на запазен дизел,което е много трудно взимаш без да се замисляш.Другия двигател на който си се се спрел,според мен най-здравия двигател слаган на Б4,имам всеоще Б4 с този двигател,без газ е,карам го на бензин и макар че на таблото пише 180000км е поне двойно,освен бенз и редовната му смяна на консумативи друго не съм барнал вече към 30000км.,масло не доливам воопще от смяна до смяна,никаде не ме е оставила,просто е железен,а пак и ако се наложи нещо да се смени не е никак скъпо.единствения недостатък на този двигател е че малко тромав,всичко друго е +.Та 2.0 АБТ + газ мисла че е подобрия вариант(мое мнение)Успех!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 12 Август 2006 Доклад Share Публикувано 12 Август 2006 И АБК + газ също не е лош вариант...вече на всичко могат да ти сложат газ и ако се грижиш подобаващо няма да имаш проблеми...АБТ обаче е по-добре за газ, поне всички така казват...Успех...П.П. И аз съм пред тази дилема... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Speedy Публикувано 13 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 13 Август 2006 Благодаря за помощта! Найстина като че ли везните натежават в полза на 2.0 АБТ което с една уредба Ловато ще е супер. Все пак искаше ми се да чуя мнението и на хората каращи този забележителен турбо дизел. Какви могат да са недостатаците и проблемите на едно 1.9 ТДИ, нов внос, 92г. на 180 000 км? Висока ли е аварииността му? Има ли добра сервизна поддръжка? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Бате Весо Публикувано 13 Август 2006 Доклад Share Публикувано 13 Август 2006 (Редактирано) Турбо дизелът има един единствен недостатък в повечето случаи - огромен пробег, от който идват и всички останали проблеми с поддръжката на такъв двигател. 180 000км на "нов внос" и 92-ра звучи оптимистично меко казано, ама много меко казано. Редактирано 13 Август 2006 от Бате Весо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLO Публикувано 13 Август 2006 Доклад Share Публикувано 13 Август 2006 (Редактирано) 1.9 ТДИ от 92г. на 180000км. граничи с невъзможното,ако пак е италянка умножаваш поне с 2.Едва ли някои си купува дизел за да му седи в гаража или пред блока.Ти си знаеш най-добре,квото ти харесва това си купуваш!И да не забравиш да почерпиш Редактирано 13 Август 2006 от SLO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Speedy Публикувано 13 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 13 Август 2006 Ясно, значи тези километри не са реални! Доколкото схванах тънкостта е в това, че много караната кола ще изисква повече неща за смяна, евентулно по-чести повреди, а това значи доста капиталовложения при ТДИ двигател. А при 2.0 АБТ с добра газова уредба дали ще има някакви по-сериозни проблеми? Има ли някакви специфични неща сварзани с избора на газовата уредба, ако се спра на този вариант? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 13 Август 2006 Доклад Share Публикувано 13 Август 2006 КОлеги и аз гледам АБТ с възможност за газова, и аз ли попадам на куци коне или толкова си може АБК-то, но хич ги нема по 5сек. им се моля да потеглят от място...2 такива гледах досега, но хич не ми допаднаха, може би щото и преди съм карал 112к.с. и не мога да падна по-долу в мощността...?Айде и успех на колегата... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tarikata_cs Публикувано 21 Август 2006 Доклад Share Публикувано 21 Август 2006 Съветвам те да си купиш дизеловия вариант,ако двигателя е 1Z имай в предвид ,че е много здрав ако е потдържан добре не са проблем многото километри.Разликата във вървенето също е огромна имаш опция и за чип тунинг!Разхода е нисък,държи по висока цена и мн.други предимства Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dido-audi Публикувано 21 Август 2006 Доклад Share Публикувано 21 Август 2006 колега и двата двигателя са хубави според мен вече си е чис касмет на какво ще попаднеш след като вече е наваршило десетака но на км неварваи че те и на 5г са по толкова немога даги разбера тези работи тия хора неги ли карат тези коли Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
toro Публикувано 21 Август 2006 Доклад Share Публикувано 21 Август 2006 нали всички коли в бг са от дядо,баба или незнамак какво си, затова са почети като нови на по 100к км няма значение от годините рядко на 150 тогава са съвсем реални.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 SLO, ти и аз карам дизели които единственото което имат общо с един 90 коня 1Z е че се сипва дизелово гориво и има турбо към двигателя. Ето защо бих препоръчал дизел:Един двигател се скапва от високи обороти и висока компресия. Или поне аз така си мисля. Във всеки случай дизелов двигател с турбо е лишен и от двете от което следва, че ако ще и на 300'000км да е пак ще има живот в него. Другото предимство на дизела е в много ниският въртящият момент, който един беизинов двигател дори и с турбо не може да постигне. Така колата става изключително приятна за каране, без нужда на постоянна смяна на скорости, както в града така и извън него.Специално за 1Z 90 коня 1.9 TDI е почти невъзможно да бъде счупен, ремонт на турбо (което мисля е едно от малкото неща подлежащи на евентуален ремонт) струва преко сили 300лв и ще ти дава 6л/100км в градски условия Дано съм успял да те вкарам във филма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLO Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 SLO, ти и аз карам дизели които единственото което имат общо с един 90 коня 1Z е че се сипва дизелово гориво и има турбо към двигателя. Ето защо бих препоръчал дизел: Другото предимство на дизела е в много НИСКИЯТ въртящият момент, който един беизинов двигател дори и с турбо не може да постигне.Колега,Wizi е искал да каже че " предимство на дизела е в много ВИСОКИЯТ въртящият момент на НИСКИ ОБОРОТИ, който един беизинов двигател дори и с турбо не може да постигне. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lube Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 КОлеги и аз гледам АБТ с възможност за газова, и аз ли попадам на куци коне или толкова си може АБК-то, но хич ги нема по 5сек. им се моля да потеглят от място...КОлеги само да се поправя т.к. съм допуснал грешка - имам предвид че АБТ-то е куц кон... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Speedy Публикувано 22 Август 2006 Автор Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 Да когато попитах за 1.9 TDI имах предвид точно 1Z , за който чувам само добри неща, дори и да е над 10 години. Сега като че ли ме убедихте да се разгледам за дизеловия вариант . Проблема е, че в БГ веднага им вращат километрите пробег и не се знае колко всащност за изминати . А освен поиздухано турбо(което може да се рециклира, надявам се) какви други коварни проблеми могат да се появят? А какво мислите за идеята да се обърна към човек, който да ми го внесе от Германия като уговорката е да не е от автокъща и да е към максимум 220 000 км? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wizi Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 Километрите на такъв автомобил са абстрактно понятие и е последното нещо, на което трябва да обърнеш внимание. Огледай за ходова част, интериор, екстри... Двигателят не го мисли толкова. Кола от Германия има смисъл да се докара до тук едва ако става дума за цена над 5000 Евра въпреки, че и в този случай може да се поспори на моменти. Лично мое мнение. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Батстанчо Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 SLO, ти и аз карам дизели които единственото което имат общо с един 90 коня 1Z е че се сипва дизелово гориво и има турбо към двигателя. Ето защо бих препоръчал дизел:Един двигател се скапва от високи обороти и висока компресия. Или поне аз така си мисля. Във всеки случай дизелов двигател с турбо е лишен и от двете от което следва, че ако ще и на 300'000км ...........Ще си позволя лека поправка...ниска степен на сгъстяване.Компресията му трябва да си е като на нормален автомобил със или без турбина!П.П.Или поне аз така си мисля?!? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zoro Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 Съветвам те да си купиш дизеловия вариант,ако двигателя е 1Z имай в предвид ,че е много здрав ако е потдържан добре не са проблем многото километри.Разликата във вървенето също е огромна имаш опция и за чип тунинг!Разхода е нисък,държи по висока цена и мн.други предимстваГласувам за горенаписаното.Другото ти го казаха. Успех ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tisho_g Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 някой би ли показал някоя снимка на този 1Z мотор Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tisho_g Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 това ли е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitro Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 това е Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi4life Публикувано 22 Август 2006 Доклад Share Публикувано 22 Август 2006 АБТ че и с газ - това ще върви ли ще пълзи ли? Имал съм точно такава - и харча и е много даже. Вземай тди - хем малко гори хем повече върви. Все пак колата трябва да ти доставя и малко удоволствие, а не да и се молиш да тръгне /цитирам колегата/ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SLO Публикувано 23 Август 2006 Доклад Share Публикувано 23 Август 2006 Съгласен съм с повечето колеги и с това което са писали,то се вижда и от първия ми пост в тази тема де,обаче там съм писал и за годините и километрите на дизелите,и си направих труда да видя колко се оплакванята точно от 1z.Оказа се че има доста:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=14413http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=11720http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=12017......................................Това се теми(оплакваня)точно от двигатела,за АБТ почти не успях да намера.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thor Публикувано 23 Август 2006 Доклад Share Публикувано 23 Август 2006 Това се теми(оплакваня)точно от двигатела,за АБТ почти не успях да намера....Няма и да намериш оплаквания за АБТ и надеждността му!;-))) Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tisho_g Публикувано 23 Август 2006 Доклад Share Публикувано 23 Август 2006 (Редактирано) ДОБРЕ ДЕ СПЕЦОВЕ КАЖЕТЕ КАКЪВ МОТОР ЗА ДИЗЕЛ СПОРЕД ВАС БЛАГОДАРЯ Редактирано 23 Август 2006 от tisho_g Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване