stefanakus Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 карам ауди вече 8 години и няма да сменям марката, нито пък кутрото, но съм си харесал а6 240 коня 2.7 би турбо, та искам да попитам има ли някакви проблеми мотора. и как се поддържа тази кола, ходова част и мотор се интересувам най-много. Благодаря предварително Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nmm Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 (Редактирано) Ходовата част е като на всяко С5 - лигава и с много компоненти - т.е. слабичка. Двигателя трябва да е много приятен за каране. Единствения страх са турбините и едни датчици около ламбдите. Задължително иди на щателна диагностика на мотора от специалист. За двигателя говоря от непреки впечатления. Тук във форума само този колега знам че има такова. Даже в момента май го ъпгрейдва на 400+ коне. Ако е автоматик внимавай с кутията защото този двигател и разказва играта. Редактирано 9 Февруари 2010 от nmm Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 Евентуално до дни ще изпадне Олроуд с този мотор,2004г.,купен нов от Бг,с много екстри. Ако имаш интерес,казвай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 (Редактирано) хахха как ме нареди евала... мотора си има дертове , но не и сериозни ...основно са течове от гарнитури и темподобни , както и турбините , които са леко кекави , ако не се грижиш за тях както трябва...също има едни дрисливи ЕГТ датчици , които дават често фира и са бая парички ..за друго не се сещам !! за това , като се купува такъв мотор приготвяш едно 3-4К лв за ремъци и гарнитури и после си караш спокойно дълго време!ако ти притрябват некви части 2ра ръка ..имам Редактирано 9 Февруари 2010 от kolio kioravoto prase Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ACE Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 Даже в момента май го ъпгрейдва на 400+ коне.Тва са силно преувеличени слухове основно са течове от гарнитури и темподобниИ аз съм човек де Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 буаххаах като ъпгрейдвам ще е доста по сериозно от некви си 400 коня .... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ACE Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 буаххаах като ъпгрейдвам ще е доста по сериозно от некви си 400 коня .... :o Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yavor20v Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 буаххаах като ъпгрейдвам ще е доста по сериозно от некви си 400 коня .... Заставаш ли на чертата??Имай предвид ,че маслото го купувам от твоя край,тва значи директно ени пеесе коня повече!Да знаеш и ти откъде да земеш...само че чувам че мотула му е ментак,само кастрол бухай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio kioravoto prase Публикувано 9 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 9 Февруари 2010 буахахах заставам ве ..ама няма да е скоро а тоя с маслото на мен ше ми обади специално такова, така че те зиам за закуска .. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanakus Публикувано 10 Февруари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 мерси колеги, имам интерест към олроуда, ако може повече инфо на ЛС, а да попитам има ли проблем, ако е с газово.Защото съм чувал, че като караш турбо на газ става лошо, това най-много ме интересува! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ghostdog Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 колега ако гледаш обявата в мобиле.бг, за тази сивата а6-ца с газовият инжекцион само да знаеш, че е 230 коня, не 240те първо я продаваха за 280 после стана 240 и свалиха цената, явно нещо и бягат конета на тази кола Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 мерси колеги, имам интерест към олроуда, ако може повече инфо на ЛС, а да попитам има ли проблем, ако е с газово.Защото съм чувал, че като караш турбо на газ става лошо, това най-много ме интересува!Няма ядове, пак некой разбирач ти е писал глупости. Ама да не си сложиш ГИ за 770 леа, че тогава може и да имаш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanakus Публикувано 10 Февруари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 (Редактирано) знам, че не е 240, но мерси та въпроса ми е дали ако е на газ турбо има проблеми, защото съм се спрял на този мотор принципно и се чудя, ако ми харчи много дали да слагам газ и ако сложа ще стане ли гафНяма ядове, пак некой разбирач ти е писал глупости. Ама да не си сложиш ГИ за 770 леа, че тогава може и да имаш.не не, става въпрос за газово, като това с което съм в момента на 6 така за 2800лв, няма ядове, но като си говорих с "сумиста " и той каза, че на баща му колата 1.8Т 50К км на газ и в бокса с много големи проблеми и доста други хора съм чувал и затова Редактирано 10 Февруари 2010 от stefanakus Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 знам, че не е 240, но мерси та въпроса ми е дали ако е на газ турбо има проблеми, защото съм се спрял на този мотор принципно и се чудя, ако ми харчи много дали да слагам газ и ако сложа ще стане ли гафне не, става въпрос за газово, като това с което съм в момента на 6 така за 2800лв, няма ядове, но като си говорих с "сумиста " и той каза, че на баща му колата 1.8Т 50К км на газ и в бокса с много големи проблеми и доста други хора съм чувал и затоваСумиста разбира от газ, колко аз от пеене. Как може въобще да слушаш някой дето никога през живота си не е карал кола на газ. Той газовата на баща си е свалил веднага след като я е купил, поне така е казвал. Аз над 60 000км вече минах на газ, може би 20 000 от тях с чип и нито ми е гръмнал мотора нито нищо. И леко не съм единствен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanakus Публикувано 10 Февруари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 благодаря много Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robobug Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Отчети факта, че всички газови уредби са сложени на 1.8Т или на атмосферни мотори.Как ще се държи V образен надут мотор предвид по-различното разположение и охлаждане на главите, по-високата темепратура на газта, различните катализатори и изпускателна система - никой все още не може да каже.Дали продаваните в БГ газови уредби могат да бъдат подкарани с 2.7Т - при известните проблеми, който масово имат с "чипнати" мотори - също е неизвестно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Отчети факта, че всички газови уредби са сложени на 1.8Т или на атмосферни мотори.Как ще се държи V образен надут мотор предвид по-различното разположение и охлаждане на главите, по-високата темепратура на газта, различните катализатори и изпускателна система - никой все още не може да каже.Дали продаваните в БГ газови уредби могат да бъдат подкарани с 2.7Т - при известните проблеми, който масово имат с "чипнати" мотори - също е неизвестно.Какви са проблемите с чипнатите мотори които споменаваш. Сподели, не се заяждам а да стане полезна дискусия. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robobug Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Какви са проблемите с чипнатите мотори които споменаваш. Сподели, не се заяждамСпоред мен се заяждаш. Написал съм, че уредбите имат проблеми с чипнати мотори, а не моторите.Темата е в подфорум АГУ и ти самият си взел участие в нея.... а това, че Наско от Сусанин е с 300кс и АГУ не е съвсем така предлагам повече да не спамим темата, ако искаш да водим диксусия за нещо - пиши ми ЛС Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pretorian33 Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 (Редактирано) Щом мислиш да слагаш газова на подобен мотор, май тази кола не е за теб. Лично мнение. Редактирано 10 Февруари 2010 от Pretorian33 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ghostdog Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Щом мислиш да слагаш газова на подобен мотор, май тази кола не е за теб. Лично мнение.съгласен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stefanakus Публикувано 10 Февруари 2010 Автор Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 така е, но има кола със сложена газова в италия в оторизиран сервиз на ауди и доста ме блазни иначе аз повече газ няма да слагам, на жена ми на колата не сложих :wub: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nightmarez Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Щом мислиш да слагаш газова на подобен мотор, май тази кола не е за теб. Лично мнение. Колегата иска хем мощно, хем евтино да му ляга. Двете неща не вървят ръка за ръка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Според мен се заяждаш. Написал съм, че уредбите имат проблеми с чипнати мотори, а не моторите.Темата е в подфорум АГУ и ти самият си взел участие в нея.... а това, че Наско от Сусанин е с 300кс и АГУ не е съвсем така предлагам повече да не спамим темата, ако искаш да водим диксусия за нещо - пиши ми ЛСДааа точно за тази теми си мислех, че ще кажеш. Там проблема е ясен и не знам защо става на въпрос въобще. Просто изпарителите са до по малко коне отколкото става колите след чипване. Специално бигаз имат изпарители до 280 kw, аз като сменя турбината него ще сложа. А масовите ГИ-та които са евтини са до по малко коне. Има някои даже които и 150 коня не покриват. Не виждам с какво се заяждам, просто изяснявам неясните неща. Не знам защо намеша Наско от Сусанин, той сега след к04-та каза че гт28рс ще слага, но на какво си кара колата нямам представа. Явно ти по добре знаеш. Изясни ако искаш.Щом мислиш да слагаш газова на подобен мотор, май тази кола не е за теб. Лично мнение.Поради каква причина мислиш така ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 Поради каква причина мислиш така ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
robobug Публикувано 10 Февруари 2010 Доклад Share Публикувано 10 Февруари 2010 @shpeksi спри да спамиш темата, като видиш чипнат 2.7 ако ще и с пет изпарителя по 280кв на ГАЗ пиши колкото и каквото искаш. До тогава си подвий опашката и не давай объркващи съвети и примери.Никой не е казал, че не може 2.7Т с газ, а че е подигравка с мотора, която изяжда много от възможностите му.Явно от многото натрупани мнения си забравил какво си писал, ще те цитирам (от същата тема за проблемите с чипанти 1.8Т и газ):"Ясен е проблема, вие искате само с 200 лева за чип да минете. Ако ставаше толкова евтино ехеееее. Наско (собственика на сервиза на Иван Сусанин) има г4 с 1.8т към 300 беше като го разпитвах последния път. При него няма драми ама трябва друг изпарител. дюзи и т. н."Не ми отговаряй повече - с Бигаз с 2 изпарителя съм, с възможно най-големите дюзи и съм запознат с проблемите на газта, няма какво да ти доказвам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване