Jump to content

sweep

Members
  • Мнения

    10201
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    лястовица с рамка

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

11881 профилни разглеждания

sweep's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Продава се автомобила от заглавието. https://m.mobile.bg/details/11708079757397611 Автомобилът е внесен от Канада и закупен от автокъща, на реален и доказуем пробег от 173 000 км без никакви инциденти. Регистриран и обслужен, автомобилът разполага с активно каско и гражданска към ДЗИ. Пристигнал с технически проблем във въздушното окачване, но всички амортисьори и възглавници са подменени и в гаранция. Челното стъкло бе увредено при транспорта, но е заменено с оригинално стъкло с акустична и термозащита + подгрев - Saint-Gobain. Всички системи и екстри на автомобила са в пълна изправност. Състоянието на двигател, скорости, окачване и салон са безупречни. Оборудванe: 4700 cс V8 Bi Turbo. 7GTronic+. AirMatic. 4Matic. AMG package Би ксенонови завиващи фарове Преден и заден парктроник Камера за заден ход Система за измиване на фарове Оригинални AMG джанти R20 Степенки Рейлинг на тавана Кожен салон с перфорирана кожа Подгряване и обдухване на предните седалки Подгряване на задните седалки Подгряване на волана Подгряване на предното стъкло Прибиране и подгряване на огледала Лейн асист система Навигационна система Система за следене на пътни ленти Автопилот Кожено шито табло Електрически багажник Мултифункционален кожен волан с подгрев и памет Подлакътник Система Isofix Панорамен, черен таван Автоматик 7GTronik+, пера за смяна на скорости от волана 3 зонов Климатроник Памет на седалките Премиум озвучителна система Harman/Kardon Електрически теглич Автомобила се намира в София, за допълнителна информация, моля обадете се на посочения в обявата телефон.
  2. Ако ще харчи повече от 10 градско се отказвам... Дайте малко по-сериозно. Ако някой има преки технически наблюдения да дава. На кой, колко му харчи е безпредметно.
  3. Поне такава информацяи бях чел тук, за 2018 канадската версия. Нещата клонят към големия камион. Не съм сигурен, че с децата ще се вместим в Q5.
  4. Здравейте, Въртят ми се някакви идеи в главата за тези два автомобила. Гледам бензиновите варианти 2.0 265 коня за Q5 и 3.0 333 коня за Q7. При вискчи положение ще се внася от канада. За 3-ката мисля, че съм наясно - 2 реда дюзи, турбо, здрав мотор. За 2-ката обаче нямам никаква информация, струва ли си, здрав ли е? Какъв е случая с тоя електромотор. И не на последно място кутията... До колкото разбрах е S Tronic 7 степенен. Той как е?
  5. Колега, не искам да те притеснявам, ама това се отнася за всички автокъщи.
  6. Ето, вече знаеш, ходи заверявай и се върни пак след години, като имаш реална информация.
  7. Играч, спри да се излагаш и да споделяш информация от "един приятел ми каза". Ти от позицията на аз чух, че така било водиш разговори с хора, които са внесли и карат такива коли. Няма нищо, което не се знае от първа ръка и коментарите ти са абсолютно безполезни.
  8. sweep

    2.5tdi +360hp

    Другата седмица проекта става на 4 години, предполагам Данчо е подготвил изненада за празника.
  9. Защо не си купите здрава канадка и не си я докарате? Трябва си малко ровене и търпение, но резултата си струва.
  10. Предкодира се на виртуалния кокпит. На аналоговото табло... Тази е доста базова като цяло. Мисля, че това им е най-ниското ниво на ободурдане.
  11. В този касус бих избрал бензина. Вкарай си от Канада, цената ще те изненада приятно и колите са читави.
  12. Лага го има и се усеща най-мого при потегляне. След първоначалното отлепяне и вдигане на 20км вече си върви адекватно колата. До колкото ми е известно точно скоростите причиняват тая дупка.
  13. Колкото и банален да е отговора - каквото намериш читаво - купувай.
×
×
  • Create New...