nikoooo Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Здравейте,търся си от известно време семеен автомобил и съм се спрял на Ауди А4 2005/2006 комби,предпочитанията са ми да е черно по възможност,светъл салон(може и кожа),задължително ръчни скорости,не държа да е някаква бегачка ,защото ще возя бебе все пак в него.Бих помолил съфорумниците,ако не е проблем да ми препоръчат някакъв двигател който няма да ми отваря кой знае какви грижи и колата да дреме нон стоп по сервизи.Аз съм се спрял на 1.9 или 2.0 дизел,покарах една 2.5 тди 163 коня,но ми наговориха куп негативи за въпросния двигател колко бил проблемен и колко много недостатъци имал.Благодаря ви предварително,ако някой има оферта за такъв автомобил и може да се пусне тук в тази тема,ще се радвам да я прегледам! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Доколкото си спомням 1.9 вече не се продава 2006 год, иначе е по-добрия вариант в сравнение с 2.0ТДИ ... Ако ще взимаш 4 цилиндъра мотор по-добре е някое TFSI/FSI (т.е. бензин) - поне аз така мисля.. разликата в разхода не е толкова голяма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikoooo Публикувано 13 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Да,бензиновият вариант не го отхвърлям,аз и без това до момента съм карал само бензинки,но до колкото знам рядко се срещат от този модел на БГ пазара втора употреба. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daks Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Разликата в разхода на 1,8Т и 1,9Д е огромна, но зависи колко каращ на година, за да си направиш сметката дали има смисъл от дизел.Сподели и какъв ти е бюджета! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toledo Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 винаги има смисъл от дизел, само че точно от този едва ли ... като гледам в съседната тема кво пише за този мотор от тези години Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asenovb Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11308777951201456&f1=detailsЕто една примерна , точно по вашите изисквания - черна , светъл салон , ръчка , 1.9тди и дори е внос от немско , а и цената не е лоша ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
raiders Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 1.9 115к.с. не бих купил макар да има и такива А4 Б7 защото са само с 5 скорости. Все пак като даваш пари за съвременна кола 2.0 140к.с. 4 цилидров и само 6 скорости.От бензина колегите хубаво са ти казали за директното впръскване и по-добра динамика/разход на двигателите, но ако искаш да слагаш ГИ ще трябва да се ориентираш към 1.6 и 2.0 20ВЗа мен това е добро решение за разхода и подръжката на желанато Ауди А4 Б7. Каквото и да избереш ще си доволен колега. Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nikoooo Публикувано 13 Юли 2011 Автор Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Километрите ми на година са малко,не повече от 17 000-20 000 предимно градско,извънградското ми е магистрала(ако може да се каже че в БГ има магистрали) .Относно бюджета -17 000 лв кеш е максимума който бих дал за такъв автомобил. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netizen Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 1.9 115к.с. не бих купилинтересно защо може би си карал такава доста време и имаш преки впечатления Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nuvoari Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Ако държиш на бензинова кола 1,8 Т е най-правилния избор,а за дизела 1,9 е по добрия и по безпроблемния вариант.И двата мотора са доста корави ,а ако ти малеят конете на дизела с едно чипче ще ги посъживиш.Не се лъжи да взимаш 2,0 и 1,6 бензинови(има доста писано особенно за 2,0-та).. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gogotzanovsf Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 (Редактирано) интересно защо може би си карал такава доста време и имаш преки впечатления Първо е с ръчни 5 скорости ,и второ е наи-умрелия мотор на б7 след 1.6.А и не съм виждал такава с автоматик ,а в днешно време останаха малко балъци и тънкачи дето ръгат като хамали скорости по цел ден с пот на челотоТи да не би да имаш 2.0 ка? Редактирано 13 Юли 2011 от gogotzanovsf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netizen Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 тва пак ли от личен опит се споделя, за най умрелия мотор? на жена ми бих и взел автомат, да Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gogotzanovsf Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 (Редактирано) е що на жена ти автомат ,като ръгаш скорости си голем мъжкар ли .Просто на днешно време всеки има климатик,автомат,нави все нормални неща .Хората гледат да им е удобно,просто подръжката им идва в повече на някой и заради това ги отричат че били женски коли има и некой комбинаций дето ги няма с автомат.А иначе 1.9 не съм карал ама имам две 2.0д и повярвай ми не късат главата при потегляне както бяха писали колегите в една тема ,просто за добри за подръжка и харчат малко.Сещам се колко може да върви 1.9 115к.с .Иначе на колегата бюджета май му е доста малък и може да разгледа и 1.6 или б6 Редактирано 13 Юли 2011 от gogotzanovsf Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
netizen Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 не виждам кеф и фън в карането на автомат, това ми е проблема, не ми е проблем "поддръжката" му а леко бутнато 1.9Д къса глави, като за трактор разбира се , не смея да насъсквам 2.0Д поради ред причини... ако идвам скоро към софия ако искаш може да се видим и да покараш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daks Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Километрите ми на година са малко,не повече от 17 000-20 000 предимно градско,извънградското ми е магистрала(ако може да се каже че в БГ има магистрали) .Относно бюджета -17 000 лв кеш е максимума който бих дал за такъв автомобил.С този пробег си на кантар дали си за бензин или за дизел. Но с този бюджет с читаво Б7 май няма да се уредиш, особено 2006 г. Поогледай се за Б6 1,9ТДИ/131 к.с. около 2004 г.! Има повечко шанс да намериш нещо стойностно!Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hivanov Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 (Редактирано) 1.9,5 ск. на б7 върви почти колкото 2.0 на б7 6 ск. В смисъл разликата хич не е голяма.Вероятно точно поради 5 те скорости. Прави впечатление, че тръгва по-добре, но въздухът му свършва по-раничко.Чипосано за ок. 200 - 300 лв върви осезаемо повече. Та 1,9 си е добър избор, но е рядкост.не виждам кеф и фън в карането на автомат....Хаха, колко пъти съм го чувал това. След няколко дена с автомат всички минават на: "Ръчка, никога повече!" Редактирано 13 Юли 2011 от hivanov Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 С този пробег си на кантар дали си за бензин или за дизел. Но с този бюджет с читаво Б7 май няма да се уредиш, особено 2006 г. Поогледай се за Б6 1,9ТДИ/131 к.с. около 2004 г.! Има повечко шанс да намериш нещо стойностно!Успех! Това и според мен е правилния избор ако не държиш задължително да имаш голяма решетка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daks Публикувано 13 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 13 Юли 2011 Та 1,9 си е добър избор, но е рядкост.Хаха, колко пъти съм го чувал това. След няколко дена с автомат всички минават на: "Ръчка, никога повече!"И двете изказвания са верни. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цецо Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 (Редактирано) Абе умната с тоя 2.0ПД (140ка), че.... Не че обезателно ще се счупи. Късмет работа е. Ама процента на гръмнали е достатъчно голям, а ремонта почва от 3 хилки ако главата ще се сменя. Най-тъпото е че не зависи от това дали колата е гонена или не. Трошат се и съвсем галени коли. А някой дето са сериозно ъпгреднати и им късат шортите всеки ден - живи и здрави...Абе това си е конструкторски дефект, ама е толкоз сериозен, че VAG си траят като ..... по въпроса. Нито дума за изтегляне на коли, нито за отстъпки при ремонта.Също внимавайте да не попаднете на такава с DPF филтър (демек евро 4). Майната му на филтъра, хирургически се лекува, ама дюзите там са едни сименски...... и са бая чупливи.... Всъщност дали има А4 2.0Д без DPF почвам да се замислям.... Май само А3 имаха вариант 2.0Д без ДПФ....Иначе щом човека не търси бегачка - 115 коня варианта не е лош. Мотора е доста облекчен, което предполага по-малко дефекти. Цената е сравнително ниска, защото хората не го харесват заради 5те скорости. Иначе колата си върви доволно добре според мен. Редактирано 15 Юли 2011 от Цецо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hivanov Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 .... Всъщност дали има А4 2.0Д без DPF почвам да се замислям.... Повечето до 2008 са без ДПФ, после е обратното ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 Повечето до 2008 са без ДПФ, после е обратното ...То ДПФ-а далече не най-голямата драма на 2.0 ТДИ-то.... баланс шафт модула, който върти маслената помпа е далеч по-гаден проблем, от който ще пищят много хора тепърва.. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hivanov Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 Абе 2.0 ТДИ ПД, нещо като новият "душегуб" се заформя...май. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BECKO Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 (Редактирано) Абе 2.0 ТДИ ПД, нещо като новият "душегуб" се заформя...май.Аз не бих искал да изказвам крайни мнения, но в периода 2004 - 2006 по-здравия двигател като механика между 2.0 ТДИ и 3.0 ТДИ без съмнение е 6 цилиндровия....А за проблема с баланс шафта има много забавен американски сайт:http://www.myturbodi...-passat-tdi.htmС две думи при разбиването на обтегача и веригата на въпросния баланс шафт модул се получават вибрации, които износват шестостена, задвижващ маслената помпа.. и в един прекрасен ден мотора става на салата.От един момент нататък сменят веригата със система от зъбни колела, опитвайки да се преборят с проблема ... по мои наблюдения не чак толкова успешно.И сега новината за собствениците на 2.0 ТДИ с обтегач на баланс шафта - веригата за стария вид обтегач не се предлага вече от VW/Audi, само замяна на целия модул с новия вид (едни 2100 ++ лв. да им е честито)...а работила верига съм виждал разтеглена т.е по-дълга с почти 1 сантиметър от нова и с втора ръка верига не стават нещатаИма решение как да се ъпдейтне стария баланс шафт към новия и за по-малко пари, но който се интересува от това ще трябва да ми пусне Л.С. Редактирано 15 Юли 2011 от BECKO Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Цецо Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 (Редактирано) Абе тя работата е объркана. VAG имат ужасно много видове дизелови мотори. Има няма - 20-30 вида До колкото аз знам проблемния мотор, който пука глава е BKD, той си е с нормални електромагнитни дюзи (т.е. с дюзите проблем няма). Ама според ЕТКА той въобще не се монтира на A4, а само на A3. Излиза, че А4 не би трябвало да страда от проблеми с главата.На VAG 2.0ТДИ с помпа дюза (комъните не ги коментираме въобще) ако е с DPF мисля, трябва да е с проблемните Сименс дюзи. Ако е без филтър трябва да е с нормални електромагнитни Бош.Така, че според мен А4 Б7 2.0ТДИ(140) не би трябвало да страда от пукнати глави и ако е без DPF не би трябвало да има и проблем с дюзите. Ако си прав, че до 2008 няма DPF, то Б7 2.0ТДИ не би трябвало да има нито проблем с главата, нито с дюзите. Така, че може да се окаже, че е добра покупка такъв мотор. В горе изложеното не съм сигурен, както казах VAG дизелите са адски много и се монтират в всякакви комбинации от купета и марки.П.С. За баланс шафта е нова болест, почна от сравнително скоро да се чува за нея, та тепърва ще видим как се развива проблема... Въобще наистина тоя 2.0ТДИ ще се окаже следващия душегуб. Няма печеливша комбинация от букви на мотора май Редактирано 15 Юли 2011 от Цецо Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 15 Юли 2011 Доклад Share Публикувано 15 Юли 2011 Ако знаеш колко Б7ци съм виждал с проблем в този баланс шафт модул......Имам чувството, че вече само по звука ги познавам. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване