Absolut Публикувано 22 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2009 (Редактирано) Здравейте, колеги! Отдавна се каня да направя едно допитване относно количката ми.. Преди година ми беше щукнало да я продавам, за да вземам по-голяма...сега съм с нови идеи. Не следя пазара, но знам, че нещата не са розови. Цените се сринаха тотално. И все пак хубавото си е хубаво Т искам да попитам каква е според вас обективната цена, която мога да потърся за колата ми. Ще се правят компромиси, в тази криза няма как, но и не искам и да я продам на някой сульо..твърде много любов ще отиде на вятъра Ето малко инфо за колата: Основни параметри: А4 Авант, 2.0 TDI, 140 к.с., модел 2006 по шаси, произведена 2005. На 160.000км. Излишно е да казвам, че са реални - те не са и малко..Имам си книжка, подпечатвана от Ауди в Германия преди да я докарам лично. В България за една година съм врътнал около 15.000км, които са предимно от две лета на морето и ходене по вили през отпуските. Градско е карана доста малко, защото работя в чужбина и на практика съм в БГ само за по няколко дена в месеца. Дори не знам защо така се изкуших да взема кола, знаейки, че няма да мога да й се наслаждавам на 100%..предполагам тази страст, която ни събира тук, е причината Ръчна 6-степенна скоростна кутия. Оборудването включва оригинални чисто нови немски джанти и гуми (старите ми ги взеха пред блока наскоро ), ел. стъкла отпред, отопляеми ел. огледала, подлакътник, бежав кожен салон, лумбални масажори на седалките, отопление на седалките, двузонален климатроник, автопилот, голяма навигация RNS-E с DVD четец, MP3 четец, два слота за SD-карти, опция за ТV. Поставка за телефон, микрофон и възможност за свободно говорене, бордови компютър с цветен дисплей, два вида памет на бордовия компютър (дневна и обща), задна щора, падащи седалки. Много добро външно и вътрешно състояние. Тунинг: Налях (не ми се казва колко ) пари за S4–визия (Bi Xenon фарове с бели мигачи и daylight функция, S4 предна решетка и броня). Получи се мноого красиво (поне според мен).Какво мислите? Колко върви една такава красавица? Гледам в немското мобиле започват от 10-11на хилки в евро, но далеч не толкова апетитни визуално...а и нямат пълно каско, ГО, зелена карта и т.н. до август 2010 Ето и малко снимки: Редактирано 22 Ноември 2009 от Absolut Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlobil Публикувано 22 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2009 Имам известен интерес , я измисли примерна ценичка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mitsubishi galant Публикувано 22 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2009 Много приятна колица. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 22 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 22 Ноември 2009 Кажи колко искаш да ти кажа А сега серизоно, измисли си цена пък пазара ще си каже. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 23 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Хм, ми нещо 23-25К ми се струва нормално...при положение, че преди година и с тунинги и застраховки ми стъпи горе долу двойно Вие какво мислите? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sky Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 На 23 мисля ще я продадеш без проблем. Ако не са я взели до пролетта и аз може да се включа в списъка на купувачите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nasti Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 На 23 мисля ще я продадеш без проблем. Ако не са я взели до пролетта и аз може да се включа в списъка на купувачите.Е ти го оправи човека ЕЕЕЕКСТРА... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Хм, ми нещо 23-25К ми се струва нормално...при положение, че преди година и с тунинги и застраховки ми стъпи горе долу двойно Вие какво мислите?Че ти направо нова да беше взел.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 23 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Че ти направо нова да беше взел.... Новите без екстри започваха от 54К ..щеше да е изнасилване малко. Пък и винаги съм обожавал това комби..иначе не съм толквоа фен, но специално при този модел много ме кефи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shpeksi Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 На 23 мисля ще я продадеш без проблем. Ако не са я взели до пролетта и аз може да се включа в списъка на купувачите.Малко си противоречат двете изречения, ама малко. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sky Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 (Редактирано) Не си противоречат. Просто незнам кога ще я продава колегата и затова писах до пролетта. Пък и цената може да е друга. Редактирано 23 Ноември 2009 от sky Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toledo Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Коя е датата на първа регистрация в талона ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 23 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Не си противоречат. Просто незнам кога ще я продава колегата и затова писах до пролетта. Пък и цената може да е друга.Бих я продал веднага щом отнякъде изникне добро предложение (дет се вика може и утре). Иначе обява май ще има веднага след нова година, за да съм моторизиран около празниците.Коя е датата на първа регистрация в талона ?Ами талонът не е при мен, понеже съм на майната си в чужбина, но по спомен е 08.2005. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 23 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Ето още няколко снимки: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Не си противоречат. Просто незнам кога ще я продава колегата и затова писах до пролетта. Пък и цената може да е друга.Колега, грешката не е в теб. Има хора, чиито първи 7 години им липсват. Ярък пример е в случая твоя "коректор".В мобилето гледах няколко такива за по 24 к. След нова година обаче пазарът на колите може да не е това, което е в момента. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 В мобилето гледах няколко такива за по 24 к. След нова година обаче пазарът на колите може да не е това, което е в момента.Смисъл? Цените ще паднат или ще се вдигнат? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Viper Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Смисъл? Цените ще паднат или ще се вдигнат? аз бих очаквал, че след нова година (след падането на акциза), като цяло цените ще слязат надолу - не само за акцизните автомобили... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
r.s.m.f. Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 А дали няма да забранят внос на по - стари от 5 г. коли??? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ACE Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 А дали няма да забранят внос на по - стари от 5 г. коли???НЕ Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sweep Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Смисъл? Цените ще паднат или ще се вдигнат? Сериозно ли питаш ? Как може да се вдига цената на една кола ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 23 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 Смисъл? Цените ще паднат или ще се вдигнат? Ами аз не съм авторитет в този сектор, но злите езици прогнозират намалението им, при положение обаче, че акцизът се премахнел.Не бих искал да коментирам директно причинно - следствената връзка, обаче. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 23 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 23 Ноември 2009 В мобилето гледах няколко такива за по 24 к. След нова година обаче пазарът на колите може да не е това, което е в момента.Дали са били такива? Смисъл, аз в мобилето този външен тунинг много много не го срещам. Иначе като екстри нищо чудно, има всякакви коли. За мен външната спортно-агресивна визия винаги е била от голямо значение..предполагам и не само за мен Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nasti Публикувано 24 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 24 Ноември 2009 Пичове, коли в цяла Европа в момента !!!НЯМА!!! догодина ще е още по-гадно защото субсидиите няма да ги има...Колкото и да ви е странно глад за коли има нечовешки - от години се занимавам с това нещо и толкова трудно колкото напоследък не съм събирал коли НИКОГА!... плацовете в цяла Европа са празни, дори тези тук, не гледайте че има по 10-20-50-100 коли, не е това което трябва да е... цените на колите лека по лека и сега са тръгнали на горе... коли които се продаваха по 7000-7500 на табели преди няколко месеца - сега на толкова може да ги платите...Това че ще падне акциза, няма да промени пазара на масовите коли, които най-вече се купуват в България и които са интересни за хората с лични спестявания и кредити до 50-10 хиляди лева... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 24 Ноември 2009 Доклад Share Публикувано 24 Ноември 2009 Сериозно ли питаш ? Как може да се вдига цената на една кола ?Съвсем сериозно питам... Батко ти Насти е обяснил много добре как може да се вдига цената на една кола - като няма предлагане, а има търсене По съшия начин, по който колите паднаха през последната година - имаше предлагане, нямаше никакво търсене... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Absolut Публикувано 24 Ноември 2009 Автор Доклад Share Публикувано 24 Ноември 2009 ...Насти, да те питам като профи в тази сфера, който познава пазара отлично. Лично и субективно мнение търся, ясно ми е, че няма как да знаеш със сигурност, но според теб на каква цена ако си пусна колата в мобилето, ще я продам за не повече 7 дена? Другите какво мислят? Правя си анкетка Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts