Jump to content

Нови модератори! Нови правила!


Recommended Posts

Аз никога не съм гласувал с минуси и няма да го направя,мисля,че е достатъчно като не ти харесва даден пост да го прескочиш или да подадеш оплакване на модератор.Примерно на коментар 574 имам 2 минуса,не ме интересува защо са,но не виждам логика в тях. :gruebel:

Адрес на коментара

Добре де, бива ли дРъти мъже да се занимават с подобни щуротии като рейтинг в някакво виртуално пространство? Баааси, явно аз не съм в ред!

Какво значение има дали имаш плюсчета или минусчета в някакъв (не омаловажавам по никакъв начив АКБ) форум?

Някой може ли да ми го разясни , ама като на малоумен, т.к. явно съм такъв та не схващам! :wall:

Редактирано от edinak
  • Like 3
Адрес на коментара

Някой може ли да ми го разясни , ама като на малоумен, т.к. явно съм такъв та не схващам! :wall:

За да засиля объркването ти, ще кажа следното:

Представи си всички тия 30+ годишни мъже, кои със собствен бизнес, кои с добри доходи за страната /един вид успели в очите на околните/, седнали и дебнещи пост на "врага", за да му сложат минус. Има и "колеги", които в омразата си стигат по-далече - регистрират по няколко ника, с цел да могат да слагат повече минуси на ден.

Дотук е странно, но ние си живеем в странна държава, в която омразата, конфликтите и противопоставянето са издигнати в култ и начин на живот, и сме свикнали на много неща. Добавяме още малко мистика. Част от потребителите се обединяват в групи по интереси - аз и ти срещу той и нея. На наще цъкаме само плюсчета, дори на постове с по една имотиконка вътре, на лошите минуси, дори постът да е съизмерим по значение за човечеството с откриването на лекарство срещу рак.

И в тая цялата схема идва "горският" и след 2 години зор на тия горните герои, нулира "рейтингите" :hilezh:

Та такава е жалката действителност в нашия форум. За мен системата е крайно неработеща, останалите от модераторския екип държат да й дадем последен шанс. Да видим какво ще се случи :)

  • Like 7
Адрес на коментара

Плюснах те :hilezh:

Идеята е следната - читавия човек си е читав и с 5000 минуса, както и обратното.. Това тук е някакъв виртуален ... бах ли го... комплекс? Ексхибиционизъм... ? Знам ли?

(не че и аз не нацъках навремето близо 1000 плюсчета на Живко, ама това е защото Вици :bia: ме беше орязал само с 1 на ден, и много се бях нЕрвирал) :hilezh:

Редактирано от edinak
Адрес на коментара

Добре де, бива ли дРъти мъже да се занимават с подобни щуротии като рейтинг в някакво виртуално пространство?

Баш У Г-точката (десетката). Тая +/- система единствено би могла да "обърка" работата на някой форумен търговец и то само пред някой нов усер, който още не е наясно кой кой е във форума.

Другите чохладжии какво им се вдигат или спадат паците от тия глупости не ми е ясно.

ПП: За тия които не могат да спят, защото са на червено да ми пишат на ЛС да ги оправя. Вземам евтино. :hilezh:

Редактирано от martinich
Адрес на коментара

Колчо, не е така :hilezh: Нали се сещаш, че може да се оценяват стари мнения и не е приятно да проверяваш стотици страници :zustimm:

иди разбери къде ти се топи рейтинга

... или множи :lol:

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара
е дреме ли ти кой бунак ти е шибнАл минус?

Твърдо загрижен съм да ти кажа честно! :P Отречи, че не ти е драго да видиш, кой те е боцнал отрицателно, само защото си му сипнал яката работа някъде? :lol:

Редактирано от Караконджул
Адрес на коментара

И пак идваме на въпроса : защо си нямаме спамилня? Скрита от целия нет, с няколко предупреждения тип: "Потвърждавам че имам навършени 18 години" , и "Потвърждавам че няма да рева на администраторите на АКБ за наранените ми чувства". Тогава този проблем с минусите и плюсовете няма да го има, или ще е ограничен до ... незначителност ... :hilezh:

Адрес на коментара

е така,щот некой не го кефи....щот трее сме възпитани момчета ,а ако искаме да си говориме простотиииииии.....еее одете си на НИМ или оЕнВИ :flehan:

Конж,батя,то нали тва е идеята....ама аз ако полея некой,ясно че той ше ми плесне - щот не мое ме полее по същия начин :hilezh: а не мисли ,че и да ме полее се толко ме бОли дудата :rolleyes:

казвам просто ,че като ти пЕрат минуси на стари постове е ооооще по-смешно,щот нали ти нема да знаеш оде ти е дошло,пък ше имаш - :flehan: тва е яко готино :hilezh:

Адрес на коментара

е дреме ли ти кой бунак ти е шибнАл минус?

На някой им дреме, е ти го например Интегралето, уж не му дреме ама да каже че не му дреме и че не разбира защо е с "-". С трите вота на ден колкото и лични сметки да разчистваш не може да минеш над статистическата грешка. Нормално е като исипеш някоя щуротия, или да се правиш на ощипана мома да ти треснат минусите, Има и друга система Игнор и не го четеш въобще.

Редактирано от shwepi
  • Like 1
Адрес на коментара

Оле майко..я си пийте хапчетата ве..баси.А аз си мислих,че правя драми.Плюсовете правят ажур ажур на комплексарите.Минусите правят самоубийствата често явление.А да направиме тема кой,колко и коя е дрън,бройки с конкретни имена и кратка интродукция и т.н., и ще има припадане:)По-весело ще е

  • Like 1
Адрес на коментара
нема да знаеш оде ти е дошло

Да, обаче мъжЪ, който те е наградил с минус, ще е еректирал многократно, сещаш ли се :hilezh:

Изключително драго ми е да видя, че някой от мод/админ екипа е против тази двУпотопна ( :hilezh: ) вотинг система, визирайки Васко :respekt:

Анди, дай права да си гледаме, кой ни оценява :P

Адрес на коментара

е не вииш ли кой те оценява ве,е ся кат ти изшия един минус ,кат кликнеш на него ше се види,за мненията от преди 5 год ,нема как да вииме ,батя ...ако не сме археолози :hilezh: ама там само единпдвама киеци ше ровят за да цъцкат минусчета и бърже ше се разчуе :rolleyes:

Адрес на коментара

Аз сега където видя минуси,ще шляпам плюсове,ей така за кеф и дразнене на минусарите. :P

Редактирано от integrale45
Адрес на коментара

И пак идваме на въпроса : защо си нямаме спамилня?

Бхахах....оправи ми деня. ...този въпрос винаги е бил актОален

Аз имам съмнения,че модовете и админите направиха системата да се вижда ...за да може по алтавите да се доизбият и форума да се изчисти от бунаците с лабилна психика

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  • Like 1
Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...