asenovb Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 Време ни беше за втора част.Нека темата да продължава да ни е така полезна и се пълни с питанки за повече подобрения, отколкото проблеми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) Ха да ми е честита ... 2.0 ТДИ КУАТРО С-лайнexclusive edition!!! Обещавам още утре снимки на първо четене имам заготовка за тел в подлакътника и функция от волана ама ... Що е то?2007-ма е има черен таван, Босе, двуцветна кожа с контрастиращи шевове И подгрев!!! Има лайт пакет - мисля де! Лампички под двете предни седалки и на 4-те врати светещи земята !!!И не на последно място - страхотна 18-ка ?? Edited January 14, 2014 by mishleto Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 Честито и много безаварийни мили!Имаш блутуут или подготовка за такъв.Имаш и лайт пакет, но трябва да имаш и пред краката на шофьора и пасажера отпред, освен само под двете предни седалки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx3m Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Пичове поздравления за новата тема и сега два въпроса от раз Имам некво Це Де (CD) не е фабрично, слагано е преди време и сега искам да го сменя с по-хубаво, но не знам как да го извадя. Гледах за некви малки процепи каквито има при фабричните CD-та, но не виждам такива. Опитах да извадя самото CD което е пъхнато в центъра с метален кожух, като успявам да го извадя с кожуха до половината и пущината запъва некъде и не смея да му давам повече зор за да не изкъртя нещо. Некви предложения как да го изкарам, също така конзолата на климатроника как се маха, след като се свали CD-то или може и без него? И втория по-важен въпрос, каква марка масло да търся ? В момента съм с 5/30 и мина вече една година с него, кое е по-добре 5w30 или 5w40, колата по-табло е 180k, реално само жабаря в Италия знае колко са. В предишните страници четох за некво масло Total, но все пак какво масло бихте препоръчали и от къде да го взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 За сд-то може някоя букса с къс кабел да спъва ваденето, най-добре иди до някой аудио сервиз в твоя град и за ~10 лв. да го извадят, като им вмениш да внимават.Конзолата на климатроника може да се изкара при извадено сд.За маслото - аз до сега карах с оригиналното 5w40, но реших да експериментирам и пробвах Тотал, пак 5w40.Каквото и да избереш съобрази спецификациите.Тук поне изборът е голям - оригинално с отстъпки от Райно, друго пак с отстъпки от форумни колеги и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxaxaxaxa Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Аз преди дни смених маслото. С 1.9 AVF съм и сложих Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40. Дават го, че е специално за мотори помпа-дюза и е със спецификация VW 505.01. Предното беше Castrol Magnetic Diesel DPF 5W-40. Разликата е осезаема. Мотора като студен трака само първите секунди след запалването и след тва спира, с предното трябваше и да загрее докато спре кофти тракането. Е разбира се че старото масло беше на 15к км, но има огромна разлика с новото. Препоръчвам ти го. 5W-30 ми идва мн тънко и е характерно да го сложиш ако имаш DPF, но нашите колици нямат така че без него по-добре. И без тва лятото в жегите ще ти похвапва с една идея доста по-малко, пък и не са нови нашите кошници за толкова тънко масло според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stodi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 А какво ше кажете за мотул? Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 (edited) @xaxaxaxaxaxa Е то ест че за ПД моторите е Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 А не зеления магнатек. Поне така се води. @kx3m Каква марка ти е радиото, да видим дали някой няма щипки за махане. Edited January 14, 2014 by Bobu Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 А какво ше кажете за мотул?Sent from my ST25i using Tapatalk 2Лично аз нямам впечатления, но съм на мнение, че вземеш ли го от официалното представителство/вносител или от място, където си сигурен, че не е някакво менте, всяко масло е хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxaxaxaxaxa Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 @Bobu И Магнетик го дават, че става и покрива VW 505.01, но има коренна разлика със EDGE TD. Също така EDGE е и с удължен интервал до колкото имам инфо (20к или 2 год.), но лично аз не смятам да експериментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stodi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Там е работата че никога не е сигурно от къде е но имам 2ма авери с бмв-та много доволни. Преди това са били с кастрол но сега не искат и да чуят. Къде има оригинално масло мотул? Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanu6ka Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Колеги, не искам да съм някаква "читанка", ма се направи подфорум вече за В6/7, ви пак правите тема с мисълта целия форум да е в нея(едва ли не). Идеята е, като има проблем бързо да се намира решение и да си помагат съфорумниците. С тез дълги и общи теми няма намиране на нещо полезно, ако се наложи. Вземете си пишете в конкретния раздел по конкретни въпроси....аман с "общи" теми по 60-80 страници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asenovb Posted January 14, 2014 Author Report Share Posted January 14, 2014 На който както му е удобно, никой не е задължен да пише тук.Аз питах в предишната тема за мнение има ли нужда от продължение, никой не даде отрицателен отговор. Докладвайте темата и модераторите да я трият, като я смятате за ненужна вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrov788 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Възможно ли е това СД: http://prodavalnik.com/audi-concert-cd-i39144435да е от А3, защото аз А3-ка с хром лайсна на радиото не мога да открия, а номера му е като за свалено от точно такава кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 а3-ково е и лайсната, май му е подарена =)e това ти е играта май http://prodavalnik.com/audi-concert-i36568057 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrov788 Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Видях го това, малко за автокозметик ми се вижда според моите критерии, а и най-вероятно е без код. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kx3m Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Мерси колеги, значи Castrol Edge Turbo Diesel 5w40 е единия вариянт, дори и колегата е споделил по нагоре впечатления от него, ами от Motul какъв бихте препоръчали, кое е по-добре. Иначе гледам в нета Castrol-a ориентировъчно върви към 70лв. 5л. , а знам че некъде ми беха предлагали оригинално VW масло 25лв литъра. Всъщност с кое би работил по меко двигателя с 5w30 или 5w40 от дадена марка?@Bobu CD-то е Blaupunkt santa cruz mp36, слагано е в жабария, дори още се чете касовата бележка в документите към него иначе вади доста добър звук за мойте скромни представи. Целата драма е че металния кожух в който е вкарано Це Де-то излиза до половината, той е целия прилича на решето с разни дупки с различни форми и ми се струва че нещо закача на средата, а не ми се кара в кой и да е сервиз, предпочитам човек свалял такова по рано, че всички знаем колко "нежно" е таблото на Б6-ците.П.С некой да има за продаване пластмасовия накраиник (може и с рамото в краен вариянт) на който се закача оригинална чистачка от шофьорската страна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Ето ме и мен ... image upload no compressionhow to take a screenshot on a pcscreenshot software Link to comment Share on other sites More sharing options...
stodi Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Супеер седалките са уникални Sent from my ST25i using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikieva Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Колеги ,на колко от вас и светят огледалцата на сенниците,?моята няма тази екстра,не 4е е кой знай каква функция но на старото ми ауди го имаше и съм се навил да го правя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 И на б5-цата и на Б7-цата сенниците са ми с лампи... не е кой знае какво защото 1 път на 8 години ще го отвориш вечерно време .... но си е глезотия да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikieva Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 търся такива,предполагам има 12в. на пластината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobu Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 трябва да се прекара и инсталация, няма заготовка.излишна е врътката според мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pav3l Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 ...П.С некой да има за продаване пластмасовия накраиник (може и с рамото в краен вариянт) на който се закача оригинална чистачка от шофьорската страна?В Елиткар е под два лева ново оригинално. Можеш да питаш и Райно за цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted January 15, 2014 Report Share Posted January 15, 2014 (edited) Освен ръчката за автопилота и капака отдолу ... Какво следва. Инсталация с Ваг и сме готови така ли ? Прекарват ли се кабели или си ина заготовка ? Edited January 15, 2014 by mishleto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts