bokouser Posted March 29, 2016 Report Share Posted March 29, 2016 Днес си получих ключа за фаровете от Тошко и искам да споделя, че се чувствам удовлетворен. Важно е да спомена, че колегата беше достатъчно коректен да го направи втори път и то с удоволствие, след като се получи леко недоразумение в цвета, което 90% от хората нямаше да забележат.Ключа е от Мерцедес, но пак е с гумирана боя. Нямам снимка от преди, но го прецаках като го чистих с препарат и почти му бях изтъркал символите, ето крайния резултат след боядисването: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 колега може ли някакви примерни цени за жабка, ключ за фарове на Б7 и дръжката около ел.стъклата - не са ми спешни така че срока не ме касае ! Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted April 7, 2016 Author Report Share Posted April 7, 2016 2 hours ago, mishleto said: колега може ли някакви примерни цени за жабка, ключ за фарове на Б7 и дръжката около ел.стъклата - не са ми спешни така че срока не ме касае ! Мерси Имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanleyX Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Колега, интересува ме колко ще излезе обновяването на централната конзола, заедно с пластмасите на пепелника, скоростния лост и запалката?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted April 19, 2016 Author Report Share Posted April 19, 2016 9 hours ago, stanleyX said: Колега, интересува ме колко ще излезе обновяването на централната конзола, заедно с пластмасите на пепелника, скоростния лост и запалката?? Имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
i_p_i Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 На 18.04.2016 г. at 22:30, stanleyX написа: Колега, интересува ме колко ще излезе обновяването на централната конзола, заедно с пластмасите на пепелника, скоростния лост и запалката?? Здравей колега, мен ме интересува също цената на тези операции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHuFFLe Posted May 27, 2016 Report Share Posted May 27, 2016 (edited) Прочетох темата, видях, че няма нито един отрицателен коментар, свалих всичките панели от средната конзола и панела около скоростния лост, пратих ги на колегата и днес си монтирах чисто новите панели. Казвам чисто нови, защото наистина са като нови Много съм доволен от работата и отношението на морския МАЙСТОР ПРЕПОРЪЧВАМ ГОРЕЩО!!! Евала! Желая ти много работа и все така да радваш колегите - клиенти! Качвам и снимки, малко са смесени стари нови, но то си личи кое е преди и след Edited May 27, 2016 by sHuFFLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted May 27, 2016 Author Report Share Posted May 27, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomini Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 (edited) Тошко омагьоса и моето CD и климатроник управление. Свалих ги цели, пратих му ги и ми ги върна 'като от магазина'. Евала! Edited May 30, 2016 by bomini Дублира 4 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
bsdnikolov Posted August 17, 2016 Report Share Posted August 17, 2016 И аз съм поредния ДОВОЛЕН И ПРЕДОВОЛЕН клиент на колегата. Свърши работата ВЕЛИКОЛЕПНО!!! Оставих му ключа за фаровете в кошмарно състояние: И си го получих перфектен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
julipopov Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Вече и аз съм с нова, перфектно направена пластмаса около скоростния лост на А4-ката. Адмирации за работата, препоръчвам горещо!! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mishleto Posted September 16, 2016 Report Share Posted September 16, 2016 И аз го ползвах и съм много доволен !! Браво за добрата работа Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted September 16, 2016 Author Report Share Posted September 16, 2016 Благодаря на всички колеги за положителните коментари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N1995 Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Днес ми пристигна MMI Unit-a, много добра работа на колегата Точко Много приятно на пипане и с внимание към детайла, препоръчвам ПП. Аз го накарах да махне надписа за Volume-то защото винаги ме е дранзил колко е недомислен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Каменов Posted March 9, 2017 Report Share Posted March 9, 2017 привет колега. Имаш ли наличен панел за климатроник без подгрев за Б6 и цена. предполагам пращам стария или ако си от софия (среща) поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted March 9, 2017 Author Report Share Posted March 9, 2017 1 hour ago, Каменов said: привет колега. Имаш ли наличен панел за климатроник без подгрев за Б6 и цена. предполагам пращам стария или ако си от софия (среща) поздрави. имаш ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted March 15, 2017 Author Report Share Posted March 15, 2017 https://www.facebook.com/Възстановявяне-на-Гумираното-покритие-на-всички-копчета-интериорни-детайли-767989750016190/ Здравейте колеги , направих си страница - там може да разгледате снимки, а вече доволните клиенти може да отавят по един положителен коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted June 17, 2017 Author Report Share Posted June 17, 2017 (edited) Edited June 17, 2017 by levis Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted August 11, 2017 Author Report Share Posted August 11, 2017 (edited) Смяна на Цвят плафон Q7 Edited August 11, 2017 by to4k0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodor_83 Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Здравей колега може ли да поправим този подлакътник.Ако става пиши на лични да се свържем. Изпратено от моят TA-1032 с помощта на Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoleo Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 Колега, с plasti dip ли правиш гумираното покритие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papuas Posted September 18, 2018 Report Share Posted September 18, 2018 (edited) Здрасти Колега...интересува ме цената на това безценно удоволствие? щото много ме дразнят...та за а6 с5..копчетата за прозорците(4),дръжките на вратите(4) заедно с пепелниците(задни) и средната конзола с подлакътника и пепелника(преден) и блендата за фаровете също... Климатроника си е добре..за сега Edited September 18, 2018 by papuas Link to comment Share on other sites More sharing options...
to4k0 Posted September 28, 2018 Author Report Share Posted September 28, 2018 Ето разлика между професионално реставриран климатроник и такъв с лепенки за 10-15 лв, лепенките след първото стоене на колата на слънце стават на шупли. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1119862798162215&id=767989750016190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
breakforce Posted September 29, 2018 Report Share Posted September 29, 2018 Колегата има още един положителен коментар, справи се отлично с копчетата и панела на моята B6-ца, също и с аварийният бутон, силно препоръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts