Jump to content

Избор на Радар детектор?


Recommended Posts

Доволен съм, нямам забележки. Хваща Х банд доста отдалеко, дори в гръб на милицията. Знае къде са често срещани в засада милиционери, знае камерите. Чертата през дисплея е от телефона, LED дисплей зор се снима :) 

 

Image%202017-11-01%20at%205.07.20%20PM.p

 

Image%202017-11-01%20at%205.08.38%20PM.p

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 957
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Може ли някой разбирач да каже дали това чудо си заслужава парите или за тази цена, може да се вземе нещо по-добро?

Тавана за такава техника ми е 300 лева.

http://tehnomobi.com/products/РАДАР-ДЕТЕКТОР-WHISTLER-GT%2d468GXi-С-ВГРАДЕН-GPS.html

или това е по-добро:

http://www.technopolis.bg/bg/Laser-detectors/Laser-detector-COBRA-SPX-5500/p/301130

Редактирано от NITRO1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заложи на "Свирката"...даже може да вземеш PRO-68XRi от същия линк и да спестиш некой лев. За Кобра или добро или нищо :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Реших днес да видя за някой промоционален радар, но нямаш. Вместо това попаднах на този ненормално голям материал с линкове:

http://takaitaka.com/избор-на-радар-детектор-2017-multiple-plot-twists-и-поуки-н/

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Човекът мрънка в статията, че ревютата на агури били рекламни.

Ще чакам Понеделник да видим дали ще излезе нещо.

В момента aguri gtx60 e 120 паунда в амазон, но в ибей има руски търговци, предлагащи whistler-и за символични суми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On ‎24‎.‎11‎.‎2017‎ г. at 5:52 PM, robobug said:

Реших днес да видя за някой промоционален радар, но нямаш. Вместо това попаднах на този ненормално голям материал с линкове:

http://takaitaka.com/избор-на-радар-детектор-2017-multiple-plot-twists-и-поуки-н/

 

 

 

Изчетох го....има верни неща. Има и сбъркани доста. Като на пример, че се ползва MPH-BEE ІІІ или Мултановата. Имало е някога по една или две тестови бройки и до там. Не са закупени количества и не се ползват в момента. Не е вярно и че не може да се намерят стари модели на Свирката....ето след 2 секунди търсене в ибей:

https://www.ebay.co.uk/itm/Whistler-Pro-78SE-High-Performance-Radar-Detector-Standard-Packaging-NEW/322844658651?epid=97444022&hash=item4b2b0a8bdb:g:YD0AAOSw-jFZ7tio

 

https://www.ebay.co.uk/itm/Whistler-PRO-78-Radar-Laser-Detector-say-bye-to-speeding-tickets/162770941539?epid=97444022&hash=item25e5e77663:g:QkAAAOSwCtJaFtZF

 

Цената с доставката до България, мита, ддс-та и други тъпни ще дойде под 200 лева. Не виждам смисъл от всички гимнастики за да се пазарува от Русия, при положение, че от Щатите е далеч по-лесно. Както и да е....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четох някъде (може и в линка), че американските антирадари били с друг firmware.

Руснаците продават уистлъри и в английския ибей :) http://www.ebay.co.uk/itm/PRO78XRI-WHISTLER-RADAR-LASER-DETECTOR-EUROPE-MODEL-SPEED-POLICE-INTERNATIONAL/201068735917?epid=1437230037&hash=item2ed0a16dad:g:BhsAAOxyUylTQUTf

Спира ме това, че нямат GPS.

 

Прегледах отзиви в амазон.ко.юк за агури. Отрицателните мнения са на хора, които не са успели да го подкарат или нямат идея как работи антирадара.

Някои обясняваше, че фирмата не е случайна, а е създадена от бивши служители на нещо си.

 

Още се чудя дали да е с ГПС, ако е с ГПС дали пък да е с видеорегистратор (играх на такъв търг), чакам да ми кажат вариант за транспорт от Москва на руското чудо.....ще е интересно за сравнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За разликите между американските модели и европейските такива ще цитирам статийката от по-горе:

"....Euro моделите им с драстичната си надценка без някаква особена причина за нея, отвъд двата часа работа на някой пъпчив инженер да сетне други честоти във фърмуера и да добави 2 опции в менюто. Аре плийс."

 

Или иначе казано, добавят едно Ku-band, дето почти никъде не се ползва вече в Европа и аре...."Европейски модел" - кихайте цената в Евро умножена по 1.5 :)

 

ПС: Ползвам "американска" Свирка (Про 78) и "американски" Bel STI Driver......драми в България няма.

Радарните честоти и тук и зад океана или Русия са си едни и същи - X, K, Ka. Тва със специалните модели за Европа е баси врътката за точене на повече пари от европейски платежоспособни клиенти....нищо повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не чувствам липсата на GPS...ако толкова ми трябва, мога да го пусна на телефона, но ще ми пищи на всяка възможна стоянка и засада...независимо дали в момента там има някой или не (по-често не). Предпочитам самият детектор да си върши работата и да реагира на реални заплахи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дисциплиниращо е пищенето за засади. А и както е известно, точно когато те снимат ще си забравил да си пуснеш телефона :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И тоз момент го има....ма за тва детектора съм го оставил за постоянно в колата. Един-два пъти като бях на автомивка го свалих и после бая се чудех дали няма да получа фотосесия :). Иначе като знам само на Околовръстното на колко места чакалят другарите шапкари, радар-детектора с ГПС няма да спре да пищи и говори....и в крайна сметка ще го изключа :)

Just now, robobug said:

На мен малко ми е неясно - радарите с ГПС имат ли инфо за текущото ограничение на скоростта?

 

 

Би трябвало към базата данни със засадите да има и какво е ограничението....същото както е и на телефоните - зависи от програмата/приложението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

14 minutes ago, robobug said:

Кажи нещо за STI ?

Взех го на търг от Англия на баси далаверската цена. Стабилна изработка, метален корпус, свети червено като таблото на колата, при засичане на повече от една честота ги изписва, заедно със силата на сигнала, показва и точната честота...и засича стационарните камери и в гръб, за разлика от Свирката, която сигнализара при разминаване с камерата (в гръб). На X, което е важно за у нас за сега не е много по-добър от Свирката. На К обаче има почти двойна разлика като дистанция. На Ка няма къде да го тествам, но според ревютата е бая добър също. От Белтроникс имат/ха програма за ъпрейт към по-нов модел, ма европейския им офис е пълна трагедия и не са чували даже за нея....вместо това ми предложиха изкупуване за 50-60 евро и след това да си купя новия модел на дебелата "евроГейска" цена. Пожелах им лек ден и тва беше.....за някви 5-10% подобрение и то в честоти, които не се ползват у нас реших да не се занимавам с глупости.....и те така

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 11/1/2017 at 2:54 PM, NiGh7 said:

@toro @netizen
Доволни ли сте от покупките? Обмислям скоро да се снабдя и аз, че май си изгорях вчера, а и откакто вече взимат и точки си е притеснително.

Много съм доволен от стелта. Не е имало инциденти. Много е чувствителен на всички видове полицейски пособия. А наскоро ме предупреди с ГПС-а за една стационарна камера, която доволно я бях забравил и отивах на 500лв глоба сигурно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 8 часа, TiL написа:

Гпс-а не е ли направен да известява сало за статични камери?

 

Предупреждава и за възможни засади на милицията. Дистанцията преди предупреждението варира според скоростта.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...