Jump to content

Продукти на Хадо


d0niy

Recommended Posts

Здравейте колеги, създадох темата от любопитство дали някой е използвал или има мнение за продуктите на Хадо. Питам. защото току - що гледах клипче на Бричката, където тестват една Джета с техни продукти (масло, добавка за масло, добавка на скоростна кутия) и тя оживя дори след като и свалиха картера, източиха и масълцето и си караха. Та си мислих, че може и да е добре и аз да опитам подобна профилактика ( без да карам без масло, разбира се! :D ). Мерси предварително!

П.С. Линк към видеото ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Клип със свален картер, че и без капак на клапаните ми бяха пратили преди години като "реклама" на една добавка. Като лаик се впечатлих и го споделих с по-запознат на тема коли - каза, че и без добавка ще се постине същия резултат.
В клипа не свалят лагерите да се види преди и след има ли и какво е износването. Не се коментира компресия, разход на масло и т.н.
Друго интересно сравнение на масло хадо спрямо други марки:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се ли научихте да ги разпознавате тия фейк теми веее :lol:.

Редактирано от NIKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е бизнесът трябва да върви... по темата, аз предпочитам на доц др мермерски добавките. Иначе водка не пия, по жени не ходя, та от сделаните работи не потребявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се струва че темата е ментак, направена единствено с рекламна цел. Клипът на Бричка е направен като детско филмче, не знам кой наистина би му се вързал. Въпросната Джета в момента е зае*ана на една улица в Редута, цялата в сняг и кал. Лесно е да се правят режисирани експерименти с 30 годишна кола, струваща 300лв, която така или иначе е изставена. Ако от Хадо искаха наистина да докажат нещо можеха да го направят с някоя нова кола с отваряне на мотора преди и след добавката за инспекция. На Филип са му забавни другите клипчета, ама тия рекламните са си кофти работа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз така и не разбрах перлички ли бяха, малинки ли не бяха, кви ли не глупости. Създавали метало-керамично нано покритие - да покажат как. Има много прости тестове за това колко едно масло/добавка влияе на триенето. В ютуб има канал Project Farm. Там човека тества всякакви работи, включително и такива "магически" добавки.  А тва с постоянното натякване във всяко видео, че задължително в живота ти като си вземеш кола ше ти изпатка турбото и дюзите е пълна простотия. Ми дайте всички да караме колелета тогава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги, много съм далече от маркетинга и темата не беше с цел реклама на поредната добавка. Създадох темата да разбера, дали чрез използването на добавката ще се подобри работата на мотора и от там неговия живот. Мерси за отговорите все пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, карай си спокойно. Караме 20 годишни кошници за по 2-3 бона. Сменяй си маслото на кратки интервали (6-8к км), оглеждай си нивото, използвай хубави марки и правилна гъстота. Хубавото на колата е че е масова и има толова много части втора употреба и нови (орЕгЕнални и неорЕгЕнални), че дори и нещо да изпатка не е фатално.Щом от фабриката не е излезнала с поръчение да се слагат добавки, значи не е нужно. Поне от тия години в Германия са проектирали що-годе колите да траят, а не като сегашните дето идват с 5 годишен "абонамент" за първи собственик и после всичко отива по дяволите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Верно ли сменяте на тия отпадъци маслото на 6-8к км, още повече на бензинова?:hilezh: Що ставате роби на една купчина желязо?

 

Мой приятел наливА добавки (друга марка) на V6 и му се разтекоха маркучите за обратна нафта. Ама както се каза по-горе, блажени са вярващите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • VBI locked this topic
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...