Jump to content

Диагностика при Мишо


Recommended Posts

  • Отговори 51
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

до са ходех при Жоро щот там и мадсълце може да смени човек и филтри и нещо по окачването ако има

ма след тия суперлативи немога да се удържа

жалко че само за по пипкави проблеми

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така...

Диагностиката мина.

Резултата: Всичко работи перфектно. Оборотите са 850. Температурата - оптимална. Дебитомера - някакъв показател 20 ми каза, не знам какво значи, но ми обясни, че е в норма. Не знам как, но установи, че и катализатора е ОК. Проблема се оказа в уредите, които отчитат обороти и температура. Не били точни и изкривявали стойностите...

Но! Има и лошо. Ламбдата отчита нула. Тотално умряла. Не знам как с неработеща сонда извънградския разход ми е 6-7 <_< Обаче градското е адско :unsure: С един резервоар минавам 350 километра. Вярно, за месец и половина и по 10-ина км. на ден - все студена, ама това прави, колко, над 16/100 май, не ми се смята...

Дези дни сменям и ако не направи 10/100 в центъра я пускам в раздел "Подарявам" :unsure:

Редактирано от Freestyler
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дези дни сменям и ако не направи 10/100 в центъра я пускам в раздел "Подарявам" <_<

Направо ми пусни едно ЛС къде да дойда да я взема, не си прави труда за "Подарявам". :)

Сериозно: Според мен проблемът ти е доста лесно решим и не от най-скъпите - просто сменяте ламбдата и всичко заспива. Щом всичко друго по колата е ок, направо си си супер.

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Според мен проблемът ти е доста лесно решим и не от най-скъпите

170 лв. ламбда "Walker" с монтаж и една година гаранция...

Не е и от най-евтините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

170 лв. ламбда "Walker" с монтаж и една година гаранция...

Не е и от най-евтините.

Казвам ти, това са бели кахъри. Имаш късмет, че не е дебитомер (3х170 да речем) или нещо дребно, което да подсказва голям ремонт.

Иначе Уокър май стават за целта.

Ако те вълнува, утре мога да проверя в "Порше София Запад/Изток" каква е цената на оригинален... щеизпиташ задоволство от цената на Walker-а.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Имаш късмет, че не е дебитомер...

Бе ше взема накрая да мушна аз една обикновена АГУ, нема дебитомери, нема сонди, нема ядове <_<

Е, на бензин няма да върви (ако направи "ПУК") ама и за какво ми е...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Дези дни сменям и ако не направи 10/100 в центъра я пускам в раздел "Подарявам" :multi:

Нема да направи.

Дай да ти дам мойта.

На мен ламбдата ми е ок. И арчи под 16 градско със сигурност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

зимаш Бош от Коко (с 3 кабела май е твоята) и заспива, за 20лв. ти я сменят ако не ти се занимава сам.Ако ли не слагаш обикновена и не сменяш и без това умрялата ламбда, а като мен се учиш да си опраавяш дебитомера ако гръмне и не се занимаваш с глупости.Звиси с какви пари разполагаш, ако имаш пари за ГИ слагай го, но смени ламбдата и завинаги ще забравиш за малки проблеми и саморемонти.иначе требва да пипваш сам от време на време!А Мишо е голям пич и голям особняк де!Да го поздравиш ако ходиш пак!

Нема да направи.Дай да ти дам мойта.На мен ламбдата ми е ок. И арчи под 16 градско със сигурност.
лъже мошенника, нали арчеше 90/100 кой искаш да излъжеш?
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...лъже мошенника, нали арчеше 90/100 кой искаш да излъжеш?

Не лъжа бе баце.

Реното арчи 90/100 и то на място.

А Аудитю ми арчи два резервоара годишно както знаеш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги къде се намира този майстор Мишо, че да го посетя и аз? <_<

Улица нещо като 5-ти ноември ли, 5-ти октомври ли беше, не се сещам, номер осем, в Горубляне. Лесно е мястото, подминаваш авто-пазара, караш киломертър-два и след светофара в дясно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:flehan::wub::hilezh: Човека направи ремонт на Multitronica ми. Що неща смених преди да отида при д-р Мишо. ;):):hilezh:

Ей, ще го урочасате Мишо, пу,пу,пу...

Ама кое си е вярно си е вярно. Мойта А4-ка само като и кажа "Ще' водя пак при Мишо", и тя от 1,8 става на 1,8Т

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Мишо е киселяк малко за В4 ки :flipoff:

На много места и по различни поводи срещам мнения,които са "за" и "против" Мишо.Аз вече имах удоволствието(неслучайно казвам удоволствие,защото след направената диагностика и изяснаване състоянието на колата и последвалот обстойното обяснение за необходимите ремонти по нея остава именно това чуство) да се срещна с него и затова не се "сдържах" да споделя личното си мнение за Мишо.

Карам Б4 и наскоро ходих при Мишо на диагностика.Казано накратко Мишо не е "киселяк" на Б4-ки и изобщо не може и дума да става за нещо подобно като ценова дискриминация на приеманите от него автомобили.Истината е съвършеннно проста.Той е уважаващ себе си майстор и не понася като вдигне капака на автомобила да го посреща мизерен двигател,плувнал в масло и мръсотия.Така че,който се е запътил към него,нека първо да си погледне двигателя и,ако той наподобява (извинете ме за израза!) осран курник или осран кенеф да вземе съответните мерки за да го приведе в подобаващ за работа вид. :hilezh:

Мишо е знаещ и можещ човек с научен подход към автомобилите Ауди и,ако имаше нещо подобно на Ауди университет,той щеше да е един от професорите там.Всеки колега от форума,който е бил при него с някакъв проблем и той му е помогнал ще го потвърди категорично.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз като бях при Мишо, първо ме попита дали не съм с ACE, и после успокоен каза, че въпросният трябва да бъде изгорен публично :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...аз като бях при Мишо, първо ме попита дали не съм с ACE, и после успокоен каза, че въпросният трябва да бъде изгорен публично :stupid:

а спомена ли че треа изпраскаме си4ки готини мадами у софия

щот аз кат го вида само за путки си говорим

кво го тормозите с тия кочини незнам

:blink::bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само приказвате.... :blink:

аз у плювандерник ше го водя в Халуди-Запад да ги почваме мееестните девойки на щат :bia:

макар че той имаше първо мерак да изпраска техниците в сервиза...

Ще пиша после как са се развили нещата

дали сме праснали някоя от засуканите нищо-неправещи девойки

дали Мишо не е изгъзил някой монтьор

или нас са ни опраскали та и по един бой са ни хвърлили :stupid:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)
...монтьори...

Идея за разработване на нова пазарна ниша: автосервиз с монтьорки, които обаче, поради слабия интерес на нежния пол към професията, трябва да бъдат изкуствено селектирани и отгледани за целта. Според статистиката, 90% от шофьорите са мъже, а 100% от тях не обичат да посещават сервизи. В сервиза-утопия всички ще ходят без особен повод и никога няма да им мине през ум дори да попитат предварително колко ще струва ремонта.

Редактирано от Freestyler
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здр.Велики Фенoве на AUDI :bia: Искам да дам не един глас за Мишо от Горубляне а поне 6 по шестобалната система

От януари тази година съм собственик на AUDI В-4 1.9 ТДИ при 2500-3500.об.в мин. прекъсваше и гаснеше То не бе ходене в Юнитрейд-Дружба нямали Софт за тази кола Юнитрейд-Овча купел -Запушени тръбопроводи и трябвало да се изчисти резервора на цена от 400лв.А ще се оправи ли?Ами не знаее ме! steinigung.gif В Супер ДРИСЕЛ бил датчика на коляновият вал за оборотите. ;) На цена от 200лв. и чакане 1 седмица колицата пак в същото състояние Успях да отида при Мишо той бе последната ми надежда,ако не бях се свързал с него колата отиваше директно в www.mobile.bg, След щателна проверка на автомобила се установи:Запушен катализатор,запушен NGR,(незнам дали така се пише) При смяна на ангренажен ремък от ''Майстор'' той си знае кой и не сменяване на ролка не знам точно каква. Колата е прескочила с цели 4 зъба и центровка Х*Й Въпреки всичките тези неща Мишо :) се нае да я оправи и каза Думата ми на две не се дели :steinigung:. Мишо не е от хората работещи в МНООО реномиран сервиз,който знаят да сменяват само нови части и да ти казват сменяй пък ще видим! ако не стане пак и пак и така до като колата морално остарее.Мишо ще намери проблема ще избере най-удобният вариант за теб.Ако трябва ще рециклира часта, Ако трябва ще намери най-евтиният вариант за теб. Мишо не е от хората който искат само да ти вземат паричките и нищо да не направят.След смяната на консумативите и купен втора употреба Комп.колата полудя :);) ;) На Мишо. Препоръчвам го на всички фенове на АУДИ.Годините на Мишо са не повече от 30 но знанията са му поне на 300г напред.Истина е Истина е Ви казвам!!!!! :flehan: Купих си АУДИ Б-4 ТДИ и не върви Мишо го накара да ЛЕТИ.

Редактирано от jmiim
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При смяна на ангренажен ремък от ''Майстор'' той си знае кой и не сменяване на ролка не знам точно каква. Колата е прескочила с цели 4 зъба и центровка Х*Й

Колега, кажи майсторът кой е да се знае от хората и да го отбягват... Така как го криеш, ще се набутат още хора... Ти това ли изкаш???

Напиши го за да помогнеш на всички...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...