Jump to content

Recommended Posts

Искам да попитам, само на мен ли отново започва да ми излиза това съобщение? За пръв път ми се появи преди няколко дни в 19h вечерта, но тази сутрин, когато се предполага, че форума не е натоварен го видях поне 4-5 пъти.

Честно казано не ми се сеща за сагата от предния път :rolleyes:

Адрес на коментара
  • 2 weeks later...

Да се смени софутера примерно.

Или поне да со докара до вресия която работи нормално.

Гаража го преживяхме, ама това си е много гадно да не се отваря форума.

Или да се отваря когато си поиска само.

Адрес на коментара

Сървера на форума е вече на хостинг провайдер, и достъпа до него (за администраторите) е доста орязан. За ипс грешката - предполагам че я дава когато се прави бекъп на базата - помните какво стана когато русначетатат ни хакнаха и форума се върна с една седмица назад. А сега се бекъпва по 4 пъти на ден (тогава виждате и грешката) и ще загубим най-много 6 часа УМНОТИИ :hilezh:

Адрес на коментара
Сървера на форума е вече на хостинг провайдер, и достъпа до него (за администраторите) е доста орязан. За ипс грешката - предполагам че я дава когато се прави бекъп на базата - помните какво стана когато русначетатат ни хакнаха и форума се върна с една седмица назад. А сега се бекъпва по 4 пъти на ден (тогава виждате и грешката) и ще загубим най-много 6 часа УМНОТИИ :D

Стига се обяснява :hilezh: Кажи че си се напил и си седнал да попишеш :hilezh:

Адрес на коментара
  • 3 weeks later...

Аз като виден безделник ровя сигурно още 5 други форума, част от които също на Invision, как пък не уцелих там някой "бекъп на базата" ми само нашия се "бекъпва" от време на време. :)

Адрес на коментара
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...