Jump to content

Маркери за драскотини


Boiski

Recommended Posts

Гледах реклама на FIX IT PRO 60 лв http://www.telestar.bg/product.php?id_product=83

Незная дали върши работа но съм почти сигурен че да, обаче 60лв не ми се дават за проба...

Гледах и на Мосю Бриколаж - Touch-inPaint Pen 10лв - пак някакъв маркер а също и нещо като пастел

Scratch Stick 5.50лв

И така ако някой се е сблъсквал с това да пише тук може да се направи комбина и да се купи един комплект за двама

нали за 60 лв дават 2 бр да се пробват ако върши работа няма лошо....незнам тва само като идея мисля че всеки има драскотини

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С тези маркери ( обаче течните, НЕ пастела ) от Бриколаж съм драснал тук-там по колата.

Ефект върху тъмно син цвят ( на колата ) има само черното ( НЕ матовото ),

това което го дават за тъмно син, всъщност излиза доста по-светло син цвят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло не е лоша идея.Всеки е гледал тази реклама и това,което лично мен много ме учудва е как може тва маркерче да възстанови боята,след като тя е изподрана до основата?Разбирам да е лека драскотина сама в/у лака и тоя маркер един вид да го изглади...

Редактирано от akulata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз разбрах от рекламата за маркетите,че съдържат смола и чрез нея се запълва драскотината и под действието на слънчевата светлина се слива с боята! Вече колко действа не знам,но ми се струва,че за 60 лева ако не действат ще има доста последици за Телестар от потребителите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Бриколаж за 10лв е абсолютен боклук и не прави нищо. Не се лъжете като мен да го купувате.

Редактирано от Authentic
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така ей сега пробвахме с един познат този маркер върху няколко коли. Първо върху старата жигула на дядо му - резилтат никакъв, после върху неговия стар опел - пак нищо, но върху Прелюда, който блъсна имаше някакъв ефект върху прясно направени тънки драскотини (почти същия ефект като в рекламата). Проблема е, че не трябва да е престояла повече драскотината(тези които си бяха отпреди това си останаха). По логиката на баща му (бивш механик в Мототехника), това било няква смола или нещо такова, която можела да изтегли цвета на боята и лака ако все още е прясна драскотина (с други думи казано, по-старите дракотини просто се капсуловали).Естествено ни "светна" как още в "онези години" руснаците били измислили нещо такова за ладите специално. Сега не знам това колко е вярно, но поне аз намирам някаква логика. Т.е ако току що са ти надрали колата и не е много брутално, може и да сработи. Но за големи драскотини, дупки и вдлъбнатини - нямало шанс. Важно било също и боята да е металик (тук и представа си нямам защо; може би нещо химичния състав играе роля)

Редактирано от Quantum
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен е измама.

И според мен е измама,нека да се изкаже и някой бояджия по въпроса,как така един маркер ще покрие драскотини , че и белег няма да има и това не струва повече от 5-6 лв реално,тя само рекламата на минута може и е от 500 до 1000 лв,затова е толкова висока цената на тези китайски продукти,които рекламират по ТВ

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си поръчах и досега на моята и на един друг колега заличават.А и в упътването пише ,че крайният резултат е след 24 часа,защото смолата е един вид фотополимер и стяга от ултравиолетовите лъчи на слънцето.И наистина някои по-дълбоки драскотини изчезват чак на следващия ден,но когато е по-широка драскотината от 1мм не става.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази смола запълва надраното и служи като отражател (използва боята около драскотината която се отразява и така резката "изчезва"). Наистина работи, но за повърхностни поражения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще видя кога но ще си поръчам един комплект, ако някой си поръча и вземе два да пише на лични или в темата .... на мен така или иначе един ми трябва дори и да поръчам единия ще го пусна за продаване.

Певди години правеха една реклама за препарат за пастиране, един коледа си го е взел тогава и каза, че е много доволен и не съжалява.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...