Jump to content

Recommended Posts

Не бе. Не може така. 350 страници се обяснява че 4 цола е перфектния размер и по-големите са за селЕндури и сега стана че 5,5 цола с по-хубав дисплей е по-добре. Грешка ще да има някаква. Пък и не можел да се ползва с една ръка. Всъщност може но не винаги. Като е вертикален за да не падне е труден достъпа до целия екран но хоризонтален го достъпвам 100% с лека еквилибристика.

Единственото което не може е да се носи в калъф на колана хоризонтално както по-малките. Или ми се струва неудобно поне на мен.

 

И тая резолюция 1920 x 1080 хич не е епълска. Отидоха им кратните размери и се гмурнаха в морето на резолюциите.

 

Наистина 4" е перфектен като размер и мога да го ползвам с една ръка без проблем и без да ме е страх, че мога да го изпусна. Но ме блазни пустият му екран (на живо е уникален!), голямата батерия и стабилизираната камера :hilezh:  И Reachability-то е доста добро!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе то е ясно че няма угодия. Мислил съм си за някаква лупа която да се слага и маха.  :hilezh:

4" безспорно е по-удобен но на по-големия нещата се виждат много по-добре. Особено за снимки и видео. То най-удобен е 3" ако ме питаш ама там хептен нищо не се вижда. Размера около 5" се наложи като максимално голям за ежедневна употреба.

Реално човек може да си вземе блутут слушалка и да вдига само от нея за входящи и да не пипа телефона. Ама аз ходя задължително с риза с джобче и има къде да го държа. На дамите специално ще им е трудно освен ако не им виси на врата. Да го намерят в дамска чанта е абсурд. Иначе за мен е задължителен защото обичам да провеждам няколко часови разговори и ми се схваща ръката ако държа апарата пък и не мога да върша работа с една заета ръка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва с размера кефи яко, но на хардкор феновете на ултимейт фешън лайфстайл аксесоарите им е трудно да признаят , че в сянката на Епъл съществуват и други компании , които също вече предлагат много иновативни устройства, преди компанията майка да се сети да произведе точно същите...Мда, уви Епъл вече не е синоним на революция . За сметка на това, поне цената е номер едно ! Да и добре , че е ОС , в противен случай уникалността да се е загубила , за сметка на популярността на самата нея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ай сиктир, ве! <_<

 

Следващия андроиден маниак изръсил поредния флейм на тема Айфон ще получи седмичен отпуск от услугите на форума. Абсолютно сериозно! Как не ви омръзна????

 

 

Размерът не е от толкова голямо значение ако софтуерът е пригоден за него. Така погледнато 3.5", които се ползваха от първия iPhone та чак до 4S бяха АБСОЛЮТНО използваеми - нещо което бе абсурдно за Андроид! Вече 3та седмица след преминаването ми от 3.5" към 4" шокът отшумява, но продължавам да твърдя, че ПРИНЦИПНО размерът е напълно достатъчен и дори по-дебелия и по-къс (добре че не е и по-мекия) 4S ми липсва. Ма пусто нали тряя сме актуални айфонаджиите, мъка и това е!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така погледнато 3.5", които се ползваха от първия iPhone та чак до 4S бяха АБСОЛЮТНО използваеми.

Това е идеалния размер за смартфон. На който не му харесва да си вземе таблет. Но за съжаление реалностите са други и размера върви нагоре.

Да не съм в едноседмичен отпуск, колко вървят 4-те, черен 16 гб, купуван от ментел, отключен, джейлбрейкнат, версия 7.0.4.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми извъртай думите, моля те. 3.5" + некадърно написан софтуер няма как да е удобно. Под абсолютно никаква форма! Който желае да пише мейли директно от телефона да си вземе направо 7" и да кротне. Който предпочита да има преди всичко телефон може да се задоволи и с много по-малко.

 

Пуснах преди седмица в продавалника точно такъв, още заключен към ментел, чист 7.0.4 за 180лв като буквално ми счупиха телефона от звънене разни невръстни пубери следователно цената спокойно може да е по-висока, вероятно към 200-и-нещо лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента съм с 6+ и ми харесва ужасно много. Петицата също ми е удобна, но шестицата ме кефи повече, по-лесно се чете и тн. Всичко е въпрос на това как се използва телефона. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми извъртай думите, моля те. 3.5" + некадърно написан софтуер няма как да е удобно.

Темата не е ли за iphone = IOS? Какъв некадърен софтуер? За мен телефон/смартфоне означава нещо на което можеш да оперираш с една ръка. ТенеденциЙте са други и ще трябва да свиквам с големия размер и употребата на устройството с две ръце.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че за тебе смартфоун означава едно нещо, не значи, че това е така, нито, че е меродавно за всички останали. 6+ се ползва с една ръка също. Просто може и още други неща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 6+ се ползва с една ръка също.

Aко под ползване имаш предвид зелена слушалка може би си прав. Може ли да направиш клипче как с една ръка пишеш СМС, имейл, сърфираш на 6+. И да изказах мнение, което е лично мое и случайно съвпадаше с 99% от епъл юсърите до преди излизането на 6 и 6+.

Така погледнато излиза, че чичо Стив е бил доста заблуден, не пускайки един 6-8 инчов телефон. Анди да не ме щрафосаш сега.

Редактирано от martinich
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти как пишеш смс с една ръка? Или мейл? Сърфирането е безпроблемно. Ако може да ми кажеш държал ли си го телефона за който говориш?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наречете ме както желаете, но не виждам абсолютно нищо лошо една фирма да следва своя строга политика - произвеждаме това и това, те изглеждат така и така. В този ред на мисли Блекбъри никога не трябваше да минават към тъч скрийн и Епъл не трябваше да правят телефон по-голям от 4".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

То ако мислеха като теб хората, щяхме да си светим още с фенерчетата защото защо да има тъчскрийн като може да си цъкам по копчетата. Те и за това блекбъри ги видяхме до къде стигнаха, а да минат към тъч беше просто закъснял опит да спасят потъването. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Глупости.

 

Щяхме да си имаме всичко. Просто нямаше всеки да се опитва да предлага всичко.

 

Ама явно е сложно и за схващане, освен друго. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На предните страници имаше тестове как айфона е доста по-бърз от някакъв самсунг и ХТЦ.

Пускам и сравнение с нексус, на някой може да му е любопитно как Последната дума на техниката и някаква играчка за 300 лева се представят еднакво бързо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обаче феновете на тоя отпадък не се предават, разсмиват до последно :) Еми супер - намерил си 300 левова алтернатива на най-добрия телефон в света. Честито. Далеч по-интелигентен си от всички останали, ползвай си го със здраве :) Аз сега трябва да си продам телефона и да си купя такъв за 300 лева ли?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жестоко.

 

Искаш ли да те светна още нещо, щото гледам си адски отворен на темата: ако пича беше превключил на АРТ щеше да изкърти зъбките на тоя тъп айфон. Ама двойно поне! Ама ти си го знаеш това, де. Няма какво да те занимавам.

 

А представяш ли си го тоя тест с новия Нексус 6? Страх!!! Добре че поне не е 300лв и той, че не знам на къде трябваше да хванем. Директно към гробищата вероятно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...