Jump to content

Recommended Posts

  • Отговори 731
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Съжалявам, но не ми се чете цялата тема. Та въпроса ми е:

Пак ли няма гараж?! И пак ли няма да яима тая функционалност за 1-2 години или няма да я има принципно вече?

Адрес на коментара

Съжалявам, но не ми се чете цялата тема. Та въпроса ми е:

Пак ли няма гараж?! И пак ли няма да яима тая функционалност за 1-2 години или няма да я има принципно вече?

Ако скролнеш малко по-надолу ще намериш темата, в която е коментиран гаража :hilezh:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=94564

Редактирано от SinisteR
Адрес на коментара

Например? :respekt: При мен след смяна на езика всичко преминава от български на Английски и обратно. Изключение прави един текст при логин, който не мога да намеря къде е за да го преведа...

Адрес на коментара

Много странно, но като натисна падащото меню до ника ми, от което се избира дали да вляза в профила ми, личните съобщения, апиаъка с приятели и т.н., директно ме прехвърля на профила ми, не мога да избера някое от другите менюта. На служебния комп всичко си функционира нормално, но тоя нещо не ме пуска. Някой може ли да даде жокер как да го оправя?

Адрес на коментара

Дани, при мен се появява този "феномен", с препращането директно към профила, тогава когато страницата, не ми е заредена на сто процента. Забавянето понякога идва от проклетите банери/реклами. Така, че моят джокер е да не бързаш прекалено много, че виж специалния от много напън едва се добра до Х и рева за дузпа :)

Адрес на коментара

Имам един проблем с новия форум и не знам как да го реша.

Някои от картинките, постнати например като тази:

post-17106-0-44933600-1298485017_thumb.j

Излизат в реални размери и доста превишават възможностите на монитора.

Колеги, моля кажете какво да бъзикна за да се фитват сами и да не се

налага да ги разхождам по стената.

Между другото, Silver скина кефи :)

Адрес на коментара

Дани, при мен се появява този "феномен", с препращането директно към профила, тогава когато страницата, не ми е заредена на сто процента. Забавянето понякога идва от проклетите банери/реклами. Така, че моят джокер е да не бързаш прекалено много, че виж специалния от много напън едва се добра до Х и рева за дузпа :zustimm:

Не е от това.

Wizi, пробвах и това, но и то не стана. Има и друго: като натисна бутона "MultiQuote", директно започвам да пиша отговор, не мога да цитирам 2-3 поста, например.

Явно са някакви настройки на компютъра, защото само от тоя не става, ама щото е нов и още не мога да му свикна. Дори не знам откъде да си извадя бутона "Show the desktop", но това е друга тема. :lol:

Адрес на коментара

Явно са някакви настройки на компютъра, защото само от тоя не става, ама щото е нов и още не мога да му свикна. Дори не знам откъде да си извадя бутона "Show the desktop", но това е друга тема. :blink:

...най-долу в дясно правоъгълната кутийка е този бутон, аз го търсих половин година на Виста и 7 докато не ми го показаха.

Адрес на коментара

Мога ли да питам защо изведнъж осакатях - имам право само само на едно отрицателно гласуване на ден? Демек с думи прости за олигофрени - имам право само на едно натискане на delete.pngтози бутон на ден? На кой му попречих ПАК?

Адрес на коментара

Да попитам за трети път, защо не мога да гласувам за мнения?

Пробвал съм само с плюсове досега и никога не съм успявал. Пише ми че, съм достигнал квотата си за деня. Явно е равна на нула !

Адрес на коментара

Влади, в двата ти поста гласувах с +, което прави сигурно 5 ми положително гласуване за деня. Негативните обаче са само по едно при мен, като гледам долу кой чете, един френд на една девойка, веднага ме е негативирал... Сигурно не му е стигнала мана за втори път.

Както и да е, това значи, че положителните и отрицателните гласове са различни по максимален брой за ден. :bia:

Интересното е, че в началото негативните гласувания бяха повече на брой за ден.

Редактирано от RaDi_b4
Адрес на коментара

веднага ме е негативирал

Айде аз те нулирах да не те е яд :bia:

Аз досега не съм виждал съобщение за достигнат лимит. Явно не цъкам достатъчно.

Адрес на коментара

веднага ме е негативирал... Сигурно не му е стигнала мана за втори път.

Занулен си :bia:

Аз до сега 2 или 3 пъти съм цакал минус (или на ачо или на онзи с най-спрелия шестак на земята) и все ми се е получавало. А плюсове цъкам редовно, не знам къде е проблема при вас?

Адрес на коментара

А да попитам все пак - има ли смисъл въобще от тези гласувания? Гледам - пак някой се е проявил, въпросът е не е ли редно който има отрицателен рейтинг да почива една седмица например? :bia:

Адрес на коментара
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...