KoolyO Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Здравейте.Мисля да купя едно Ауди100 2.5TDI 1993г.Изглежда много добре има достатъчно екстри, но някой може ли да ми даде по-подробна информация относно какви са му често срещаните проблеми (за какво да го проверявам преди покупката), освен това ме интересува среден разход, горе-долу цени на консумативи и т.н.Много благодаря предварително за всяка информация, която ще ми е от полза! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
quattro Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Zaduljitelno pogledni hodovata chast....slabo miasto na vsiako Audi.... tamponi, amortesiori, kareta, sharniri Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KoolyO Публикувано 27 Май 2004 Автор Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 btw. Ауди-то е със 6 скорости!?! Знаете ли нещо по този въпрос?А и собственика ми каза че е 120 к.с., а гледам из нета че има версия 116 и 156к.с. знаете ли как да проверя колко е всъщност? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alex Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Точно ходовата част на 100-тицата е това дето нема чупене, въобще не й е никакво слабо място, но все пак това не значи да не я провериш. Важно е двигателя да е здрав - трябва да не пуши, сутрин да пали веднага, да не меле камъни (да работи тихо) и да върви. Това е важното за да купиш колата. А това дали има някое тампонче е просто начин да свалиш от цената след като ти е харесал двигателя и си решил да я купуваш Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alex Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 1993 г. се прави само двигател ААТ - 115 коня. 140 се слага после на А6. Говоря за 2.5TDI има и 2.4D 82 коня AAS. А това че е с 6 скорости е супер, ще харчи по-малко. Колко пари ти търсят? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asb Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Имай в предвид, че дизелите на тези години е каран като за свтовно. Купихме фирмена 100-ца, 92 г., AAS двигателя, през 1998 г. и след 60 х. км. и правихме основен ремонт, иначе на вид беше в перфектно състояние. Просто дизелите на запад ги взимат за работа и навъртат огромно количество километри. Сложи минимум 30х км. на година, а аз лично съм виждал А6, 98 г. на 350х. Просто включи това в преценката. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metody Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Mdam na edin priqtel 4i4o mu si kupi A4 `00 i sega e na samo 450x.km. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aim@me Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Здравейте.Мисля да купя едно Ауди100 2.5TDI 1993г.Изглежда много добре има достатъчно екстри, но някой може ли да ми даде по-подробна информация относно какви са му често срещаните проблеми (за какво да го проверявам преди покупката), освен това ме интересува среден разход, горе-долу цени на консумативи и т.н.Много благодаря предварително за всяка информация, която ще ми е от полза! Нафтова печка се купува само нова Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord of the Rings Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Такаааа.... Скоро ще стане година от как карам А100, та ето и моето мнение. Колата е невероятно здрава и няма да имаш никакви проблеми с окачването и купето. Материалите, които са вложени го карат да изглежда като ново дори и след десет години (стига да е експлоатирано нормално). Окачването не само, че не е слабо място (това би могло да се каже за А4), но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО здраво. От колите, които познавам би могло да се сравни с това на Субару (то е проектирано специално за ралита)!За двигателя мисля, че колегите са прави. Покупката на дизел е голям риск или пък човек трябва да е голям специалист за да може да го оцени правилно. Но от друга страна, ако случи на двигател след това поддръжката му е изключително лесна. Но пак повтарям - риска е много голям, при проблемен двигател ремонта може да излезе много, много скъп.... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Или пък трябва да се подготвиш психически за един основен ремонт в краен случай евентуално... След това просто забравяш и караш като луд Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KoolyO Публикувано 27 Май 2004 Автор Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Много благодаря за инфо-то!Изградих си горе-долу представа за какво става въпросМисля все пак да го взема Имам само още едно въпросче:Знаете ли къде да отида за проверка на двигателя, така че със сигурност да ми кажат дали е добре? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Или в Аутотехника, или в Супер дизел на околовръстното /за предпочитане, поне според мен/! Успех Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 27 Май 2004 Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 Супердизел на Околовръстното между Драгалевци и Симеоново. Там са много добри, ще ти премерят и компресията.В Аутотехника... Абе много неща изписах и ги изтрих, че съм културен.А за 6-тата скорост, направо нямам думи. ДАНО ДА СИ ТЕ СЛУШКА И ДА СЕ РАДВАШ МНОГО! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KoolyO Публикувано 27 Май 2004 Автор Доклад Share Публикувано 27 Май 2004 ок ще ходя в супердизел и ще видим...Много благодаря за отделеното време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metody Публикувано 28 Май 2004 Доклад Share Публикувано 28 Май 2004 Grabvai go . I polsle Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 28 Май 2004 Доклад Share Публикувано 28 Май 2004 Сигурен съм, че ако случиш на бройка няма да се сетиш за друга кола доста дълго време Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aim@me Публикувано 28 Май 2004 Доклад Share Публикувано 28 Май 2004 До Lord of the rings Окачването не само, че не е слабо място (това би могло да се каже за А4), но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО здраво.Колега как да ти повярвам, кате след две преминавания през бордюр с около 80 км/ч смених само по един носач на предните гуми (А4 куатро е с по 4 носача на гума ). С това проблемите с окачването ми се изчерпват.Говоря за перид от две години и каране по около 2800 км на месец.Та А4 няма слабо окачване, а точно обратното - едно от най здравите PS ако не си виждал погледни само колко е голям долен заден носач на А4 и си прави изводи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi V6 Публикувано 28 Май 2004 Доклад Share Публикувано 28 Май 2004 Нямам А4, но приятели са се оплаквали, че окачването им е доста слабо и скъпо.Ако твоето не е, радвам се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord of the Rings Публикувано 28 Май 2004 Доклад Share Публикувано 28 Май 2004 До Lord of the rings Окачването не само, че не е слабо място (това би могло да се каже за А4), но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО здраво.Колега как да ти повярвам, кате след две преминавания през бордюр с около 80 км/ч смених само по един носач на предните гуми (А4 куатро е с по 4 носача на гума ). С това проблемите с окачването ми се изчерпват.Говоря за перид от две години и каране по около 2800 км на месец.Та А4 няма слабо окачване, а точно обратното - едно от най здравите PS ако не си виждал погледни само колко е голям долен заден носач на А4 и си прави изводи.Извинявам се, ако не съм прав - наистина нямам лични впечатления, а само мнения на други хора за А4.... Затова и писах в условно наклонение Само мога да се радвам ако не съм прав. Но за А100 гарантирам - изключително здрави са Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KOKO 100 C4 Публикувано 30 Май 2004 Доклад Share Публикувано 30 Май 2004 Моето е 100 2.4 дизел, на слабите им места са едни и същи (без турбото). Ако ти хареса те съветвам следното:1. Смени абсолютно всичко касаещо ангренажния ремък, а именно:ремък, двете ролки и задължително!!! – зъбното колело, което затвижва ангренажния ремък и е закачено на коляновия вал(а за него е хваната шайбата на пистовия ремък). Струва 45-50 лв на фирмата SWAG, няма ментета. Аз имах огромен яд с него. Идиотите му “майстори”(и то от много добър сервиз!!) не ми казъха, че се сменя задължително на две смени на ангренажен ремък. Резултатаът е същият като при скъсан ангренажен ремък. Джобът ми олекна с 700 лв и то на приятелски цени. При това аз имах късмет с лек вариант, че това стана на празен ход и не въртях стартера. Иначе отива коляновия вал и трябва да го търсиш в морга, което занчи още по-скъпо от основен ремонт. При мене само правиха главата, но знаеш, че се сменят и гарнитури, семеринги и др.2. Разбери откъде е докарано. Ако и немско задължително е минавало минимум 70000 км годишно. Всички търговци не обичат печки от Германия защото са жестоко карани. Най-добре е ако е като моето – белгийско. Имаше годишен пробег по около 30000 км, което е съвсем нормално. Разбира се и там има карани по 100000 км годишно.3. Това е един секрет, който малцина знаят. Перката на радиатора няма електромотор, а вискомуфа. Практически точно около 250000 км започва да свири и трябва да се смени. Това е перфектният индикатор за истинският пробег. За моето се подтвърди.Свалената муфа носеше печат 94г, а то тогава е произведено. И още един секрет – не пълнете касите на говедата от Юнитрейд и Аутотехника за тази част. Става точно 1 в1 такава от модел микробус Форд Транзит. В Мото Пфое е около 200 лв има и по-евтини по магазините (не са ментета).4. За окачването не се безпокой. Много е просто и всичко се сменя лесно. Цените (е разбира се отчетай, че все пак е Ауди) вече са много поносими. За задното мога да ти кажа, че едва ли ще имаш грижи въобще. Задължително пробвай съединителя. Ако е “тежък” значи скоро ще го сменяш. С труда и доброкачествени части излиза около 300 лв.5. Питай за друго!!!! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metody Публикувано 30 Май 2004 Доклад Share Публикувано 30 Май 2004 I az mislq ako imam kinti lqtoto i az da se hvurlq na edna takava - e ne suvsem de , az iskam A6 kato minimum `94 - ama iskam zaduljitelno da e Avant ( mnoo e po-qko na vun6en vid i ima megdan za qka muzika ) , kakto i zaduljitelno da e quattro ( kakto nqkoi be6e pisal - ka4i li se 4ovek vednuj na quattro - ne priznava drugo ) . A zabravih - trqbva su6to da e s motora 140konq( mai4e teq motori sa sled `95 god ). Govorih s edin poznat , koito se zanimava to4no s vnasqne na koli , i mi kaza 4e za okolo 3500-4000Eur moga da si zema takova v mnogo dobro sustoqnie i s FULL extri ot switzerland Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts