SunShine Публикувано 5 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 5 Декември 2007 Та така от както имам колата все ме човъркаше мисълта че единият ми рефлектор е по-мръсен от другия.А днес, а утре все няма време и днес докато бях на работа минах до официалния магазин на маслата Унил.И се натъкнах на въпросния комплект крушки: Цената е 25 лева, като за мен тая марка нищо не значеше ама грам.С риск да направя грешна покупка все пак ги взех .С помоща на edinak евала за което дето почисти както трява рефлектора (щото аз го усрах първия път имаше второ сваляне на фара ).Монтирах рефлектора, сложих въпросните крушки и веднага се забеляза бялата светлина а беше светло още.Преди малко ми щукна да ида да снимам как е станало и какво да ви кажа потресен съм от това как може да промени карането едните крушки .Бялото е вече бяло, предишните бяха с оранджев цвят както на всяка нормална крушка.Ето и ефекта:Къси светлиниДълги светлиниСнимките се увеличават при кликане върху тях.Та с две думи за мен не са дадени пари на вятъра, а добра покупка.Макар да си нямам и на идея колко труват подобен род артикули в магазините. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 5 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 5 Декември 2007 (Редактирано) Не е много добра сделка.Първо ще ти приключат рефлекторите. После ако нямаш релета и ключа за светлините.90 Вата са отречени...--------И от снимките нищо не се разбира.Можеш да пробваш с една Филипс +30% и една такава срещу стена. Не се снима фара а стената. Редактирано 5 Декември 2007 от grizzly Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
и.николов Публикувано 5 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 5 Декември 2007 (Редактирано) Интересно защо на оригиналната опаковка пише 60/55 вата ,а на гърба /белия етикет/ 90/55 вата.Или аз нещо недоскиФФ. Редактирано 6 Декември 2007 от vladi_di Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 (Редактирано) Подкрепям мнението на grizzly, само дето аз ти препоръчвам BOSCH 60 PLUS (60% +). Само дето едната крушка на BOSCH ще ти излезе 15-16 лв. Ако те съмнява колко вата са тези крушки, примери ги с омметър - новите и старите и ще разбереш... макар че съпротивленията клонят към нула... Редактирано 6 Декември 2007 от SpeedyMan Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 6 Декември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Ще снимам някоя стена довечера едната новата, и старата.Последно и аз нямам идея 60 или 90 са крушките, а това че рефлектора ще изгорял.Ми да гори, ще му купим друг на аудито. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Ще снимам някоя стена довечера едната новата, и старата.Последно и аз нямам идея 60 или 90 са крушките, а това че рефлектора ще изгорял.Ми да гори, ще му купим друг на аудито.Ами на твое място рефлектора не би ме притеснил толкова колкото електрическата инсталация. С 90W я натоварваш сериозно. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edinak Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 55/60 са крушките на момчето, или поне така е щамповано върху тях... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Еми може. Но все пак е добре да им видите съпротивлението с добър омметър. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rdk Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 в неделя ако дойдеш искам да сравним с мойте Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VBI Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Най-добре е да ги свали и да види на тях колко вата пише. С омметър не могат да се премерят защото съпротивлението на крушките е реактивно . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 6 Декември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 в неделя ако дойдеш искам да сравним с мойтеНяма проблем . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vorsprung durch technik Публикувано 6 Декември 2007 Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Б2-ка със ксенон виждали ли сте? soon Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 6 Декември 2007 Автор Доклад Share Публикувано 6 Декември 2007 Аз ксенон не искам, добра крушка + читав рефлектор ми стина напълно.Виж ако си набавя от 90-ка целите тогава бих се замислил да сложа ксенон . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RaDi_b4 Публикувано 19 Август 2008 Доклад Share Публикувано 19 Август 2008 (Редактирано) Покупката е менте просто. Идеята за Филипс + 30 я подкрепям, видях на Lube как светнаха очите с тях. Само като видя на халогенна крушка Н4 на кутията да пише "ксенон" и се сещам за ТОВА Редактирано 19 Август 2008 от RaDi_b4 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 19 Август 2008 Автор Доклад Share Публикувано 19 Август 2008 Все още светят . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoil Публикувано 19 Август 2008 Доклад Share Публикувано 19 Август 2008 (Редактирано) представям си как наистина ще прогледнеш ако сложиш ксенон, защото това все още жълтеее сериозно Редактирано 19 Август 2008 от Stoil Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 19 Август 2008 Автор Доклад Share Публикувано 19 Август 2008 Сигурно е така, но за момента ще карам така. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The_Machine Публикувано 25 Август 2008 Доклад Share Публикувано 25 Август 2008 А Б2-ка с ксенон виждали ли сте, както питаше Vorsprung Durch Technik? :-D Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 25 Август 2008 Автор Доклад Share Публикувано 25 Август 2008 Пасата цепи Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kostadinov Публикувано 25 Август 2008 Доклад Share Публикувано 25 Август 2008 Сигурно е така, но за момента ще карам така.Поне сложи едно реленце на късите че почти съм готов да се обзаложа за диагностиката Почти без пари е и съвсем ако можеш сам Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vorsprung durch technik Публикувано 25 Август 2008 Доклад Share Публикувано 25 Август 2008 А Б2-ка с ксенон виждали ли сте, както питаше Vorsprung Durch Technik? :-DВ Младост има Б2 със ксенон и мислим второто да е мойто.Преди зимата ще съм се оборудвал със ксенон,а и с куаттро Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SunShine Публикувано 26 Август 2008 Автор Доклад Share Публикувано 26 Август 2008 Поне сложи едно реленце на късите че почти съм готов да се обзаложа за диагностиката Почти без пари е и съвсем ако можеш сам Релета имам и на късите и на дългите, но не знам каква е връзката с темата.И за каква диагностика става дума? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SpeedyMan Публикувано 26 Август 2008 Доклад Share Публикувано 26 Август 2008 Аз съм хвърлил око на OSRAM NIGHT BREAKER! Сега мисля да сменям моя BOSCH 60 PLUS с такива... 90 PLUS ги дават Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ralenekov Публикувано 27 Август 2008 Доклад Share Публикувано 27 Август 2008 Аз съм хвърлил око на OSRAM NIGHT BREAKER! Сега мисля да сменям моя BOSCH 60 PLUS с такива... 90 PLUS ги дават Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DZVER Публикувано 28 Август 2008 Доклад Share Публикувано 28 Август 2008 Релета имам и на късите и на дългите, но не знам каква е връзката с темата.Един въпрос закакво са тези релета Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts