Svetko_S Публикувано 8 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2008 (Редактирано) Здравеите,Потърсих из форума но не можах да намеря никаква по подробна информация за този автомобил с мотор 2.0 бензин от 2001-2004 година.Ако някои има такава машина ще се радвам да сподели как е като разход диманика и здравина. Редактирано 8 Януари 2008 от Svetko_S Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stani76 Публикувано 8 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2008 По-добре се оглеждай за 1.8т, по-бърз и по-икономичен, че и по-масов. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Emillion Публикувано 8 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2008 В последият Аутобилд препоръчваха именно 2.0 като най-добър избор-бягал достатъчно и бил най-евтин и лесен за поддръжка.Само преповтарям,аз също бих търсил 1.8Т. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audi4life Публикувано 8 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2008 Знам, че този мотор гори страшно много - а май и не върви кой знае колко... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toledo Публикувано 8 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 8 Януари 2008 според много собственици гори много масло ... ама много Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RhINoX^ Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 2.0 130к.с или 2.0Фси 150 ? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Himika Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 2.0 е идеален, не гори повече по мое мнение. Тва за икономичността на 1.8Т за мен са глупости. Няма кола дето да върви и да не харчи. Даже и за дизелите се отнася Най-големият минус на 1.8Т са трудностите при евентуален проблем/ремонт: много хубав, само че никой в БГ не му разбира всичко напълно. На мен ми се наложи да нагазя надълбоко в тези води и видях колко е тежко положението с турбинираните мотори. Така че 2.0 хич не е лош избор според мен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Toledo Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 Дори да не знаеш руски, можеш да разбереш за кво става въпрос относно разхода на масло:" Wellcame в стройные ряды жрущих двигателей ALT. Искренне соболезную. Думаю можно уже организовывать общество обманутых владельцев ALT. Пока ничего не помогает. У меня кроме хорошего аппетита, еще и уровень скачет, в прогретом двигателе -1/4 уровня (после 15мин паузы), а если ночь постоит то в холодном состоянии и максимум набежит.... "Цялата огромна тема тук : http://www.audi-club.ru/forum/showthread.php?t=45446И аз бях решил да взема този "идеален" двигател, но като четох една нощ там и бързо го смених ... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
opa6kata Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 а колега защо не си вземеш дизел 1.9 тди 131 или 101 коня коня.не са ли добри тря мотори.аз сам се насочил кам този дизел.какво ви е мнението колеги за него Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
QUATTRO_BG Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 (Редактирано) Моето А6 беше с такъв мотор,като изключим разхода на масло,който е нормален мотора е здрав и не съм имал никакви проблеми с него.Разхода на А6 е около 11.5,на А4 би трябвало да е около 10.5 Редактирано 9 Януари 2008 от QUATTRO_BG Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 A да престанете да пишете глупости, има точно 4-5 B6-ци у форума ама иначе всички много го разбират и познават тоя модел и са страшни специалисти, зад клавиатурата обаче. А да почнете да карате повече защото до момента четете повече а тая работа с четене не става.Имам А4 B6 1.8Т AVJ мотор от есента на 2005 лето. Взел съм го от Демир на 118000 км, в момента е на 158000 и НЕ ГОРИ МАСЛО. Не съм имал проблеми с турбина, бобини и квото и да е. Сменил съм за 40000 км ремъците с неква ролка или ролки кат стана на 140000, съединителя в комплект с маховика (това си е разход защото маховика е демпферен) и 4 амортесьора защото при покупката предния ляв беше сдал багажа. Градско разхода му е около 10,3/100, веднъж в града съм го докарвал до 12,7/100. С включен климатик ВИНАГИ защото не издържам на жега, затова и не ходя на мореИнтересното е че някои колеги от форума довлякоха такива коли от на майка си фурната и почват да ме питат колко ми харчи. На такъв тъп въпрос нямам отговор, питай тоя от който си го купил. Що мойта не харчи 15/100 и не се троши окачване или квото и да е по нея? Ми щот не съм пестил пари при покупката за да купя най-евтиното на пазара а после не съм пестил пари за поддръжка. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Васко Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 Това за разхода на масло беше за 2.0, не за 1.8Т Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 Това за разхода на масло беше за 2.0, не за 1.8Т Голямо ми стана ЕГН-то вече Май ми е време да си купя Мерцедес кабрио и да мина на 18 годишни Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
corso Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 (Редактирано) .Тва за икономичността на 1.8Т за мен са глупости. Няма кола дето да върви и да не харчи. Даже и за дизелите се отнася ..Друго си е некой да те светне, когато си заблуден! Редактирано 9 Януари 2008 от corso Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 Друго си е некой да те светне, когато си заблуден! Въпроса е че тебе отдавна те сФетнахме ама резултат нема Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F1ng3R Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 (Редактирано) A да престанете да пишете глупости, има точно 4-5 B6-ци у форума ама иначе всички много го разбират и познават тоя модел и са страшни специалисти, зад клавиатурата обаче. А да почнете да карате повече защото до момента четете повече а тая работа с четене не става.Имам А4 B6 1.8Т AVJ мотор от есента на 2005 лето. Взел съм го от Демир на 118000 км, в момента е на 158000 и НЕ ГОРИ МАСЛО. Не съм имал проблеми с турбина, бобини и квото и да е. Сменил съм за 40000 км ремъците с неква ролка или ролки кат стана на 140000, съединителя в комплект с маховика (това си е разход защото маховика е демпферен) и 4 амортесьора защото при покупката предния ляв беше сдал багажа. Градско разхода му е около 10,3/100, веднъж в града съм го докарвал до 12,7/100. С включен климатик ВИНАГИ защото не издържам на жега, затова и не ходя на мореИнтересното е че някои колеги от форума довлякоха такива коли от на майка си фурната и почват да ме питат колко ми харчи. На такъв тъп въпрос нямам отговор, питай тоя от който си го купил. Що мойта не харчи 15/100 и не се троши окачване или квото и да е по нея? Ми щот не съм пестил пари при покупката за да купя най-евтиното на пазара а после не съм пестил пари за поддръжка. хахахаха , само мога да се изсмея на твоя пост колега, не искам да се убиждаш ако звучи грубо, не ми е това целта! НО ТИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ ПОЗНАВАШ КОЛАТА !и това ми е много смешно като изключим това за малото естествено ... аиде живи и здрави дано още дълги години да ти гори 10,3 Редактирано 9 Януари 2008 от F1ng3R Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 (Редактирано) По същия начин ми позволи да се изсмея на правописа ти Българския явно не е сред силните ти Без да се ОбиждашЯвно познаваш само своята кола Ако погледнеш откога присъствам тук и откога я имам, с какво се занимавам щеше да се сетиш че не си позволявам да пиша по тема и за неща в които не съм убеден.Що се касае до пожеланието ти да ми гори дълги години 10,3 по-скоро си пожелавам нови коли всяка година а не да гледам да ми гори 10,3:)Просто тази харчи толкова, след като съм го написал значи е толкова. Капиш? Редактирано 9 Януари 2008 от Audi_90 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F1ng3R Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 офффф, само не ми се караи , аз пък не съм на тест по български и ще си пиша така, капиш ? относно останалите неща които написа- изобщо нямам намерение да разбирам от колко години си тука и с кво се занимаваш, грам не ме интересува нямам намерение и да споря ! сменяй си колата на и 3 месеца ако можеш, успех ! и въпреки всичко - наистина си нямаш и грам понятие за кво става въпрос от тоя двигател аиде жив и здрав ! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
optimist Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 10.3 по нанадолнище на нулева Ти си некъв феномен гориш колко тоуота ярис 1.0 или имаш 75% извънградско с до 100 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
deliveryman Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 На мен 1.8Т ми дава 11 градско,а 1.8Тq - 12-13 градско. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 Ти не разбираш от коли ве Демире От Ауди па изоПщо Я виж оптимиста и другия сладур колко знаят:o Разбират ги те нащата Също имат решение и на проблемите с българския футбол и кризата с боклукаЕ те за тва сме на тоя хал, щот българина ,,разбира,, от всичко дет не му е работа Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F1ng3R Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 и за други неща имам решениЪ, ама за тях в други теми и с други като теб Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 и за други неща имам решениЪ, ама за тях в други теми и с други като теб Така си и знаех След такива ,,решения,, от некомпетентни страдаме всички Остани си със здраве и разход 20/100 на 1.8Т Толко ли казваш на шефа си че харчи 1.8Т? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
F1ng3R Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 хахахах , колега много си забавен в друга ситуация бих ти се вързал и да се драпам с теб, но просто нямам намерение да се занимавам с такива като теб караи си там с 10 на 100 и си кротуваи, мен ме забрави моита даже 40/100 гори и ти завиждам ! аиде със здраве! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Audi_90 Публикувано 9 Януари 2008 Доклад Share Публикувано 9 Януари 2008 хахахах , колега много си забавен в друга ситуация бих ти се вързал и да се драпам с теб, но просто нямам намерение да се занимавам с такива като теб караи си там с 10 на 100 и си кротуваи, мен ме забрави моита даже 40/100 гори и ти завиждам ! аиде със здраве!Да се драпам с тебе? Дали имам това време и нерви? Просто не пиши глупости с които да подвеждаш автора на темата. Това че ТВОЯТА харчи масло, рахода й е 15/100 и е на ,,реални,, 69000 км НОВ ВНОС от Италия не е критерии за А4 B6 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване