Jump to content

Красавец...


RSQ

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Отговори 111
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ще ви разкажа една кратка история,която ще помня винаги...

Миналата година завърших,докато карахме през годината един от часовете по английски подхванахме темата за коли и както и да е всеки фен на различна кола.Хрумно ми да попитам даскала какви са предпочитанията му,коя е марката която най-харесва...и той ми отговори следното "Разбираси,че има марка която харесвам адски много,това не е кола то е истинко съвършенство,не мога да опиша с думи чувствата който поражда в мен тази кола и това и именно АУДИ" Как да не ме кефи тоя даскал адски много ми харесаха думите му :flehan:

AUDI :D:)

Q7 спаред мен няма зябележки просто е идеален :)

ето още една снимка която говори сама за себе си :D

emotion392.jpg

Редактирано от Master_Oper
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Аз незнам как се е получило, ма тая тема съм я пропуснал... И сега каква стана... МНОГО ми дойде наведнъж целият този снимков материал.. Абе хора! Предупреждавайте в заглавието на такива теми, бе.... Ох, някой път ще изгоря байпаса... :flehan:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

36.gif

БАХ МААААА МУ И КРАСОТААААААААА!!!!! Дано не го видя някъде по улицата, че нямам навика да нося памперси......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видях на живо вече седан и авант на този последния автомобил... Честно да си призная ако ги нямаше тези day-light-LEDs нямаше да позная, че е S6.

Къде са издутите калници? Къде са алуминиевите елементи по купето като лайсните долу по вратите?

Стара S ако ми мине пред погледа ще я закова от 2км, т'ва "нещо" няма визия за мен.... И с тея 5.2сек до 100 (предполагам 18-19 до 200) напрао по-добре да НЕ беше излизало на пазара! Да бяха казали: "Топ модела на А6 ще е 4.2л куатро, т'ва е положението!" Щях да си спя спокойно, че така или иначе нямаме модел да се съревноваваме с конкуренцията, а така........ БМВ и Мерцедес отдаааавна забравиха какво е ускорение над 5сек и над 17 до 200 още преди години! Само Ауди се мъчи да открие топлата вода.... а тази на снимките е уеееко хладка - далеч от нещо "топличко"!

:rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Топ модела на А6 ще е 4.2л куатро

Топ модела на 6-тата Ауди серия не е ли РС6? Иначе ускорението на А6 4.2 Quattro до 100 е 6.1, точно колкото на Мерцедес Е500 и малко по-малко от 545и на БМВ, а Аудито все пак е с най-малкия двигател, та новата S6 явно ги отвява всичките, нека видим РС6 и тогава да говорим. Съгласен съм с теб за вида на новата S6, няма го закачливото спойлерче дори, доста прилича на обикновенна А6...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

AUDI, S6 трябва да се конкурира с АМГ и //М моделите. Това, че само Ауди имат RS модели в палитрата не означава за мен, че могат да си позволят да се лигавят с S моделите. Ами ако БМВ искара //М5 CSL???? Знаеш ли каква RS6ца трябва да искарат Ауди - с реактивен двигател - за да може да го догони.

А ако Мерцедес се нацупи ще стане точно като онзи виц за стражарите и апашите, дето се биели в гората и по едно време дошъл горския и ги изгонил. Те точно така ще стане..... Ама то и ще стане!!! Сега се сещам, че има обявен E63 AMG с V8 двигателче 6.3 кубика атмосферен... 800Нм... 515bhp.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...