connor cane Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 Еми това е - миналата година смеинх радиаторчето си с такова на Nissens - изкара един сезон.Ваското едно, който ми сложи новия Бер и освен това направи някои ъпгрейди , го е хапвал абсолютно същия с неговата кола.Уж са добра марка, но радиаторчетата за парно са им тотална щета.НЕ ги купувайте, за да не сваляте таблото скоро пак - както на мен ми се наложи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakumba Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 по принцип нийсенс се водят доста добра марка за радиатори, дори водните им са яко скъпи, сигурно и на парното е така. Да не би нещо антифриза ти да е кофти, знам ли... Аз съм сменял на едната кола преди 3-4 години и взех най-измекярския, такива имаше само, но не е имало никакви грижи. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 Нииесенс от 3 години насам правят пълни боклуци... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 29 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 (Редактирано) Мда - установих го емпирично. Редактирано 30 Март 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DoH_KuXoT Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 (Редактирано) протече или спря да духа топло ? Аз карах 3 години с нисенс на парното на пасата и не съм имал ядове. Редактирано 30 Март 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 29 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 (Редактирано) Протече - първо ми мажеше джамовете, после направо започна да изкарва антифриз на пара през духалките.Точно един сезон изкара.Явно е до късмет, но и Васко е хапнал точно същия, тъй че явно се превръща в тенденция.Сега обаче си имам клапа за рециркулация, която работи независимо от климатика и работеща втора степен на вентилатора - powered by Vaskoto 1. Редактирано 30 Март 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaHyTo Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 И аз да се включа към оплакващите се от марката Nissens.Радиаторчето на парното изкара точно 6м и изгърмя отведнъж. За капак на всичко това ми се случи далеч от София (след Враца) и филма беше цяла драма. Ка то го свалих беше като ново, но беше изпуснало от долната снадка. След него сложих някакво Немско на двойно по-ниска цена и сега в големите студове съм спирал парното че почнах да се потя. С Nissens не беше така. От друга страна водният ми радиатор е от същата марка и с него не съм имал грижи.Но определено никога повече радиаторче за парно на тази фирма Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 29 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 (Редактирано) +1 Редактирано 30 Март 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dominator Публикувано 29 Март 2012 Доклад Share Публикувано 29 Март 2012 И водните радиатори на ниесенс са пълен боклук, чисто нов ми издържа година и половина преди да се разпадне на парчета... Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 30 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 (Редактирано) Хм - аз пък за водните май съм чувал добри отзиви - откога развалиха качеството тези гадове? Редактирано 30 Март 2012 от RaDi_b4 Цитиране на целия предходен пост Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 30 Март 2012 Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 Нисенс - мисенс, сичку е китайцунг. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikkie Публикувано 30 Март 2012 Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 Миналата зима сменях воден радиатор. Марката е ITN, китайска разбира се, до колкото успях да се запозная, произвеждат за Euro07. Цената беше средна, около 120лв., ако не се лъжа.Тази зима сменях и радиаторчето на парното, отново ITN. Цената е 20лв. ще видим колко ще изкряка. Мой познат е със същото, вече 3год. няма проблем.Истината е в експлоатацията. Ако редовно се сменя антифриза, няма да има проблем. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
grizzly Публикувано 30 Март 2012 Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 Да бе, да. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 30 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 Бер радиаторче с отстъпката седна 83 лева.Нисенса по спомен беше май 35.Не си струва главоболието и повторното сваляне на табло. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KaHyTo Публикувано 30 Март 2012 Доклад Share Публикувано 30 Март 2012 Nissens радиаторчето струва 67лв крайна клиентска цена а Behr аз лично не успях да го намеря никъде и за това трябваше да слагам друго. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
connor cane Публикувано 31 Март 2012 Автор Доклад Share Публикувано 31 Март 2012 (Редактирано) Истината е в експлоатацията. Ако редовно се сменя антифриза, няма да има проблем.Не е до смяната на антифриза, брат - оригиналните радиаторчета изкарват по 15+++ години, при положение че жабарите масово си карат с антофриза, с който са купили колата до последно - в общия случай.Не е казано, че радиаторчетата от 20 лева задължиелно ще протекат - може и 5 години да изкарат - но шанса да хапнеш хурката (като мен - хем с не толкова евтино) е доста по-големичък. Другият момент с евтините радиаторчета е, че не топлят добре - особено в студено време се мръзне в купето и няма отоплянката. Редактирано 31 Март 2012 от connor cane Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SECURITY Публикувано 4 Април 2012 Доклад Share Публикувано 4 Април 2012 Нииесенс от 3 години насам правят пълни боклуци... Аз като сменях моето питах в 2-3 сервиза за марката на радиаторчето. Всички бяха на едно мнение - Nissens не са качествени, връщали са им коли за рекламация и т.н. Сложил съм, ITN - китайско, 15лв струва и за сега няма проблеми. Сложих такова просто защото не можах да намеря качествено. За Nissens и Behr трябваше да се чака 1 седмица за доставка. Това не значи, че няма да протече. Може и майсторите да са ми казали да сложа боклушко за да може да се върна след време за още една смяна - нали те няма да са виновни, частта е дефектна но да споделя все пак. То така или иначе си го сменях собственоръчно, но това е друга тема. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
buzzi Публикувано 4 Април 2012 Доклад Share Публикувано 4 Април 2012 (Редактирано) що се морите,дрънкащите радиаторчета на топ ран са си чудесни, дестина сложих тази зима и едно Бер,греят си най -прекрасно,до сега никой не се е оплакал,естествено от манимпекс,може и други да внасят ама от там поне мога да вдигам пара ако протечат. Редактирано 4 Април 2012 от buzzi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikkie Публикувано 5 Април 2012 Доклад Share Публикувано 5 Април 2012 Не е до смяната на антифриза, брат - оригиналните радиаторчета изкарват по 15+++ години, при положение че жабарите масово си карат с антофриза, с който са купили колата до последно - в общия случай.Не е казано, че радиаторчетата от 20 лева задължиелно ще протекат - може и 5 години да изкарат - но шанса да хапнеш хурката (като мен - хем с не толкова евтино) е доста по-големичък. Другият момент с евтините радиаторчета е, че не топлят добре - особено в студено време се мръзне в купето и няма отоплянката. Всичко е възможно. Може би най-вече трябва да се разчита на късмет, при покупка не евтино радиаторче. Аз тая зима никакви проблеми нямах. По-силно от 2-ра степен не съм включвал парното, тъй като става непоносимо горещо. А иначе започва да духа топло, за около 2-3 минути, или докато изчистя снега от колата. Общо взето не намирам разлика между оригиналното радиаторче и това с което съм в момента.Сега по законите на Мърфи от толкова хвалене, малко започвам да се притеснявам. А това за антифриза го казах, защото съм виждал какви утайки се получават при 5 годишен антифриз. А именно тая смрад е*ава майката на радиаторите. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
oooo Публикувано 6 Април 2012 Доклад Share Публикувано 6 Април 2012 +1и за двата радиатора Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
radi_nrj Публикувано 14 Декември 2012 Доклад Share Публикувано 14 Декември 2012 Бер радиаторче с отстъпката седна 83 лева.Нисенса по спомен беше май 35.Не си струва главоболието и повторното сваляне на табло.Аз съм с Нисенс купен от Тех-ко и въпреки отстъпката, която ползва човека дето ми го купи беше над 60лв. Тоя от 35 може да е ребрандиран Топран . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
galko_13 Публикувано 25 Декември 2012 Доклад Share Публикувано 25 Декември 2012 на 80 ката сложих нисенс преди 3 години нямам проблеми парното от време на време го спирам понеже става адска жега не се шегувам а цената на радиатора беше 60 лв и малко одгоре даже и аз мисля че за тия 35 кинта е било нещо не-истинско Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gsb Публикувано 5 Януари 2013 Доклад Share Публикувано 5 Януари 2013 Аз съм с Нисенс купен от Тех-ко и въпреки отстъпката, която ползва човека дето ми го купи беше над 60лв. Тоя от 35 може да е ребрандиран Топран :D/> .Няма такъв Нисенс, 50 лв - 30% = 35 лв Просто е. Китайските са под 30 лв в магазина. Не стават за нищо, освен ако не живееш в южна Гърция Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts