MPAK Публикувано 2 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 Здравейте колеги, моля ви да изкажете мнение за следната обява http://www.cars.bg/c416432 . По-принцип от доста време търся да си купя читава B7-ца и според мен тази изглежда доста добре. Общо взето имам следните притеснения: 1-во колата се продава във Враца, а съм чувал доста негативни мнения за тамошните търговци и 2-ро обявените километри според мен са си откровена лъжа Няколко мнения по въпроса биха ми били от полза, благодаря предварително за помощта Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gibonass Публикувано 2 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 Продавача е регистриран във форума, даже беше пуснал тема и тук преди време. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 2 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 Това че продавача е регистриран потребител е добре, а за автомобила нещо да кажете? Между другото ме интересува цената дали е нормална за модела, понеже нямам никаква идея колко трябва да върви сносна B7-ца на пазара в България. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zlobil Публикувано 2 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 Стои от доста време , най-вероятно щото е на нормална цена за запазена б7-ца , на мен лично ми изглежда свежа. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
borgbg Публикувано 2 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 изглежда много нова, лично аз мислих да ходя да я гледам като си избирах B7....ако километрите са реални то цената е много добра, направо се чувайте с човека и я виж, в момента на БГ пазара за бензинови B7 това е най-доброто според мен, има доста документи гледам, може и да може да се докажат километрите....Успех! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShoxXx Публикувано 2 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 2 Януари 2014 Боядисвани задна броня, предна броня, заден капак, заден ляв панел, добре е да се види отвътре зад корите на багажника. На мен лично не ми харесва на снимките как е направена снадката между задна лява врата и заден ляв калник. Иначе колата наистина изглежда свежа. Странно е поръчвана като е била нова. Няма кожа, няма нави, но пък има ксенон и BOSE. Заслужава си да се види, но дано тези боядисвани детайли да са заради паркинг щети, а не нещо по-сериозно. Който ходи да я гледа да пипа копчетата и пластмасата на дръжката на шофьорската врата. Ако са с всеизвестното като гумирано покритие, което е меко на допир е добре. Китайските еквиваленти, които се продават по-евтино са просто черна пластмаса. Ако е пластмаса, значи копчетата са били много зле и положението е замаскирано с нови, ама китайчета. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 3 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Абе има ли някой който да е от Враца и да може да и хвърли един поглед, че от Добрич до Враца са 450 километра и не ми се ще да се разкарвам напразно. Ако знаете и някой сервиз където да могат да направят цялостна диагностика също моля да споделите, защото непременно ще искам да се види в сервиз като отида . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Не че има лошо в това попринцип, но колата не е фабрично S line и като са правили не са я довършили. При наличие на външен S line пакет при Б7 седан капака на багажника е различен. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShoxXx Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 По скоро да е сменян капака. Виж че е боядисван заедно с другите детайли отзад. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 3 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Почвате да ме отказвате, въпреки това мисля да звънна на човека да ми даде VIN-a и номера на рамата на колата. Иначе я проверих по рег. номер и в БГ е регистриран за 1ви път юни 2013-та година. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MadRacer Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Кво като е боядисвана и има доработки ... всичко като е направено като хората аз лично не виждам проблем. Ако е такава каквато изглежда на снимките няма какво да я мислиш. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raino Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Наистина какъв е проблема в доработките и боядисванията ? Даже направихте схемата кой с кой детайл е боядисван заедно, недейте така.А колата не е S line защото ги няма и праговете като отвориш вратата, на които пише S line . Пак казвам, че това не са негативи, просто казвам каквото виждам. Заден S line капак е 300лв, 150лв. боя и праговете 200лв. и колата е завършена. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ShoxXx Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 Проблем с боядисването може да има ако половината задница е била отнесена от вихъра. Не казвам, че е така, но не казвам, че не е така. Не съм виждал колата, но уви в този регион всички знаят какви коли се вкарват и после как се продават. Човек от този регион купи преди години една кола, която беше тотал и платена от застрахователите уж за части, след 3 месеца се появи в интернет нов внос. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tonko2.0T Публикувано 3 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 3 Януари 2014 За момента на обявите на БГ пазара,тая В7 2.0Т quattro,най-хваща окото,поне на снимките на компа.S-line пакета,нещо е недонаправен ли и аз не мога да го схвана.Всичко се прави,само парички да имаш.На място ходиш и гледаш и така.То по телефона и на снимки си е чиста заблуда според мене. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 4 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 (Редактирано) Съгласен съм че трябва да се види на място, само дето ми е малко далече и ако е дроб ще ме е яд много. Това за пребоядисаните части не знам как го видяхте, на мен нищо не ми направи впечатление Що се отнася до S-line пакета, аз лично сякаш не виждам разлика от дригите S-line-ки, но затова и отворих темата за да се изкажат по разбиращите от мен Редактирано 4 Януари 2014 от MPAK Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 4 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 (Редактирано) Наистина какъв е проблема в доработките и боядисванията ? Даже направихте схемата кой с кой детайл е боядисван заедно, недейте така.А колата не е S line защото ги няма и праговете като отвориш вратата, на които пише S line . Пак казвам, че това не са негативи, просто казвам каквото виждам. Заден S line капак е 300лв, 150лв. боя и праговете 200лв. и колата е завършена.Колега, то май няма снимка с отворена врата че да се видят праговете или си я гледал някъде другаде ? Редактирано 4 Януари 2014 от MPAK Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sweep Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 Колега, пали и отивй да я гледаш. 450км не са толкова много, все пак ще купуваш кола за 17 000лв.Изглежда много добре на снимките и си заслужава поне да се види. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tsvetkov83 Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 Колкото до Sline пакета, колегата Райно е прав, напълно липсва вътре! Мен лично ме кефи факта, че е 2.0TFSI Quattro! А колкото до твърдението, че е на реални километри, следователно е правено по 7,5к на година до сега ...айде да си премълча, но ми е интересно колко пъти му е сменяно маслото за тези години!? 'Що не звъннеш на човека и да си зададеш въпросите директно! Хем ще спрем да гадаем, хем ти ще си наясно заслужава ли си да биеш пътя! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 4 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 Ей сега се чух с човека, ще ми прати номера на рамата и VIN-a, a по-късно ще направи и малко допълнителни снимки. Като ги получа ще ги постна тук да хвърлите 1 око Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 4 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 (Редактирано) Между другото можете ли да споделите често срещани проблеми, които да очаквам при този автомобил. Този двигател, до колкото знам, е доста читав и затова се ориентирах към него, за мултитрошляка знам и затова се спрях на ръчни скорости, за окачването ми е ясен проблема с алуминиевите носачи и до тук ми свършват познанията за проблемните области на автомобила Редактирано 4 Януари 2014 от MPAK Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
borgbg Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 колегите по-горе които карат такива от доста време могат да кажат повече работи....аз за 5К км до сега никакъв проблем, само установих ,че гори бая масалце(предполагам ще се долива около литър от смяна до смяна), ако караш предимно на ниски обороти градско трябва да е продухваш от време на време..... и тук може да прочетеш за прословутите сажди които натрупват FSI-тата - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&p=3175877 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MPAK Публикувано 4 Януари 2014 Автор Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 (Редактирано) Цитиране на предходен пост! Благодаря ти, ей сега ще погледна Редактирано 5 Януари 2014 от VBI Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MadRacer Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 Между другото можете ли да споделите често срещани проблеми, които да очаквам при този автомобил. Този двигател, до колкото знам, е доста читав и затова се ориентирах към него, за мултитрошляка знам и затова се спрях на ръчни скорости, за окачването ми е ясен проблема с алуминиевите носачи и до тук ми свършват познанията за проблемните области на автомобила Възможни проблеми:- Скоро ми се запуши цедката на маслената помпа. До колкото прочетох е често срещан проблем особено при италианките- Имат един рециркулационен клапан на който се пука мембраната и изпуска налягане. - Добре познатия проблем със запалителните бобини също е на лице. - Чашката на филтъра при неправилно натягане лесно се чупи. - Повдигача на горивната помпа за високо налягане си е консуматив и трябва да се сменя често. Ето направо една темичка напипах:http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3366758 Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
borgbg Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 (Редактирано) ммм, интересна тема.....благодаря колега! ....а за бобините има сервизна акция в ПОРШЕ, преди 2 месеца ги смених там с 2 години гаранция. Редактирано 4 Януари 2014 от borgbg Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
audiceco Публикувано 4 Януари 2014 Доклад Share Публикувано 4 Януари 2014 Оо Добричлия браво, само да ти кажа за тая кола, собственика на автокъщата си я караше като личен автомобил, беше я пуснал на доста по висока цена преди около година. Не знам, защо няма интерес към нея и не е продадена до сега при положение, че същия продавач и собственик на автокъщата се кълнеше, че е на реални километра, беше писал дори колко му гори, доста я беше похвалил и за това си я караше като лична кола. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts