Jump to content

bim2

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bim2

  1. Всеки гараж,газ сервиз.Някой замислял ли се е за какво става на въпрос?Гаранция 5 , 8,10 години!Колко време ще издържи на конкуренцията ,този сервиз?Или да продаде наличните количества на минимални цени и после катинара е на лице,търси го колко искаш!Сега и всичко ще е свързано и с НАП.Така ,че имайте и това в предвид.Всеки сервиз е длъжен да даде касова бележка и протокол за извършената дейност със сертификат одобрен от ЕС , като се започне от водните маркучи, тръби ,газови дюзи и много други неща който са описани в инструкцията за монтаж на системата.За това първо прочетете или се консултирайте във някои оторизиран сервиз преди да започнете някаква интервенция на вашия автомобил.Надявам се да съм бил поне малко полезен с този пост!!!
  2. Следя изписаното от самото начало и най накрая се каза нещо смислено за интересуващият се потребител по темата!
  3. Колега АVUDI,мисълта ми беше,че в гореописания пост за разхода на гориво бензин-газ на ръчка до макс бензина се лее и не е реално.Смесите са бедни!А колегата не е казал колко време и к-м е каралсамо със120.При последната скорост която споменах впръскването наистина е минимално.РС засичане с вак ком предполагам е борд компютър,нека се изкажат по запознатите.
  4. Кой ли ще ти повярва?Прочети я на ВАК кома или всички грешки са занулени от газовия комп!!!Не е реално според мен.Мое мнение не ангажирам никой да ми вярва!
  5. Сега видях -70 при даване на контакт ,а при запален автомобил има надпис НА Няма дадчик нямаш нроблем там.При слагане на дадчик за температура и вързване на правилните кабели компа ще го разпознае сам!
  6. На изходящия маркучна изпарителя има дадчик, който е заминал и не отчита правилната температура.Трябва да се замени със нов или да се отреже една от жичките температурния дадчик ,но ще прехвърля на газ по температура на газта и по рано от обикновеното
  7. А,когато колата работи нормално,забелязъл ли си гори ли бензин?
  8. Първото нещо което бих направил аз е да отида за донастройка на смесите,богата не е нормално.И да попитам включена ли е опция за впръскване на бензин.
  9. bim2

    ABS грешка65535

    Благодаря за бързияотговор.Всичко е почистено много добре със сконтактен спрей и шкурка.
  10. bim2

    ABS грешка65535

    Грешката е за памета на модула и я дава когато си поиска.Колата е Ауди А4 В5 1800Т код на мотора АРU Между блока за управление и гребена имаше малко зеленясъло, но го пчистихме добре След чистене на грешката може да мине и 100 километра и пак писва и я записва.Гася паля няколко пъти и се оправя до следващия път.Някакви идеи или колега да е имал такъв проблем!Благодаря предварително!!!
  11. Във филм ще влезеш ако колата не е в час.При Тони във Варна ще си щастлив!!!
  12. При много големи –15,-19 градуса външния датчик на газта ако отчете по ниска температура от зададената в софтуера е нормално да обърне на бензин.Така ,че и газаджията не може да ви помогне.
  13. Щом си вписан в талона за прегледа че е с газ.Не би трябвало да има проблеми.
  14. Здравейте, сервиза за който става въпрос, е там от 5 години, а фирмата от 25 , но не само това. Странно е че фирма от толкова години би рискувала име, което е градила толкова дълго време и може да се прочетат доста постове и в този форум които доказват това, малко вероятно е, но не е изключено да е допусната грешка. А колкото до настройките, там задължително се правят в движение, знам от личен опит. Отидете до сервиза пак да проверят. Едва ли ще ви откажат.
  15. bim2

    Проблем със Bose

    Проба грешка.Пиши каква е системата и някой от колегите да помогне.
  16. Ако превиши налягането изпарителя да вкара газта във филтърната кутия
  17. Цитиране на предходен пост! +1 глас отмен
  18. За кой турбо мотор са по катапог свещите АРУ АЕБ ANB
  19. какъв е бюджета ако не е таина.
  20. Не трябва да има никакав пушек при 90 гр. температура
  21. Каква е температурата когато даваш газ
  22. Все пак това е БГ смесител.Можеш да компенсираш неравноста отдоло със гумен опръстен.
  23. Запушена траба или газов клапан.Не си писал каква е газовата уредба.
  24. Има тема за извеждане на картерната вентилация навън от VBI
×
×
  • Create New...